Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sakisgri είπε

Πάρε Proton (για 2 χρόνια) με 3€ το μήνα, και κατεβάζει torrent σαν να μη έχεις VPN, δλδ full ταχύτητα.

https://protonvpn.com/l/special-pcmag-deal?url_id=826&utm_campaign=ww-all-2c-vpn-gro_aff-g_acq-partners_program&utm_source=aid-tune-1156&utm_medium=link&utm_term=pc-mag_hfp_vpn_landing&utm_content=25&phfp=true&coupon=VPNPLUS052024PROMO&plan=vpn2024

https://join.protonvpn.com/signup?plan=vpn2024&billing=24&currency=EUR&coupon=PCMAG_70DEAL

Αλλά και Nord (Για 2 χρόνια + 4 μήνες) περίπου στα ίδια βγαίνει, αν βάλεις χώρα Αλβανία που δεν πληρώνεις Φ.Π.Α.

EDIT: Τελικά είναι για 27 μήνες (2 χρόνια + 3 μήνες)

Get Nord Security | Nord Checkout

Άμα τα αγοράσεις με κάρτα από αυτές του ΟΑΕΔ που σου έχουν μηνει λίγα λεφτά θα σου δημιουργήσει χρεως στα 2 χρόνια?αφού λέει αυτόματη ανανέωση?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, korakios είπε

τσέκαρε αξιολογήσεις και θα καταλάβεις . Πχ ο kingsafe 

https://www.g2a.com/user/Kingsafe/ratings

είχε 99% θετικές και πάνω απο 1600 συναλλαγές . Δε νομίζω να ήταν σκάμερ πριν .

Από 8/5 που έφαγε περίπου 160 αρνητικές , πάει το προφίλ του σαν έμπορος . Δηλαδή δεν θα τους προτιμήσεις έτσι και αλλιώς σε επόμενη αγορά ...

Του Keyspremium έχει πέσει στο 87%

https://www.g2a.com/user/Keyspremium/ratings

Επεξ/σία από Nostradamus1980
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Euromaster είπε

το πολυ κακο με αυτη την προσφορα δεν εινια οτι παραλιγο να χασουμε τα 13,15-20€ της προσφορας, αλλα οτι πηραμε μερικοι τσαμπα και βερεσε το ρουτερακι που παιρνει vpn πανω του και τελικα θα το βαλουμε στον κ..ο μας..

Για οποιον ενδιαφερεται πουλαω το αχρησιμοποιητη Cudy AX3000 που πηρα γι αυτον τον λογο και δεν προλαβα να κανω χρηση.

Το έχω ξαναγράψει γιατί δεν αγοράζεις από gosplit είναι παιδιά που σου δίνουν τον λογαριασμό τους . 1.80 πάνω κάτω το μήνα και πληρώνεις κάθε μήνα. Εγώ από εκεί εχω πάρει 2 μήνες τώρα.. το proton  και το έχω περάσει στο cudy  και και μια χαρά.. Και έχει και nord και άλλα...

Επεξ/σία από teodgeor
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, leo066 είπε

https://fastestvpn.com
ψάξε και για κάνα κωδικό για μεγαλύτερη έκπτωση. Δεν θυμάμαι από που τον βρήκα πριν μερικές μέρες 

Is "FastestVPN.com" a scam?

Για Port Forwarding πρεπει να σκασεις αλλα 28 για δυο χρονια, ειναι αργο απ οτι γραφουν κ σχετικα αναξιοπιστο.

Εγω λεω να δοκιμασω ενα μηνα surfshark με killswitch στο adroidtv

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GABI9 είπε

Is "FastestVPN.com" a scam?

Για Port Forwarding πρεπει να σκασεις αλλα 28 για δυο χρονια, ειναι αργο απ οτι γραφουν κ σχετικα αναξιοπιστο.

Εγω λεω να δοκιμασω ενα μηνα surfshark με killswitch στο adroidtv

Το έχω μερικές μέρες και κατεβάζει με την πλήρη ταχύτητα μου, 50αρα έχω. Το qbittorent δουλεύει μια χαρά και ο τρακερ βλέπει ότι ανεβάζω, επίσης η ip είναι αυτή του fastest 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοείς σε stremio πχ, δεν χρησιμοποιώ. Σε hbo max που δοκίμασα, κάποιες χώρες δεν δουλεύει καν γιατί βλέπει το max ότι χρησιμοποιώ vpn, σε αυτές που δουλεύει είναι οκ. Σίγουρα το nord ήταν καλύτερο σε αυτό. 
Με 23€ για lifetime άδεια δεν περίμενα και πολλά, αλλά μέχρι στιγμής για torrent με τη σύνδεση που έχω φαίνεται να δουλεύει καλά.

Επεξ/σία από leo066
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Pansp32 είπε

Όσοι ψωνίζετε vpn επίσημα(και καλά κάνετε) βάλτε κουπόνια ρε. Τσάμπα είναι. Μέχρι και 20% έκπτωση δίνουν.

από που?

Δημοσ.

Καλημέρα την φάγαμε από g2a όπως αρκετοί εδώ διαβάζω . Για torrent κυρίως με ενδιαφέρει ποια πρόταση υπάρχει γιατί υπάρχει αρκετό μπέρδεμα με ότι έχω διαβάσει . Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 9/5/2025 στις 6:22 ΜΜ, APPLEGEEK είπε

Απο χτες και σήμερα τα ιδια

Kαι σε μένα δεν απαντούσε(και δεν απάντησε ποτε).

Εγώ εκανα το εξης.
Εστείλα στην nord ωστε να μάθω τον λόγο που ακυρώθηκε η συνδρομη.
Άνοιξα ticket στο g2a με screenshot της ληγμενης συνδρομης, με screenshot της απαντησης της nordvpn που εξηγει γιατι μου το έκοψαν( αυτο με την ρεβολουτ) και οτι ο seller δεν μου απαντάει καθως οτι έχει βγαλει και ολα τα προιοντα απο το καταστημα του.
Σε 15 λεπτά μου απάντησε το g2a οτι θα γίνει refund.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Kαι σε μένα δεν απαντούσε(και δεν απάντησε ποτε).

Εγώ εκανα το εξης.
Εστείλα στην nord ωστε να μάθω τον λόγο που ακυρώθηκε η συνδρομη.
Άνοιξα ticket στο g2a με screenshot της ληγμενης συνδρομης, με screenshot της απαντησης της nordvpn που εξηγει γιατι μου το έκοψαν( αυτο με την ρεβολουτ) και οτι ο seller δεν μου απαντάει καθως οτι έχει βγαλει και ολα τα προιοντα απο το καταστημα του.
Σε 15 λεπτά μου απάντησε το g2a οτι θα γίνει refund.

Ευχαριστώ .

Ειπανε θα πάρω αλλα ακόμα δεν ήρθε 

Δημοσ.

Εγω αγόρασα το ProtonVpn για 2 χρόνια στα 71 ευρω.

Για torrents που ενδιαφέρομαι φαίνεται καλό.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Ευχαριστώ .

Ειπανε θα πάρω αλλα ακόμα δεν ήρθε 

E Κάνει καποιες μέρες σίγουρα.
Καπου εδώ καποιο μέλος ανέφερε οτι είχε πληρώσει με revolut και του εμφανίσε οτι η επιστροφη θα γίνει σε 4 μέρες.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, madboy είπε

Εγω αγόρασα το ProtonVpn για 2 χρόνια στα 71 ευρω.

Για torrents που ενδιαφέρομαι φαίνεται καλό.

Stremio streaming,;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...