Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Στα προηγούμενα σε σχόλια αυτό το thread αρκετοί είπαν ότι δεν είναι καλό για torrent και ότι είναι αργό αλλά και δεν έχει και όλη την προστασία. Είναι μερικά σχόλια στην 2η σελίδα που το συζητάνε.

Δουλευω αρκετα το double vpn και στα torrent πιανω μεχρι 220mb απο τα 250 που πιανω κανονικα. Δεν ειναι ασχημα νομιζω ουτε αργο. 

• Like 3
  • Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 minutes ago, Diavolos666 said:

Στα προηγούμενα σε σχόλια αυτό το thread αρκετοί είπαν ότι δεν είναι καλό για torrent και ότι είναι αργό αλλά και δεν έχει και όλη την προστασία. Είναι μερικά σχόλια στην 2η σελίδα που το συζητάνε.

Ευχαριστω, αυτο το ειχα διαβασει, απλα σκεφτηκα μηπως εχεις προσωπικη εμπειρια γραφοντας το για να παρω εξτρα πληροφοριες.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Van Gerokost είπε

Βλέπω ότι έχει αυτές τις 2 επιλογές:

image.png.15819c067c6365eadf6cf32765626450.png

Επειδή δεν έχω συνδρομή στο G2A, υποθέτω ότι και αυτό με τα USD 64,78 να αγόρασω, θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σωστά?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ALBA13 είπε

Βλέπω ότι έχει αυτές τις 2 επιλογές:

image.png.15819c067c6365eadf6cf32765626450.png

Επειδή δεν έχω συνδρομή στο G2A, υποθέτω ότι και αυτό με τα USD 64,78 να αγόρασω, θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σωστά?

Αλλάζουν συνέχεια τα λινκ με το φτηνό , μάλλον μειώνονται οι πωλητές. 

https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Artman13 είπε

Αλλάζουν συνέχεια τα λινκ με το φτηνό , μάλλον μειώνονται οι πωλητές. 

https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017

Το αγόρασα από αυτό το link, μου ήρθε e-mail επιβεβαίωσης αλλά δεν αναφέρει κάπου το activation code.

Τι πρέπει να κάνω? Που θα το βρώ?

Διόρθωση: Άκυρο το βρήκα.

Επεξ/σία από ALBA13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mixalisrou69 είπε

Νομίζω υπάρχουν καλύτερα vpn από το nord και σε καλές τιμές.

τι προσφέρουν?

Δημοσ.
33 minutes ago, Mixalisrou69 said:

Νομίζω υπάρχουν καλύτερα vpn από το nord και σε καλές τιμές.

Οπως?

52 minutes ago, Nightfall_2003 said:

To shoop.de δεν έχει 100% cashback αυτή τη στιγμή? Γιατί αγοράζετε όλοι από g2a?

Σε ποσο καιρο ομως επιστρεφει τα χρηματα το shoop? Γιατι αν ειναι καποιος να περιμενει μηνες οπως σε αλλα λχ topcashback και να πρεπει τωρα να δωσει και μπροστατζα ολο το ποσο για 2 χρονια, εισαι νιωθει καλυτερα να την βγαλει καθαρη με 15 ευρω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Sebu said:

Οπως?

Σε ποσο καιρο ομως επιστρεφει τα χρηματα το shoop? Γιατι αν ειναι καποιος να περιμενει μηνες οπως σε αλλα λχ topcashback και να πρεπει τωρα να δωσει και μπροστατζα ολο το ποσο για 2 χρονια, εισαι νιωθει καλυτερα να την βγαλει καθαρη με 15 ευρω.

Σε 4 μήνες στα επιστρέφει και αυτό.....Έχω άλλες περίπου 20 ημέρες συνδρομή από την προηγούμενη, 2 χρόνια πριν, προσφορά που το είχα πάρει.  Επίσης τα κλειδιά αυτά των 15ευρώ είναι γνήσια? Δεν παίζει να μπαναριστούν?

Επεξ/σία από Nightfall_2003

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...