Arkin Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Στα προηγούμενα σε σχόλια αυτό το thread αρκετοί είπαν ότι δεν είναι καλό για torrent και ότι είναι αργό αλλά και δεν έχει και όλη την προστασία. Είναι μερικά σχόλια στην 2η σελίδα που το συζητάνε. Δουλευω αρκετα το double vpn και στα torrent πιανω μεχρι 220mb απο τα 250 που πιανω κανονικα. Δεν ειναι ασχημα νομιζω ουτε αργο. 3
Sebu Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 21 minutes ago, Diavolos666 said: Στα προηγούμενα σε σχόλια αυτό το thread αρκετοί είπαν ότι δεν είναι καλό για torrent και ότι είναι αργό αλλά και δεν έχει και όλη την προστασία. Είναι μερικά σχόλια στην 2η σελίδα που το συζητάνε. Ευχαριστω, αυτο το ειχα διαβασει, απλα σκεφτηκα μηπως εχεις προσωπικη εμπειρια γραφοντας το για να παρω εξτρα πληροφοριες. 1
ALBA13 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 8 ώρες πριν, Van Gerokost είπε https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003?suid=e594bfd6-c2e3-485c-9b70-41f31a510836 Το τσίμπησα κι εγώ, μια χαρά έπαιξε. Βλέπω ότι έχει αυτές τις 2 επιλογές: Επειδή δεν έχω συνδρομή στο G2A, υποθέτω ότι και αυτό με τα USD 64,78 να αγόρασω, θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σωστά?
Artman13 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 λεπτά πριν, ALBA13 είπε Βλέπω ότι έχει αυτές τις 2 επιλογές: Επειδή δεν έχω συνδρομή στο G2A, υποθέτω ότι και αυτό με τα USD 64,78 να αγόρασω, θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σωστά? Αλλάζουν συνέχεια τα λινκ με το φτηνό , μάλλον μειώνονται οι πωλητές. https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017
gwgos2121 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Το χρησιμοποιεί κανείς για stremio?Ποιος server είναι ο πιο γρήγορος για χρήση από Ελλάδα?
ALBA13 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Artman13 είπε Αλλάζουν συνέχεια τα λινκ με το φτηνό , μάλλον μειώνονται οι πωλητές. https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017 Το αγόρασα από αυτό το link, μου ήρθε e-mail επιβεβαίωσης αλλά δεν αναφέρει κάπου το activation code. Τι πρέπει να κάνω? Που θα το βρώ? Διόρθωση: Άκυρο το βρήκα. Επεξ/σία 1 Απριλίου από ALBA13
Nightfall_2003 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου To shoop.de δεν έχει 100% cashback αυτή τη στιγμή? Γιατί αγοράζετε όλοι από g2a?
Mixalisrou69 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Νομίζω υπάρχουν καλύτερα vpn από το nord και σε καλές τιμές.
jimis98 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Mixalisrou69 είπε Νομίζω υπάρχουν καλύτερα vpn από το nord και σε καλές τιμές. τι προσφέρουν?
Oakenfold_ Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Mixalisrou69 είπε Νομίζω υπάρχουν καλύτερα vpn από το nord και σε καλές τιμές. https://www.g2a.com/kaspersky-vpn-secure-connection-pc-android-mac-ios-5-devices-1-year-kaspersky-key-global-i10000269926001 Εμένα τερματίζει την γραμμή. No-log policy. 1
Sebu Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 33 minutes ago, Mixalisrou69 said: Νομίζω υπάρχουν καλύτερα vpn από το nord και σε καλές τιμές. Οπως? 52 minutes ago, Nightfall_2003 said: To shoop.de δεν έχει 100% cashback αυτή τη στιγμή? Γιατί αγοράζετε όλοι από g2a? Σε ποσο καιρο ομως επιστρεφει τα χρηματα το shoop? Γιατι αν ειναι καποιος να περιμενει μηνες οπως σε αλλα λχ topcashback και να πρεπει τωρα να δωσει και μπροστατζα ολο το ποσο για 2 χρονια, εισαι νιωθει καλυτερα να την βγαλει καθαρη με 15 ευρω. 1
Nightfall_2003 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Sebu said: Οπως? Σε ποσο καιρο ομως επιστρεφει τα χρηματα το shoop? Γιατι αν ειναι καποιος να περιμενει μηνες οπως σε αλλα λχ topcashback και να πρεπει τωρα να δωσει και μπροστατζα ολο το ποσο για 2 χρονια, εισαι νιωθει καλυτερα να την βγαλει καθαρη με 15 ευρω. Σε 4 μήνες στα επιστρέφει και αυτό.....Έχω άλλες περίπου 20 ημέρες συνδρομή από την προηγούμενη, 2 χρόνια πριν, προσφορά που το είχα πάρει. Επίσης τα κλειδιά αυτά των 15ευρώ είναι γνήσια? Δεν παίζει να μπαναριστούν? Επεξ/σία 2 Απριλίου από Nightfall_2003
g_mateo Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Mixalisrou69 είπε Surfshark, proton Δεν βοηθάς έτσι.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα