HelenZ Δημοσ. Κυριακή στις 06:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:04 μμ 14 λεπτά πριν, sakisgri είπε Έχει killswitch αλλά όπως και το Nord όχι για tv box/androd tv, σε pc και κινητό έχει κανονικά. No Logs, έχει και το έχει αποδείξει. Έχει Port forwarding, Secure core, Tor και Split tunneling. Αν δεν πάρεις απάντηση, λογικά θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν οι 7 μέρες (από την πρώτη συνομιλία με τον πωλητή) και να ανοίξεις ticket από τη σελίδα με την συνομιλία με τον πωλητή (Buyer/seller coversations). εχεις δοκιμασει και nord για να συγκρινεις τη χασουρα σε speedtest;
sakisgri Δημοσ. Κυριακή στις 06:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:10 μμ 1 λεπτό πριν, HelenZ είπε εχεις δοκιμασει και nord για να συγκρινεις τη χασουρα σε speedtest; Ναι είχα το Nord για ένα μήνα. Στο speedtest και τα 2 έχουν ίδια ταχύτητα (όποιο Protocol και να δοκιμάσω). Το Proton είναι πολύ καλύτερο στα torrents, κατεβάζει με full ταχυτητα δλδ είναι σαν να μην έχεις καν VPN. Το Nord υστερεί εκεί. 1
VasKag Δημοσ. Κυριακή στις 06:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:58 μμ Παντως, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο, επειδη εχω βαλει το vpn και στο θειο μου που μενει στο κατω οροφο, συμφωνα με τα στατιστικα της συνδεσης στην εφαμρογη των windows, τις μερες που διακοπηκε σε μενα, σε αυτον οχι. Η εκδοση της εφαρμογης δεν εχει γινει update οπως εμενα στην 7.40.2 αλλα εχει μεινει στην 7.39
sot20 Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Έχει μήπως δοκιμάσει κάποιος το torguard; Βγαίνει στα 20€ περίπου ετησίως η βασική του έκδοση από το site τους
Snip Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ Στις 10/5/2025 στις 11:41 ΠΜ, Euromaster είπε αυτο μου απαντησε ο δικος μου, δεν αναφερει καπου για μηνιαιο κλειδι, πως προεκυψε αυτο? Το ίδιο ακριβώς κι μου έστειλε κι εμένα ο ίδιος πωλητής. Του απάντησα τώρα ότι θέλω άλλο κλειδί και περιμένω
akollias Δημοσ. Κυριακή στις 07:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:34 μμ 34 λεπτά πριν, VasKag είπε Παντως, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο, επειδη εχω βαλει το vpn και στο θειο μου που μενει στο κατω οροφο, συμφωνα με τα στατιστικα της συνδεσης στην εφαμρογη των windows, τις μερες που διακοπηκε σε μενα, σε αυτον οχι. Η εκδοση της εφαρμογης δεν εχει γινει update οπως εμενα στην 7.40.2 αλλα εχει μεινει στην 7.39 7.39.1 η δική μου δεν εχει λήξει προς το παρον. 2
geobalc Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 μμ προσοχή στο proton vpn https://www.malwarebytes.com/blog/news/2021/09/protonmail-hands-users-ip-address-and-device-info-to-police-showing-the-limits-of-private-email 1 1
ak156 Δημοσ. Κυριακή στις 08:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:15 μμ 19 λεπτά πριν, geobalc είπε προσοχή στο proton vpn https://www.malwarebytes.com/blog/news/2021/09/protonmail-hands-users-ip-address-and-device-info-to-police-showing-the-limits-of-private-email Για πες μας λοιπόν. Που είναι ο φοβερός κίνδυνος από το λινκ που έβαλες? 1
Euromaster Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ ρε παιδια πως επικοινωνουμε με το g2a για να ζητησω επιστροφη χρηματων, μιας που ο πωλητης Digital_imperium δεν απαντα, αλλα δεν βλεπω να εχει ουτε ενα προιον στο καταστημα του..
korakios Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 μμ 2 ώρες πριν, VasKag είπε Παντως, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο, επειδη εχω βαλει το vpn και στο θειο μου που μενει στο κατω οροφο, συμφωνα με τα στατιστικα της συνδεσης στην εφαμρογη των windows, τις μερες που διακοπηκε σε μενα, σε αυτον οχι. Η εκδοση της εφαρμογης δεν εχει γινει update οπως εμενα στην 7.40.2 αλλα εχει μεινει στην 7.39 https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/page/53/#findComment-60723275 ανάλογα με το πότε θα ακυρωθεί η revolut .
SoullessRider Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ proton vs windscribe vs nord.... δεν παίρνω ακόμα απόφαση... το wind εχει firewall που λεει πως είναι καλύτερο από killswitch γιατί παγώνει άμεσα όλα τα εξερχόμενα πακέτα "ενώ με το killswitch μπορεί να προλάβουν να φύγουν μερικά πριν κλείσει..."
Billys636 Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ 2 ώρες πριν, akollias είπε 7.39.1 η δική μου δεν εχει λήξει προς το παρον. Κι εγω την 7.39.1.0 έχω αλλά έληξε προχθές. Με τι κριτήριο έγινε, τελικά άγνωστο. 1
fasmatikos Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 μμ 11 minutes ago, SoullessRider said: proton vs windscribe vs nord.... δεν παίρνω ακόμα απόφαση... το wind εχει firewall που λεει πως είναι καλύτερο από killswitch γιατί παγώνει άμεσα όλα τα εξερχόμενα πακέτα "ενώ με το killswitch μπορεί να προλάβουν να φύγουν μερικά πριν κλείσει..." κι εγω ανάμεσα σε αυτά είμαι... (surfshark όχι ε?) με windscribe έχω από κατι promos free 20GΒ/μήνα το μόνο "παράπανο" που έχω στην free έκδοση ήταν ότι δεν μπορούσε με τπτ να μου δώσει ip από τουρκία.. λέει ότι συνδέεται αλλα η IP που μου γίνεται assign είναιθ από UK... . επίσης να προσθέσω και το tunnelbear στη λίστα που χρησιμοποιώ απροβλιμάτιστα (είχε promo 2gb/μήνα)... με πολύ intuitive UI αλλά δεν νομίζω να έχει advanced features... ... έχει κανεις άλλος καποιά γνώμη για τα παραπάνω/tunnelbear?
SoullessRider Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ είχα κάποιο διάστημα ('23) το free που δίνει 10gb το μήνα (ακόμα είναι διαθέσιμο, για όποιον χρειάζεται και καλύπτεται από λίγα gb/μήνα), αλλά όπως λες, είχε θέματα τότε, μεγάλες καθυστερήσεις στις ταχύτητες...δεν το έχω ξαναδοκιμάσει και δεν ξέρω και τι λέει στο επι πληρωμή.... λέω να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου να το σκεφτώ και να δω και γνώμες από άλλα άτομα, μέχρι να γίνει και η επιστροφή από το g2a...
korakios Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ 21 λεπτά πριν, SoullessRider είπε proton vs windscribe vs nord.... δεν παίρνω ακόμα απόφαση... το wind εχει firewall που λεει πως είναι καλύτερο από killswitch γιατί παγώνει άμεσα όλα τα εξερχόμενα πακέτα "ενώ με το killswitch μπορεί να προλάβουν να φύγουν μερικά πριν κλείσει..." 5 λεπτά πριν, fasmatikos είπε κι εγω ανάμεσα σε αυτά είμαι... (surfshark όχι ε?) με windscribe έχω από κατι promos free 20GΒ/μήνα το μόνο "παράπανο" που έχω στην free έκδοση ήταν ότι δεν μπορούσε με τπτ να μου δώσει ip από τουρκία.. λέει ότι συνδέεται αλλα η IP που μου γίνεται assign είναιθ από UK... . επίσης να προσθέσω και το tunnelbear στη λίστα που χρησιμοποιώ απροβλιμάτιστα (είχε promo 2gb/μήνα)... με πολύ intuitive UI αλλά δεν νομίζω να έχει advanced features... ... έχει κανεις άλλος καποιά γνώμη για τα παραπάνω/tunnelbear? https://www.insomnia.gr/forums/topic/840738-vpn-αλλά-ποιό/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα