sakisgri Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 27 λεπτά πριν, SoullessRider είπε proton vs windscribe vs nord.... δεν παίρνω ακόμα απόφαση... το wind εχει firewall που λεει πως είναι καλύτερο από killswitch γιατί παγώνει άμεσα όλα τα εξερχόμενα πακέτα "ενώ με το killswitch μπορεί να προλάβουν να φύγουν μερικά πριν κλείσει..." Killswitch + bind, δεν περνάει τπτ. Επίσης η Proton στο killswitch έχει το Standard και Advanced, όταν έβαλα Advanced και άνοιξα το pc δεν έδινε πουθενά internet, ούτε στο Browser, έπρεπε να ενεργοποιήσω το VPN για να έχω Internet. 58 λεπτά πριν, Euromaster είπε ρε παιδια πως επικοινωνουμε με το g2a για να ζητησω επιστροφη χρηματων, μιας που ο πωλητης Digital_imperium δεν απαντα, αλλα δεν βλεπω να εχει ουτε ενα προιον στο καταστημα του.. Εδώ έχω ένα πολύ πρόχειρο οδηγό https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/#findComment-60725507
VasKag Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 47 λεπτά πριν, korakios είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/page/53/#findComment-60723275 ανάλογα με το πότε θα ακυρωθεί η revolut . Μαλλον δεν καταλαβες οτι προκειται για την ιδια συνδρομη 1
sakisgri Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 3 ώρες πριν, VasKag είπε Παντως, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο, επειδη εχω βαλει το vpn και στο θειο μου που μενει στο κατω οροφο, συμφωνα με τα στατιστικα της συνδεσης στην εφαμρογη των windows, τις μερες που διακοπηκε σε μενα, σε αυτον οχι. Η εκδοση της εφαρμογης δεν εχει γινει update οπως εμενα στην 7.40.2 αλλα εχει μεινει στην 7.39 7.39.1.0 είχα (και έχω ακόμα) όταν έληξαν οι 2 συνδρομές που είχα. 1
dimitris21gr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 7 ώρες πριν, korakios είπε με δωρεάν proton (ή δωρεάν άλλο vpn) δεν κατέβαιναν ???? Το proton το είχα δοκιμάσει το free. Δε σε αφήνει να διαλέξεις server και σε βάζει τυχαία συνήθως σε Αμερική. Εκεί έπιανα την μισή ή στην καλύτερη τα 2/3 της πραγματικής μου ταχύτητας (300αρα με οπτική ίνα).
korakios Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 13 λεπτά πριν, VasKag είπε Μαλλον δεν καταλαβες οτι προκειται για την ιδια συνδρομη α, όντως . Σίγουρα στο θείο σου περνά απο το vpn ? Ας του κάνεις ένα ip test εγώ έχω κρατήσει το private key για wireguard config , θα δω όταν μου ακυρώσουν τη συνδρομή αν θα δουλεύει . 3 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Το proton το είχα δοκιμάσει το free. Δε σε αφήνει να διαλέξεις server και σε βάζει τυχαία συνήθως σε Αμερική. το app δεν το δούλεψα αλλά το free με έδινε wireguard config για όποιον διαθέσιμο server (και Ευρώπη) ήθελα . 4 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Εκεί έπιανα την μισή ή στην καλύτερη τα 2/3 της πραγματικής μου ταχύτητας (300αρα με οπτική ίνα). δυστυχώς 100άρα έχω και δεν παρατήρησα πτώση με το free Ξαναμπήκα τώρα και είδα όλοι οι free είναι στα όρια , ίσως γιαυτό και σε 300άρα γραμμή είδες πτώση . Αλλά πριν διάβαζα οτι είναι επίφοβο τελικά το vpn μιας και το debrid μπορεί να θεωρήσει οτι μοιράζεσαι λογαριασμό όταν αλλάζεις συνέχεια IP (δεν έχω ασχοληθεί με debrid και ούτε πρόκειται να βάλω, απλά το κοιτούσα απο περιέργεια όταν πόσταρες )
dimitris21gr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 23 λεπτά πριν, korakios είπε Αλλά πριν διάβαζα οτι είναι επίφοβο τελικά το vpn μιας και το debrid μπορεί να θεωρήσει οτι μοιράζεσαι λογαριασμό όταν αλλάζεις συνέχεια IP (δεν έχω ασχοληθεί με debrid και ούτε πρόκειται να βάλω, απλά το κοιτούσα απο περιέργεια όταν πόσταρες ) Τι να σου πω, το έχω πολλά χρόνια, τελευταία το μοιράζομαι και με τον αδερφό μου. Φροντίζω απλά να μη το χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα και οι 2. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο θέμα αν και σε συνδυασμό με VPN το έχω χρησιμοποιήσει μετρημένες φορές. 1
jimis98 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 5 ώρες πριν, sakisgri είπε Έχει killswitch αλλά όπως και το Nord όχι για tv box/androd tv, σε pc και κινητό έχει κανονικά. No Logs, έχει και το έχει αποδείξει. Έχει Port forwarding, Secure core, Tor και Split tunneling. Αν δεν πάρεις απάντηση, λογικά θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν οι 7 μέρες (από την πρώτη συνομιλία με τον πωλητή) και να ανοίξεις ticket από τη σελίδα με την συνομιλία με τον πωλητή (Buyer/seller coversations). το secure core τι κάνει? 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Killswitch + bind, δεν περνάει τπτ. Επίσης η Proton στο killswitch έχει το Standard και Advanced, όταν έβαλα Advanced και άνοιξα το pc δεν έδινε πουθενά internet, ούτε στο Browser, έπρεπε να ενεργοποιήσω το VPN για να έχω Internet. Εδώ έχω ένα πολύ πρόχειρο οδηγό https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/#findComment-60725507 την advance γιατί την εχει?
sakisgri Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jimis98 είπε το secure core τι κάνει? Συνδέεται σε 2 VPN servers, από το ένα server στο άλλο. π.χ. στη φώτο βλέπεις είμαι συνδεδεμένος στην Ελβετία μέσω Ουγγαρίας. Στο μεταξύ δεν είδα κάποια πτώση στη ταχύτητα έτσι. https://protonvpn.com/support/secure-core-vpn Επεξ/σία 11 Μαϊου από sakisgri 1
jimis98 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 11 λεπτά πριν, sakisgri είπε Συνδέεται σε 2 VPN servers, από το ένα server στο άλλο. π.χ. στη φώτο βλέπεις είμαι συνδεδεμένος στην Ελβετία μέσω Ουγγαρίας. Στο μεταξύ δεν είδα κάποια πτώση στη ταχύτητα έτσι. https://protonvpn.com/support/secure-core-vpn και τι χρησιμότητα έχει?
ak156 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 6 λεπτά πριν, jimis98 είπε και τι χρησιμότητα έχει? Το λινκ που σου έβαλε το διάβασες? Τι ζητάς δηλαδή να σου εξηγήσει παραπάνω?? 1
sakisgri Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 6 λεπτά πριν, jimis98 είπε και τι χρησιμότητα έχει? Το γραφει στο link που εβαλα. Μεταφρασμένο: Το Secure Core μας επιτρέπει να αμυνθούμε ενάντια σε αυτήν την απειλή για το απόρρητο των VPN, περνώντας την κίνηση των χρηστών μέσω πολλαπλών διακομιστών. Όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή σε μια δικαιοδοσία υψηλού κινδύνου όπως οι ΗΠΑ, η κίνηση σας θα περάσει πρώτα μέσω των διακομιστών Secure Core μας. Επομένως, ακόμη και αν ένας εισβολέας παρακολουθεί τους διακομιστές μας στις ΗΠΑ, θα μπορεί να ακολουθήσει την κίνηση μόνο μέχρι την άκρη του δικτύου Secure Core μας, καθιστώντας έτσι πολύ πιο δύσκολη την ανακάλυψη της πραγματικής διεύθυνσης IP και της τοποθεσίας των χρηστών του Proton VPN. Έχουμε επίσης καταβάλει εξαιρετική προσπάθεια για να υπερασπιστούμε τους διακομιστές Secure Core μας. Πρώτον, οι διακομιστές βρίσκονται σε χώρες που έχουν επιλεγεί ειδικά για τους ισχυρούς νόμους περί απορρήτου τους (Ισλανδία, Ελβετία και Σουηδία). Τοποθετήσαμε επίσης τους διακομιστές Secure Core μας σε κέντρα δεδομένων υψηλής ασφάλειας για να διασφαλίσουμε ισχυρή φυσική ασφάλεια. Η υποδομή Proton VPN στη Σουηδία στεγάζεται σε ένα υπόγειο κέντρο δεδομένων, ενώ οι διακομιστές μας στην Ισλανδία βρίσκονται σε μια πρώην στρατιωτική βάση. Επιπλέον, οι διακομιστές Secure Core ανήκουν εξ ολοκλήρου σε εμάς και παρέχονται από εμάς (αποστέλλονται επί τόπου απευθείας από τα γραφεία μας). Τέλος, οι διακομιστές Secure Core συνδέονται στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το δικό μας αποκλειστικό δίκτυο με διευθύνσεις IP που ανήκουν και λειτουργούν από το δικό μας Τοπικό Μητρώο Διαδικτύου (LIR). Αυτά τα μέτρα μας παρέχουν πολύ υψηλότερο επίπεδο βεβαιότητας ότι κανείς δεν έχει παραβιάσει τους διακομιστές Secure Core μας. Ενώ δεν υπάρχει 100% ασφάλεια, το Secure Core είναι απλώς ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το Proton VPN προσφέρει καλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα, προστατεύοντας από πολύπλοκες επιθέσεις από τις οποίες άλλα VPN δεν μπορούν να προστατευτούν. 1 2
Euromaster Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τελικα εβαλα στο Cudy router μου vpn της surfshark και την επιλογη wireguard και συνδεδεμενος σε ελληνικο σερβερ, αλλα παρατηρω οτι μερικες βασικες σελιδες οπως το ιν.gr και του σκρουτζ (φανταζομαι και πολλες αλλες) δεν τις ανοιγει καθολου. Ξερετε τι συμβαινει και τι μπορω να πειραξω στις ρυθμισεις του ρουτερ, ή να παιζει καμια ρυθμιση των DNS? Επεξ/σία 11 Μαϊου από Euromaster
jimis98 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 10 λεπτά πριν, ak156 είπε Το λινκ που σου έβαλε το διάβασες? Τι ζητάς δηλαδή να σου εξηγήσει παραπάνω?? δεν γνωρίζω αγγλικά 1
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Euromaster είπε Τελικα εβαλα στο Cudy router μου vpn της surfshark και την επιλογη wireguard, αλλα παρατηρω οτι μερικες βασικες σελιδες οπως το ιν.gr και του σκρουτζ (φανταζομαι και πολλες αλλες) δεν τις ανοιγει καθολου. Ξερετε τι συμβαινει και τι μπορω να πειραξω στις ρυθμισεις του ρουτερ? Βάλε Ελληνικό σέρβερ αν συνδέεσαι με ξένο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις