Toolband Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 9 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε σε εμένα σήμερα η nord μου έστειλε email για προσφορά για 2 χρόνια στα 69,36 ευρώ, προσφορά ισχύει για 3 ημέρες. Σε ολους το εχει στειλει αυτο. Και μέσα απο το απ στα settings/pofile εχει ενα λινκ Renew now που σε πάει στην ιδια προσφορά. Το 69,36 φυσικά ειναι χωρίς ΦΠΑ. Θα έχουμε θεμα αν βάλουμε χωρα που δεν έχει φπα; πχ Αλβανία;
achilleas1978 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 9 λεπτά πριν, ak156 είπε προφανώς δεν πρόσεξες ότι είναι σε δολλάρια και όχι ευρώ. Το ίδιο ακριβώς έχει έρθει και σε εμένα. Όμως "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ". Ήδη πήγα αλλού....μάλιστα αποδείχθηκε ότι "ουδέν κακό αμιγές καλού", ή αλλιώς "κάθε εμπόδιο σε καλό". ναι στο email λέει για δολλάρια, αλλά όταν πατάω (get the deal) με πάει στην σελίδα της nord και εκεί λέει για ευρώ
manolis940 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Toolband είπε Σε ολους το εχει στειλει αυτο. Και μέσα απο το απ στα settings/pofile εχει ενα λινκ Renew now που σε πάει στην ιδια προσφορά. Το 69,36 φυσικά ειναι χωρίς ΦΠΑ. Θα έχουμε θεμα αν βάλουμε χωρα που δεν έχει φπα; πχ Αλβανία; Θα πέσουν οι φορολογικές αρχές και από τα δύο κράτη να σε φάνε 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις