amigagr Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 hour ago, Volga said: Αμα δεν κάνεις ταρζανιές για να εγκαταστήσεις το Χ Ψ κρακαρισμένο παιχνίδι, αμα δεν πειράζεις τη Registry για να το παίξεις έξυπνος. Θα είσαι μια χαρά. Εϊμαι σε υπολογιστή 10+ ώρες την ημέρα. Έχω να δω BSOD από τα Windows Vista... Οταν ακόμη ο Τραϊανος Δέλλας έπαιζε στην ΑΕΚ. 1
mariosnik_ Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 12 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Περίεργο πάντως. Απ όταν έβαλα Win10 εδώ και 6-7 χρόνια δεν έχω συναντήσει ούτε ένα bsod. Γκρεμίζονται πολλοί φούρνοι τελευταία… Συνάντησα εγώ. Είχε προκαλέσει το Kaspersky κάποιο πρόβλημα σε αρχείο του συστήματος μέσα στο system32, τελικά έκανα format αναγκαστικά. Τα win7 και τα vista ήταν εκείνα στα οποία δεν είχα ποτέ μου bsod.
elpenor Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Dimitris_1981 said: Άσχετο αλλά όχι εντελώς. Σήμερα η HP αποφάσισε να μου βάλει Firmware Update και πέταγε ένα παράθυρο που δεν μπορούσα να κλείσω. Ακόμα και όταν το έβαζα στο background ξαναπεταγώταν μπροστά. Αγνοόντας ότι είχα δουλειά ανοιχτή ή μπορεί να ήμουν ανοιχτός ή για οποιοδήποτε λόγο να μην ήθελα να γίνει άμεσα το Update. Αυτά πρέπει να τα λύσει η MS με τους Vendors. Πραγματικά αν τα Surface είναι πιο νορμαλ θα πάρει πόδι η HP με κούρασε. Οι vendors χρησιμοποιούν πολύ low level κώδικα από code base που σέρνουν 20 χρόνια+. Θα μπορούσε μεν η Microsoft να βελτιώσει το UX υποχρεώνοντας τα προγράμματα να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα native windows libraries κλπ όμως μετά θα υπήρχε γκρίνια από πολλούς γιατί θα περιόριζε και το backwards compatibility και τις δυνατότητες των developer. Η πιο απλή λύση θα ήταν η HP να ξαναέγραφε το app της, εδώ όλες οι εταιρείες ξαναέγραψαν τα Μac apps from the scratch όταν πήγε σε ARM. Επεξ/σία 1 Απριλίου από elpenor 2
Volga Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 12 ώρες πριν, amigagr είπε Έτσι είναι. Αν σκαλίζεις ένα λειτουργικό είτε είναι windows είτε linux ειτε macos, θα κουραστείς θα ιδρώσεις θα φας τα μούτρα σου. Windows 11, antivirus windows defender, τα παιχνίδια αγοράσμενα και κανένα πρόβλημα ΠΟΤΕ ούτε με ιούς ούτε με "χρωματιστές" οθονες 2 1
amigagr Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 8 hours ago, Volga said: Έτσι είναι. Αν σκαλίζεις ένα λειτουργικό είτε είναι windows είτε linux ειτε macos, θα κουραστείς θα ιδρώσεις θα φας τα μούτρα σου. Windows 11, antivirus windows defender, τα παιχνίδια αγοράσμενα και κανένα πρόβλημα ΠΟΤΕ ούτε με ιούς ούτε με "χρωματιστές" οθονες ναι ετσι εινα λιγο πολυ. απλά μου θυμισες εντονα τον Αρκά!👍 1
AntiCambeR Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Με αυτή την αλλαγή, η Microsoft άγγιξε την τελειότητα στα W11. Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, έχουμε να δούμε απο τα Windows XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα