Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paulchro είπε

Κατι τετοια κανουν και μετα πεφτουν απ τα συννεφα αν γινει κατι περιεργο.

Είχε πάρει η πρώην μου iPhone από αυτούς. Περίεργο αυτό με την κατάθεση, αλλά είναι legit. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Δε νομίζω ότι αξίζει απο Μ1 Max εκτός αν σε τρώει προφανώς :P Εγώ έχω Μ1 Pro ακόμα και πέρα απο τη ραμ που είναι δική μου χαζομάρα που πήρα 16 δε νιώθω την ανάγκη για upgrade. Ειδικά ο Max είναι καλύτερος απο το 95% των επεξεργαστών out there.

Καλά ναι προφανώς δεν έχω κανένα παράπονο σε τίποτα και μάλιστα εγώ είχα πάρει το 32αρι αλλά ναι με τρώει λίγο αν με λίγα λεφτά γίνει μετάβαση δυο μοντέλων :P

Το θέμα είναι αν αξίζει και θα δω σε κάτι έστω διαφορά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TLabri είπε

Καλά ναι προφανώς δεν έχω κανένα παράπονο σε τίποτα και μάλιστα εγώ είχα πάρει το 32αρι αλλά ναι με τρώει λίγο αν με λίγα λεφτά γίνει μετάβαση δυο μοντέλων :P

Το θέμα είναι αν αξίζει και θα δω σε κάτι έστω διαφορά 

Σε τίποτα δεν θα δεις. Εκτός και αν δουλεύεις κάθε μέρα Final Cut και Pixelmator. Εκεί θα κερδίσεις λίγα δεύτερα rendering.

Δημοσ.
Στις 1/4/2025 στις 1:52 ΠΜ, Sammaros είπε

Η προσφορά ποια είναι; 😮‍💨

Οταν έχεις 16 pro στα 975 κι αυτοί δίνουν 999 το 15 pro

Παιζει καπου το 16 pro στα 975;

Δημοσ.
Στις 3/4/2025 στις 12:00 ΜΜ, downhill είπε

το iphone 15 pro ειναι 512gb ομως

Εχουν αποσυρθεί τα 15pro/max από την αγορά ούτως ή άλλως οπως γίνεται κάθε χρόνο.

Ξεστοκάρουν και αυτοί, και για να δώσουν ένα μικρό κίνητρο, έβαλαν την μεγαλύτερη έκδοση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη θα περάσω,οποιος θελει το Macbook ας μου στείλει(στην ίδια τιμη)

Επεξ/σία από etel
Δημοσ.

Αν πήγε σήμερα ή αν πάει κανείς νωρίς αύριο ας μας πει διαθεσιμότητα στα macbook pro. Γτ αυτοί δεν ξέρουν πόσα έχουν λέει! 

Δημοσ.

Πήγα εγώ σήμερα. Το MacBook είναι το 14ρι, όχι το 16ρι. 

Δεν είχε πάρα πολύ κόσμο. Καμία 20-30 άτομα (τουλάχιστον την ώρα που πήγα εγώ) . Οι περισσότεροι έπαιρναν iphones. 2 και 3 μαζί. Διαθεσιμότητα φαινόταν να είχα πολλά, τουλάχιστον σε MacBook pro. Δεν νομίζω να αγόρασε πολύς κόσμος (Mac book).

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, filip123go said:

Πήγα εγώ σήμερα. Το MacBook είναι το 14ρι, όχι το 16ρι. 

Δεν είχε πάρα πολύ κόσμο. Καμία 20-30 άτομα (τουλάχιστον την ώρα που πήγα εγώ) . Οι περισσότεροι έπαιρναν iphones. 2 και 3 μαζί. Διαθεσιμότητα φαινόταν να είχα πολλά, τουλάχιστον σε MacBook pro. Δεν νομίζω να αγόρασε πολύς κόσμος (Mac book).

Ναι το γνωρίζω ότι είναι το 14αρι. Απλά επειδή τους κάλεσα δεν μου έλεγαν αν έχουν τεμάχια. Ευχαριστώ πολύ πάντως! 

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν μπόρεσα χτες. Παίζει σήμερα να δώσουν αυτή την προσφορά; το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν

Δημοσ.
5 minutes ago, doubleh said:

Καλημέρα. Δεν μπόρεσα χτες. Παίζει σήμερα να δώσουν αυτή την προσφορά; το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν

Από τα ψιλά γράμματα:

"Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για αγορές στο κατάστημα του Κολωνακίου, μόνο για 4 και 5/4/2025 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων." 

Οπότε ναι, πας κανονικά.

Εγώ πήρα το Mac book pro. Φοβερό εργαλείο το άτιμο. Αλλά έχει κλασικά κάποια "apple προβλήματα" που με εκνεύρισαν ακόμα δεν το πήρα. Πχ, δεν γίνεται να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία να κάνει power on, μόλις ανοίγεις το καπάκι.

Δημοσ.
On 03/04/2025 at 10:25, HatTrick said:

image.png.78393bd98b046cf91572f56618c4f59d.png

εμένα πάντως φίλε το Αμαζον Αγγλίας μου το βγάζει στα 899 pounds που είναι κάτι παραπάνω από όσο κάνει με αποφορολόγηση εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...