SpirosDR Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Θέλω σε όσους γνωρίζουν να μου απαντήσουν γιατί έχω ένα προβληματισμό για αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από μάντρα αγοράς οχημάτων και leasing. πριν λίγες μέρες είδα ένα αυτοκίνητο σε γνωστή σελίδα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όπου με ενδιέφερε. Πήγα το είδα από κοντά και συμφωνήσαμε με τον πωλητή να το αγοράσω. Επέλεξα την συγκεκριμένη μάντρα καθώς αναφέρει ότι κάνει και γραμμάτια. Αφού λοιπόν υπέγραψα και έδωσα μια προκαταβολή 50% με ενημέρωσε ότι το αμάξι θα το παραλάβω εντός εβδομάδας. στην συνέχεια με ενημέρωσε ότι η μεταβίβαση θα γίνει μετά την εξόφληση όλου του ποσού που θα μπει σε δόσεις. Του ζήτησα λοιπόν αν είναι έτσι να εξοφλήσω όλο το ποσό τώρα και να το εξαγοράσω κατευθείαν και να περάσει κατευθείαν στο όνομα μου. και εδώ αρχίζουν τα περίεργα. Μου είπε ότι αυτό δεν γίνεται καθώς υπάρχει η συμφωνία που κάναμε, αλλά αν θέλω μπορώ να το ακυρώσω. αφού μπορώ να το ακυρώσω λοιπόν γιατί δεν το ακυρώνουμε και να το εξαγοράσω ή έστω να το εξαγοράσω με τυχόν τόκους. (ένα ερώτημα που σκέφθηκα μόλις) μετά μου είπε ότι η εξαγορά του οχήματος βγαίνει πιο ακριβά (κατά 2000€) από αυτήν που έγραφε στην σελίδα από ότι με γραμμάτιο. Άρα στην σελίδα γιατί έλεγε μικρότερο ποσό; εν τελεί μου είπε θα ρωτήσει. Τέλος με ενήμερωσε πως αν τελικά δεχτούν την εξαγορά με την πρώτη ή μεταβιβάση θα πάρει 2 εβδομάδες. σας φαίνονται λογικά όλα αυτά; Υπάρχει περίπτωση αν ακυρώσω να χάσω τα χρήματα που έδωσα; θα ήθελα την γνώμη σας στο θέμα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από SpirosDR
kage Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Γοογλαρε το ονομα της μαντρας με τις αξιολογησεις π γραφουν κ ξαναελα .. Δυστυχως Οπου ακους περιεργα 99% ολα χαλια θα σ πανε Επεξ/σία 1 Απριλίου από kage 2
SpirosDR Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, kage είπε Γοογλαρε το ονομα της μαντρας με τις αξιολογησεις π γραφουν κ ξαναελα .. Δυστυχως Οπου ακους περιεργα 99% ολα χαλια θα σ πανε Έχει ένα 85% θετικές αξιολογήσεις, έχει 40-50 αξιολογήσεις στο συνολο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Πάρε τα λεφτά σου πίσω άμεσα και σκέψου το ξανά. 4
SaFiS Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Απο παντου βρωμαει, παρε πισω τα χρηματα σου και ψαξε αλλου… 3
majunior Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Η μεταβίβαση από εταιρεία ή ιδιώτη παίρνει 40 λεπτά με διαμεσολαβητή. Η μεταβίβαση από εταιρεία leasing (τις μεγάλες) άντε το πολύ να πάρει μία μέρα (μέχρι να υπογράψουν τα χαρτιά). 1
SpirosDR Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Αυτός μου είπε ότι έχει 8 του μήνα ραντεβού με το υπουργείο για αυτό δεν γίνεται νωρίτερα 50 λεπτά πριν, majunior είπε Η μεταβίβαση από εταιρεία ή ιδιώτη παίρνει 40 λεπτά με διαμεσολαβητή. Η μεταβίβαση από εταιρεία leasing (τις μεγάλες) άντε το πολύ να πάρει μία μέρα (μέχρι να υπογράψουν τα χαρτιά).
SpirosDR Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Μια ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται. Από το υπουργείο και ακόμα 2 μάντρες με ενήμερωσαν όντως ότι η μεταβίβαση θέλει ραντεβού και δεν γίνεται την ίδια μέρα. Επίσης 1/4 μάντρες που ψάχτηκα όλες θέλουν όλα τα χρήματα μπροστά και όχι κατά την παράδοση του οχήματος. Επίσης συμφωνήσαμε με τον πωλητή τελικά στην εξαγορά. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να διασφαλίσω ότι θα παραλάβω το όχημα κανονικά ; Καθώς μου ζητάει όλο το ποσό και η παράδοση θα γίνει σε 8 ημέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός από την απόδειξη πληρωμής που να με διασφαλίζει ;
mp123 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 38 λεπτά πριν, SpirosDR είπε Μια ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται. Από το υπουργείο και ακόμα 2 μάντρες με ενήμερωσαν όντως ότι η μεταβίβαση θέλει ραντεβού και δεν γίνεται την ίδια μέρα. Επίσης 1/4 μάντρες που ψάχτηκα όλες θέλουν όλα τα χρήματα μπροστά και όχι κατά την παράδοση του οχήματος. Επίσης συμφωνήσαμε με τον πωλητή τελικά στην εξαγορά. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να διασφαλίσω ότι θα παραλάβω το όχημα κανονικά ; Καθώς μου ζητάει όλο το ποσό και η παράδοση θα γίνει σε 8 ημέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός από την απόδειξη πληρωμής που να με διασφαλίζει ; Χίλιες φορές τράπεζα που μπορείς να το εξοφλήσεις και να μην πληρώσεις τόκους πάρα σε ιδιώτη γραμμάτια. Πήγαινε ακυρώσετα όλα και πάρε τα χρήματα σου πίσω.Στα γραμμάτια σε δανείζει ο έμπορος. 1
SpirosDR Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Χίλιες φορές τράπεζα που μπορείς να το εξοφλήσεις και να μην πληρώσεις τόκους πάρα σε ιδιώτη γραμμάτια. Πήγαινε ακυρώσετα όλα και πάρε τα χρήματα σου πίσω.Στα γραμμάτια σε δανείζει ο έμπορος. Εχω ακυρώσει εντελώς τα γραμμάτια, του εδώ έχω ζητήσει την εξαγορά και την δέχτηκε. Άρα πλέον μιλάμε για εξαγορά, απλά μ ζήτησε όλο το ποσό σήμερα και θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα του. 1
mp123 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, SpirosDR είπε Εχω ακυρώσει εντελώς τα γραμμάτια, του εδώ έχω ζητήσει την εξαγορά και την δέχτηκε. Άρα πλέον μιλάμε για εξαγορά, απλά μ ζήτησε όλο το ποσό σήμερα και θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Αν είναι μεγάλη και έμπιστη μάντρα οκ δωστα να τελειώνεις. Εγώ παλιά που ειχα αγοράσει 3 μτχ. Σε μια δυο το πολύ μέρες τα είχα πάρει. Εγγύηση σου δίνει μηχανικά κλπ ; Επεξ/σία 1 Απριλίου από mp123
vamvakoolas Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) νομικα μονο σε συμβολαιογραφο που αμφιβαλλω αν παει ο μαντρας (ασε που εχει ενα κοστος επιπλεον για σενα). Αλλιως φτιαξε ενα ιδιωτικο συμφωνητικο απο gov.gr αλλα εχε σε επιφυλακη κανα δικηγορο (δηλαδη ενημερωσε δικηγορο πριν την αγορα...και οχι το φορουμ). εγω που προσφατα ειχα το ιδιο διλλημα τελικα πηρα ενα μικρο δανειο απο τη τραπεζα και εξοφλισα το μαντρα, Σε μια εργασιμη εγινε η μεταβιβαση αφου ειχα κανει καταθεση. Ωστοσο σε ολη αυτη την ιστορια η τραπεζα ειχε τη προσφορα/λεπτομεριες ιχ και στοιχεια μαντρα Επεξ/σία 1 Απριλίου από vamvakoolas
SpirosDR Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 29 λεπτά πριν, mp123 είπε Αν είναι μεγάλη και έμπιστη μάντρα οκ δωστα να τελειώνεις. Εγώ παλιά που ειχα αγοράσει 3 μτχ. Σε μια δυο το πολύ μέρες τα είχα πάρει. Εγγύηση σου δίνει μηχανικά κλπ ; Εγγύηση μου δίνει έναν χρόνο, του ζήτησα να γίνει η μεταβίβαση νωρίτερα και μου είπε ότι το ραντεβού που έχει με το υπουργείο είναι 8 του μήνα και εγώ θα παραλάβω την επόμενη. 9 δλδ, σαν μάντρα έχει γύρω στις 40 θετικές αλλά δεν την λες και πρώτο όνομα. Επίσης το υπουργείο μεταφορών μου επιβεβαίωσε ότι η μεταβίβαση παίρνει μέρες, ανάλογα τα ραντεβού δηλαδή. 27 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε νομικα μονο σε συμβολαιογραφο που αμφιβαλλω αν παει ο μαντρας (ασε που εχει ενα κοστος επιπλεον για σενα). Αλλιως φτιαξε ενα ιδιωτικο συμφωνητικο απο gov.gr αλλα εχε σε επιφυλακη κανα δικηγορο (δηλαδη ενημερωσε δικηγορο πριν την αγορα...και οχι το φορουμ). εγω που προσφατα ειχα το ιδιο διλλημα τελικα πηρα ενα μικρο δανειο απο τη τραπεζα και εξοφλισα το μαντρα, Σε μια εργασιμη εγινε η μεταβιβαση αφου ειχα κανει καταθεση. Ωστοσο σε ολη αυτη την ιστορια η τραπεζα ειχε τη προσφορα/λεπτομεριες ιχ και στοιχεια μαντρα Ενημέρωσα και δικηγόρο καλού κακού, βέβαια ο ίδιος μου είπε μόνο ότι η απόδειξη πληρωμής με καλύπτει αλλά γενικά , και αυτός έχει αρκετές περιπτώσεις με μάντρες. Είναι μου είπε ένα ρίσκο που είτε θα το πάρω είτε όχι. Δεν μπορώ να κάνω κ πάρα πολλά σε αυτή την φάση. Συμφωνητικό μάλλον δεν παίζει να δεχτεί απλά μου έχει στείλει ήδη τα χαρτιά εξόφλησης και μεταβίβασης. Πράγμα θετικό μάλλον. 1
mp123 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 19 λεπτά πριν, SpirosDR είπε Εγγύηση μου δίνει έναν χρόνο, του ζήτησα να γίνει η μεταβίβαση νωρίτερα και μου είπε ότι το ραντεβού που έχει με το υπουργείο είναι 8 του μήνα και εγώ θα παραλάβω την επόμενη. 9 δλδ, σαν μάντρα έχει γύρω στις 40 θετικές αλλά δεν την λες και πρώτο όνομα. Επίσης το υπουργείο μεταφορών μου επιβεβαίωσε ότι η μεταβίβαση παίρνει μέρες, ανάλογα τα ραντεβού δηλαδή. Ενημέρωσα και δικηγόρο καλού κακού, βέβαια ο ίδιος μου είπε μόνο ότι η απόδειξη πληρωμής με καλύπτει αλλά γενικά , και αυτός έχει αρκετές περιπτώσεις με μάντρες. Είναι μου είπε ένα ρίσκο που είτε θα το πάρω είτε όχι. Δεν μπορώ να κάνω κ πάρα πολλά σε αυτή την φάση. Συμφωνητικό μάλλον δεν παίζει να δεχτεί απλά μου έχει στείλει ήδη τα χαρτιά εξόφλησης και μεταβίβασης. Πράγμα θετικό μάλλον. Ελε ρε συ όλα οκ τότε μην ανησυχείς.
kage Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ελεγχο στο αμαξι εκανες με καποια υπηρεσια στυλ auto report? Η αληθεια ειναι οτι Μετα τον μαρτιο του 2024 που εκαναν ντου στην αττικη ξηλωσαν πολλους διευθυντες προισταμενους κτλ π ετρωγαν με χρυσα κουταλια..δυσκολεψαν πολλους εμπορους κ μεσαζοντες..αρκετοι μεσαζωντες βρηκαν λυσεις σε περιφερειακά/μακρινα υπουργεια .. τωρα μπορει να εγιναν κ χειροτερα τα πραγματα.. Επεξ/σία 1 Απριλίου από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα