Mhlogiatros Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 12 hours ago, polaki said: Ναι αλλά δεν καταπίνουν κέρματα πια. Τί δεν καταλαβαίνεις; 😂 Τα γιδια ; Α μιλαμε για uk οπως ειναι τωρα
oldnew Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 minutes ago, mindreader said: To προμοταρισμα των ηλεκτρονικων συναλλαγων με ολους τους τροπους, ειναι ενα απατηλο αφηγημα, για το ποπολο. Οσο μειωθηκε η τιμη του ρευματος με τη....πρασινη αναπτυξη, τωρα που δεν εμεινε βουνο, λιμνη, ποταμι κλπ, διχως ηλιακα πανελ και ανεμογεννητριες.... Όπως είπα, κάνεις δεν είναι υπέρ της φοροδιαφυγής, αλλα, ξαναλέω δεν ειναι άσπρο μαύρο. Συνειδητοποίουμε οτι υπάρχει αυτή τη στιγμή χαράτσι στα ακίνητα το οποίο έχει κριθεί τελεσίδικα αντισυνταγματικο, και απλά του άλλαξαν το όνομά? . Δεν ξέρω ποιος είναι ποιο χειρότερος αυτός που φοροδιαφυγει κόβοντας χαμηλότερη απόδειξη ή ενα κράτος που επιμένει να κλέβει, αλλάζοντας το όνομά σε ενα χαράτσι (οχι φόρο) που είναι παράνομο? 2
d4mage Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 11 ώρες πριν, Arkin είπε εχω βγαλει πολλους μπελαδες απο το κεφαλι μου στην καθημερινοτητα μου. Το αντίθετο όμως; Δεν πάω πουθενά μακριά χωρίς να έχω ένα 50άρικο πάνω μου; Το χαρτί είναι μπελάς ή η κάρτα που μια δεν εγκρίνονται τα POS, μια κάνουν εργασίες οι τράπεζες, μια το ένα μια το άλλο; Με τις κάρτες κι αν έχω κάψει το μυαλό μου σε πληρωμές όπως με το skroutz που πλήρωνα και δεν εμφανιζόταν οι συναλλαγή, στο taxisnet που πας να πληρώσεις οφειλή όπως ΦΠΑ και όλο απορρίπτονται οι συναλλαγές και σου λέει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα. Είναι ευκολία οι κάρτες, είναι ασφάλεια πηγαίνοντας κάπου διακοπές ας πούμε απ το να κουβαλάς κασέρι άλλα με το μετρητό ποτέ δεν λαμβάνεις σύγχυση να λέμε τις αλήθειες. 12 ώρες πριν, polaki είπε Μπράβο, δε σταματάτε να μας εκπλήσσετε. Τεχνολογικό νέο απτά Lidl. Ε το insomnia πάει καιρός τώρα που δεν λέει να καταλάβει πως δεν είναι ντροπή να ΜΗΝ ανεβάζεις περιεχόμενο όταν δε υπάρχει περιεχόμενο... 1
kalmik Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Δεν είναι άσπρο μαύρο τα πάντα. Δεν είναι πανάκεια το πλαστικό χρήμα. Εδώ στις σκανδιναβικές χώρες που πρωτοπόρησαν επεξεργάζονται σχέδιο επιστροφής μετρητών (σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον) γιατί δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μαζικού χακαρίσματος τραπεζών κλπ. Να αναφέρω και την περίπτωση γνωστού που καταστράφηκε γιατί εθισμένος σταδιακά στον ηλεκτρονικό τζόγο έπαιζε συνεχώς με την κάρτα και εξανέμισε όλες τις αποταμιεύσεις της οικογένειας ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν το καταλάβαινε γιατί δεν έβλεπε φυσικό χρήμα να περνάει από τα χέρια του. Όσο για τη φοροδιαφυγή έχει ένα όριο που μπορείς (καλώς) να τη συλλάβεις. 3
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, mindreader είπε To προμοταρισμα των ηλεκτρονικων συναλλαγων με ολους τους τροπους, ειναι ενα απατηλο αφηγημα, για το ποπολο. Οσο μειωθηκε η τιμη του ρευματος με τη....πρασινη αναπτυξη, τωρα που δεν εμεινε βουνο, λιμνη, ποταμι κλπ, διχως ηλιακα πανελ και ανεμογεννητριες.... Δηλαδη περιμενες να πληρωσει επενδυση και να βαλει καποιος ηλιακα πανελ και ανεμογεννητριες και να σου δινει το ρευμα τσαμπα επειδη εισαι φτωχος και ομορφος?
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, d4mage είπε Το αντίθετο όμως; Δεν πάω πουθενά μακριά χωρίς να έχω ένα 50άρικο πάνω μου; Το χαρτί είναι μπελάς ή η κάρτα που μια δεν εγκρίνονται τα POS, μια κάνουν εργασίες οι τράπεζες, μια το ένα μια το άλλο; Με τις κάρτες κι αν έχω κάψει το μυαλό μου σε πληρωμές όπως με το skroutz που πλήρωνα και δεν εμφανιζόταν οι συναλλαγή, στο taxisnet που πας να πληρώσεις οφειλή όπως ΦΠΑ και όλο απορρίπτονται οι συναλλαγές και σου λέει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα. Είναι ευκολία οι κάρτες, είναι ασφάλεια πηγαίνοντας κάπου διακοπές ας πούμε απ το να κουβαλάς κασέρι άλλα με το μετρητό ποτέ δεν λαμβάνεις σύγχυση να λέμε τις αλήθειες. Ε το insomnia πάει καιρός τώρα που δεν λέει να καταλάβει πως δεν είναι ντροπή να ΜΗΝ ανεβάζεις περιεχόμενο όταν δε υπάρχει περιεχόμενο... To καρότσι στο σουπερ μαρκετ που το πας;Δεν δουλευει με κάρτα. Μήπως να το πατεντάρω;
upscalewebgr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου μονο στην ελλαδα τέτοιες ηλιθιότητες δημοσιεύονται ως ερευνες 1
Tlykog Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Το πραγματικό όφελος είναι ότι οι τράπεζες κρατούν τα χρήματα στα ταμεία τους και απλά ανταλλάσσουν νούμερα στο χαρτί και δανείζουν πολλαπλάσια το κεφάλαιο τους (μόχλευση τραπεζών). Ακριβώς γι αυτό το λόγο γίνεται όλο αυτό. Τα άλλα είναι να 'χαμέ να λέγαμε... 2
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Και χρηματοδοτουν και τετοιες ηλιθιες " ερευνες " για το κοινωνικο καλο που κανουν 1
dhm21911 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 4 ώρες πριν, oldnew είπε Εχω βαρεθεί να ακούω ότι οι παράλογοι φορολογικοι συντελεστές και τα χαράτσια υπάρχουν λόγω της φοροδιαφυγής και θα μειωθούν οταν πατάχθει. Τωρα λοιπόν που μειώθηκε ΔΡΑΣΤΗΚΑ (2 δις πανω απ τις προβλέψεις) βλέπεις να μειώνεται κανας φορος? Στην επαρχία κλείνει το ενα μαγαζί μετα το αλλο γιατί πληρώνουν ολοι με κάρτες και απλα δεν βγαίνουνε με τους φορολογικους συντελεστές που δε μειώνονται. Επίσης τα ενοίκια, οταν πας να νοικιάσεις θα παρακαλας τον ιδιοκτήτη να στο βάλει χαμηλότερα με μικροτερη απόδειξη. Μάντεψε τη θα γίνει με την κάρτα. Θα πληγώνεις παραπάνω ενοίκιο. Έχεις καθόλου ιδέα ποση είναι η πραγματική φορολογια αυτη τη στιγμη στα ενοίκια (πιστόπ δεη, χαράτσια, εισφορές σε δήμους συν φορολογία εισοδήματος κλπ? Η μεγαλύτερη παγκοσμίως ) Δε λεω οτι ειναι σωστό να υπάρχει φοροδιαφυγή, αλλα δεν είναι άσπρο μαύρο. Είμαστε μπανάνια τελείως. Δεν υπάρχει καμία λογική και στο τέλος θα την πληρώνει πάντα ο καταναλωτής οποτε μη χαίρεσαι. Δεν είπα πουθενά ότι θα μειωθούν οι φόροι αν σταματήσει η φοροδιαφυγή, αυτά είναι ψέματα της κάθε κυβέρνησης. Εννοείται ότι θα χαρώ όταν θα δω ανθρώπους που πουλάνε ναρκωτικά και δηλώνονται ως άνεργοι και παίρνουν ότι επίδομα υπάρχει να μην μπορούν να ζήσουν γιατί πολύ απλά τα χρήματα τους δεν θα είναι πλέον χρήσιμα ή έστω ένα ποσοστό από αυτά. Κανένα πρόβλημα με το ενοίκιο που λες όλα στην επιφάνεια να φαίνονται. Παντού πληρώνω με κάρτα έχω να πάω σε ΑΤΜ πάρα πολλά χρόνια. Φυσικά δεν έχω μαύρα έσοδα νόμιζω είναι αυτονόητο αυτό.
karma_nade Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Και που να αναλογιστούμε και το όφελος ότι υπάρχουν λιγότερα σχισμένα χαρτονομίσματα. Που πάντα υπήρχε το πρόβλημα να βρεις σελοτέιπ να το κολλήσεις…. στην Αμερική δηλ που έχουν φουλ κέρματα και χαρτονομίσματα ακούμε κάθε μέρα για τέτοια περιστατικά, αστα να πάνε .. μπράβο ..! πέρα βρέχει για κλάμματα είμαστε. 1
nazarene Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Aρχικά διαβάζοντας νόμισα ότι είναι η πρωταπριλιάτική είδηση της ημέρας, η απλά η άχρηστη αναδημοσίευση της ημέρας, μια ανύπαρκτη είδηση όπου απευθνεται σε χαζούς...... Ξέχασα ότι τα 8αχρονα έχουν κινητό τηλέφωνο ,με σύνδεση στο όνομα τους και χρησιμοποιούν ανάπαφες συναλλαγές, έτσι να κατασταλεί η φοροδιαφυγή στο κυλικία των δημοτικών....... Επίσης κατανοώ ότι είναι τεχνολογικό ας πουμε φόρουμ, αλλά πραγματικά η ******** κάποιων που αρχίζουν για το τέλος του πραγματικού χρήματος και ην επικράτηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάνουν να αναρωιέμαι αν κάποιοι ζούν στον αποστειρωμένο μικρόκοσμο τους και δεν βγαίνουν ποτέ απο το δωμάτιο τους παρά μόνο για φαι και *****, στον πραγματικό κόσμο εκεί έξω το κανονικό χρημα θ υπάρχει και σε 500 χρόνια, εκτός και αν στον φανταστικό κόσμο όπου ζείτε νομίζετε ότι την πρέζα από νότια Αμερική όπου καταναλώνει η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη θα την πληρώνουν με gpay στο POS του πρεζέμπορα, ή ακόμη νομίζετε ότι δεν υπάρχουν ναρκωτικά αλλά πίνουν όλοι πορτοκαλάδα, πορνεία, όπλα και όλα τα καλούδια με το παραεμπόριο επιβάλλουν το κλασσικό τυπωμένο χρήμα στον πραγματικό κόσμο όπου η ύπαρξη του προστατεύεται από τις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς τα υπόλοιπά οπως είπα είναι κομψώς για αιθεροβάμωνες.. Επεξ/σία 2 Απριλίου από nazarene 3
verylife78 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 100 που αν εξαφανιστουν θα μειωθουν τα ατυχηματα στο σπιτι απο τα παιδια και τα χρηματα δεν ηταν ποτε ενα απο αυτο... πρωτο και καλυτερο το ποτο φαρμακα καθαριστικα προιοντα ειδη γραφικης υλης αν θελετε να παμε εκει σαταναδες !!! Μα πραγματικα τι θελετε για να μας πεισετε οτι το πλαστικο χρημα ειναι η λυση σε ολα?? ΟΧΙ ΡΕ μονο κασερι !!!! ΥΓ θελω να δω τι φατσα σας αν μια μερα δεν δουλεψει για χ λογω το τραπεζικο συστημα και δεν περναει κανενα πλαστικο χιχιχι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα