Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!!θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προσπαθώ να βάλω στο κινητό μου redmi note 14 pro 5g την χρεωστικη μου κάρτα eurobank για ανέπαφες πληρωμές αλλά δεν μου την δέχεται ούτε από την εφαρμογή της τράπεζας μου αλλά ούτε από την εφαρμογή της Google pay. Προσπάθησα να προσθέσω την κάρτα της γυναίκας μου εθνικής την δέχεται κανονικά.Σε επικοινωνία που είχα με το τμήμα καρτών μου είπαν ότι η κάρτα μου είναι μία χαρά.Τι μου προτείνεται να κάνω;Υ.Γ Η συσκευή μου είναι καινούργια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Opelakiasn είπε

Καλησπέρα σας!!!θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προσπαθώ να βάλω στο κινητό μου redmi note 14 pro 5g την χρεωστικη μου κάρτα eurobank για ανέπαφες πληρωμές αλλά δεν μου την δέχεται ούτε από την εφαρμογή της τράπεζας μου αλλά ούτε από την εφαρμογή της Google pay. Προσπάθησα να προσθέσω την κάρτα της γυναίκας μου εθνικής την δέχεται κανονικά.Σε επικοινωνία που είχα με το τμήμα καρτών μου είπαν ότι η κάρτα μου είναι μία χαρά.Τι μου προτείνεται να κάνω;Υ.Γ Η συσκευή μου είναι καινούργια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μου συνέβηκε κάτι παρόμοιο και σε μένα. Γενικά χρησιμοποιώ OnePlus κινητά (τα έξι τελευταία μου κινητά). Αγόρασα τον Νοέμβριο το OnePlus 12 και μέχρι τότε χρησιμοποιούσα το OnePlus 8Pro από το οποίο πλήρωνα συνέχεια μέσω Google Pay χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όταν αγόρασα το 12 είχα μεγάλο πρόβλημα με την κάρτα της Εθνικής. Δεν ερχόταν το επιβεβαιωτικό sms ούτε στο e-banking app αλλά και ούτε στο Google Pay. Σε κάρτα της Eurobank δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Προσπαθώ να περάσω την κάρτα της εθνικής στο δεύτερο μου τηλέφωνο (επειδή χρησιμοποιώ δύο συσκευές, πλέον το 8Pro το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο) και παίρνει την κάρτα με τη μία. Είχα αποφασίσει να πληρώνω με το δεύτερο κινητό μου, αλλά σκέφτηκα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια με το 12 μιας και ακόμα το έστεινα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ε αυτό ήταν! Δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα και όλες οι κάρτες λειτουργούν στην εντέλεια (και εγώ είχα επικοινωνήσει με την Εθνική και δεν έβρισκαν κάποιο πρόβλημα).Οπότε δοκίμασέ το και εσύ και εύχομαι να λειτουργήσει.

Δημοσ.

Πριν κάνεις επαναφορά δοκίμασε να αφαιρέσεις ότι κλείδωμα έχεις. Άσε το 10 λεπτά και ξαναβάλει κλείδωμα και δοκίμασε να βάλεις την κάρτα.

Δημοσ.

Ναι έχει γίνει εγγραφή στην νέα συσκευή.Δεν μπορώ να καταλάβω! Βάζω κάρτα της εθνικής την παίρνει κανονικά με την eurobank τραβάει ζόρια.

Δημοσ.

Υποχρεωτικά πρέπει να έχεις κάποιο κωδικό κλειδώματος.

Αλλιώς δεν στην παίρνει.

Και εγώ στην Eurobank είμαι και έχω 1+8 & 1+12.

Αααα και θα το κάνεις με το Chrome γιατί δεν έρχεται το sms .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...