agnostos13 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εγώ που έχω τύχει σε περίπτωση μη αποδοχής πίεσε η ασφαλιστική και σε εντός ενός μήνα βγήκε άκρη χωρίς την ανάγκη να κληθεί η νομική κάλυψη. Καταγραφή από τροχαία υπάρχει;
SirCox Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Εγώ που έχω τύχει σε περίπτωση μη αποδοχής πίεσε η ασφαλιστική και σε εντός ενός μήνα βγήκε άκρη χωρίς την ανάγκη να κληθεί η νομική κάλυψη. Καταγραφή από τροχαία υπάρχει; Υπάρχει, έχω αντίγραφο ενός εντύπου "ΔΕΛΤΙΟ ΟΔΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ". Σίγουρα υπάρχει και κάτι που έχουν αυτοί, μιας και έγινε σκιαγράφιση του χώρου, πήραν καταθέσεις, φωτογραφίες κλπ. Λογικά στο αρχείο του τμήματος... Κάτι που και σε εμας και στον πατέρα μου (Ανθυπαστυνόμος ε.α.) έκανε εντύπωση είναι ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τους επιβάτες του οχήματος μου, ούτε ερωτήσεις αν είναι καλά, ούτε καταθέσεις του τι έγινε, ούτε ταυτότητες... Να φανταστείς όταν μου είπαν να μετακινήσω το όχημα πιο κάτω και τους ρώτησα τι θα γίνει με τα παιδιά που ήταν μαζί μου στο αμάξι μου είπε ο ένας "βάλ'τους και αυτούς μέσα". Μπορεί να υπερβάλω λίγο αλλά πόσο ασφαλές είναι να μετακινηθούν άτομα μέσα σε αμάξι που μόλις τράκαρε, ενώ χωρούσαν σε ένα περιπολικό... 1 ώρα πριν, Neptu είπε Απλά από περιέργεια, πολύ ακούγεται αυτό. Πριν 10 περίπου χρόνια με τράκαρε ένας που είχε τη συγκεκριμένη ασφαλιστική. Δεν είχαμε θέμα, το παραδέχτηκε. Όταν είδαν οι "δικοί μου" ότι είχε ιντερασλόνικα μου λένε...καλά ξεμπερδέματα. Προσωπικά έβγαλα άκρη αμέσως. Αλλά από τότε είχε τη φήμη και βλέπω συνεχίζεται, Σε έναν φίλο που είπα τι έγινε με το που άκουσε Ιντερσαλόνικα άλλαξε τελείως η φάτσα του 🤣 Μου λέει ξεκίνα απο τώρα με δικηγόρους/νομική μπας και βγάλεις άκρη. Σε αυτό το σημείο να πω ότι μίλησα με τη νομική κάλυψη και μου ζήτησαν ότι χαρτιά σχετικά με το συμβάν έχω. Δε νομίζω να πιέσουμε ακόμα βέβαια, αλλά φάκελος θα ανοιχτεί καλού κακού, να έχω και μια πισινή καλυμμένη για παν ενδεχόμενο. Έχω πεί στο συνεργείο (καλά να είναι οι άνθρωποι, πολύ συνεργάσιμοι) να προβεί σε τεχνικό έλεγχο και τιμολόγηση του τι θα χρειαστεί φτιάξιμο, το οποίο αναμένω αύριο-μεθαύριο. Όταν βγεί αυτό θα κάνω ακόμα μια απόπειρα να μιλήσω με την Ιντερσαλόνικα αν δω αν έχουμε κάποιο νέο, αν όχι, θα δω τι μπορώ να κάνω για να ασκηθεί πίεση χωρίς να μπει στη μέση η Νομική. Αν πάλι δεν αποφέρει καρπούς απο την επόμενη βδομάδα ξεκινάω διαδικασίες, 2 εβδομάδες χωρίς μέσο και χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η επισκευή είναι πολλές νομίζω... Θα ενημερώσω το thread αν έχω νέα, σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση (το οποίο δεν εύχομαι)... Επεξ/σία 2 Απριλίου από SirCox 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 10 ώρες πριν, SirCox είπε Υπάρχει, έχω αντίγραφο ενός εντύπου "ΔΕΛΤΙΟ ΟΔΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ". Σίγουρα υπάρχει και κάτι που έχουν αυτοί, μιας και έγινε σκιαγράφιση του χώρου, πήραν καταθέσεις, φωτογραφίες κλπ. Λογικά στο αρχείο του τμήματος... Κάτι που και σε εμας και στον πατέρα μου (Ανθυπαστυνόμος ε.α.) έκανε εντύπωση είναι ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τους επιβάτες του οχήματος μου, ούτε ερωτήσεις αν είναι καλά, ούτε καταθέσεις του τι έγινε, ούτε ταυτότητες... Να φανταστείς όταν μου είπαν να μετακινήσω το όχημα πιο κάτω και τους ρώτησα τι θα γίνει με τα παιδιά που ήταν μαζί μου στο αμάξι μου είπε ο ένας "βάλ'τους και αυτούς μέσα". Μπορεί να υπερβάλω λίγο αλλά πόσο ασφαλές είναι να μετακινηθούν άτομα μέσα σε αμάξι που μόλις τράκαρε, ενώ χωρούσαν σε ένα περιπολικό... Σε έναν φίλο που είπα τι έγινε με το που άκουσε Ιντερσαλόνικα άλλαξε τελείως η φάτσα του 🤣 Μου λέει ξεκίνα απο τώρα με δικηγόρους/νομική μπας και βγάλεις άκρη. Σε αυτό το σημείο να πω ότι μίλησα με τη νομική κάλυψη και μου ζήτησαν ότι χαρτιά σχετικά με το συμβάν έχω. Δε νομίζω να πιέσουμε ακόμα βέβαια, αλλά φάκελος θα ανοιχτεί καλού κακού, να έχω και μια πισινή καλυμμένη για παν ενδεχόμενο. Έχω πεί στο συνεργείο (καλά να είναι οι άνθρωποι, πολύ συνεργάσιμοι) να προβεί σε τεχνικό έλεγχο και τιμολόγηση του τι θα χρειαστεί φτιάξιμο, το οποίο αναμένω αύριο-μεθαύριο. Όταν βγεί αυτό θα κάνω ακόμα μια απόπειρα να μιλήσω με την Ιντερσαλόνικα αν δω αν έχουμε κάποιο νέο, αν όχι, θα δω τι μπορώ να κάνω για να ασκηθεί πίεση χωρίς να μπει στη μέση η Νομική. Αν πάλι δεν αποφέρει καρπούς απο την επόμενη βδομάδα ξεκινάω διαδικασίες, 2 εβδομάδες χωρίς μέσο και χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η επισκευή είναι πολλές νομίζω... Θα ενημερώσω το thread αν έχω νέα, σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση (το οποίο δεν εύχομαι)... Λάθος που δεν βάζεις άμεσα την νομική προστασία να ενεργήσει αντί για εσένα.Δεν έχεις λόγο να τους καλοπιάνεις.
agnostos13 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 19 ώρες πριν, SirCox είπε Υπάρχει, έχω αντίγραφο ενός εντύπου "ΔΕΛΤΙΟ ΟΔΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ". Σίγουρα υπάρχει και κάτι που έχουν αυτοί, μιας και έγινε σκιαγράφιση του χώρου, πήραν καταθέσεις, φωτογραφίες κλπ. Λογικά στο αρχείο του τμήματος... Κάτι που και σε εμας και στον πατέρα μου (Ανθυπαστυνόμος ε.α.) έκανε εντύπωση είναι ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τους επιβάτες του οχήματος μου, ούτε ερωτήσεις αν είναι καλά, ούτε καταθέσεις του τι έγινε, ούτε ταυτότητες... Να φανταστείς όταν μου είπαν να μετακινήσω το όχημα πιο κάτω και τους ρώτησα τι θα γίνει με τα παιδιά που ήταν μαζί μου στο αμάξι μου είπε ο ένας "βάλ'τους και αυτούς μέσα". Μπορεί να υπερβάλω λίγο αλλά πόσο ασφαλές είναι να μετακινηθούν άτομα μέσα σε αμάξι που μόλις τράκαρε, ενώ χωρούσαν σε ένα περιπολικό... Σε έναν φίλο που είπα τι έγινε με το που άκουσε Ιντερσαλόνικα άλλαξε τελείως η φάτσα του 🤣 Μου λέει ξεκίνα απο τώρα με δικηγόρους/νομική μπας και βγάλεις άκρη. Σε αυτό το σημείο να πω ότι μίλησα με τη νομική κάλυψη και μου ζήτησαν ότι χαρτιά σχετικά με το συμβάν έχω. Δε νομίζω να πιέσουμε ακόμα βέβαια, αλλά φάκελος θα ανοιχτεί καλού κακού, να έχω και μια πισινή καλυμμένη για παν ενδεχόμενο. Έχω πεί στο συνεργείο (καλά να είναι οι άνθρωποι, πολύ συνεργάσιμοι) να προβεί σε τεχνικό έλεγχο και τιμολόγηση του τι θα χρειαστεί φτιάξιμο, το οποίο αναμένω αύριο-μεθαύριο. Όταν βγεί αυτό θα κάνω ακόμα μια απόπειρα να μιλήσω με την Ιντερσαλόνικα αν δω αν έχουμε κάποιο νέο, αν όχι, θα δω τι μπορώ να κάνω για να ασκηθεί πίεση χωρίς να μπει στη μέση η Νομική. Αν πάλι δεν αποφέρει καρπούς απο την επόμενη βδομάδα ξεκινάω διαδικασίες, 2 εβδομάδες χωρίς μέσο και χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η επισκευή είναι πολλές νομίζω... Θα ενημερώσω το thread αν έχω νέα, σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση (το οποίο δεν εύχομαι)... Αν το αμάξι δεν κινείται και δεν έχεις άλλο μέσο πες στη νομική να μεσολαβήσει και να τους τονίσει οτι όσο καθυστερούν θα τους ζητήσεις και τα ταξί που πληρώνεις κάθε μέρα μέχρι να αποφασίσουν να εγκρίνουν την επισκευή. Η εναλλακτική είναι να το φτιάξεις από μόνος σου και να τους στείλεις τα κοστολόγια. Βέβαια καλό είναι να το έχει δει ο πραγματογνώμονας πρώτα ωστέ να μη λένε οτι έφτιαξες άλλα αντί άλλων.
SirCox Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Αν το αμάξι δεν κινείται και δεν έχεις άλλο μέσο πες στη νομική να μεσολαβήσει και να τους τονίσει οτι όσο καθυστερούν θα τους ζητήσεις και τα ταξί που πληρώνεις κάθε μέρα μέχρι να αποφασίσουν να εγκρίνουν την επισκευή. Η εναλλακτική είναι να το φτιάξεις από μόνος σου και να τους στείλεις τα κοστολόγια. Βέβαια καλό είναι να το έχει δει ο πραγματογνώμονας πρώτα ωστέ να μη λένε οτι έφτιαξες άλλα αντί άλλων. Έχει περάσει πραγματογνώμονας παρουσία μου πριν περίπου μια βδομάδα να δει το αμάξι, πήρε και φωτογραφίες. Όσον αφορά το πρώτο, το αμάξι κινείται με την έννοια οτι παίρνει μπρος λειτουργικά είναι κομπλέ, αλλά χωρίς προφυλακτήρα και φανάρι είναι παρανομο νομίζω. Οπότε θα τους το πω και αυτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα