Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Μου συμβαίνει κάτι που τόσα χρόνια δεν το έχω ξαναδεί..

Μόλις πατάω δεξί κλικ σε κάποιο σκληρό μου δίσκο, παγώνουν όλα!!!

image.png.f2a2d1e373c329539904d311f64c9a55.png

Γνωρίζει κάποιος κάτι;;;;;

Μετά από 10 δευτερόλεπτα, όλο το πισί κολλάει..

Δημοσ.

Οντως , φαινεται ξεκαθαρα στην φωτογραφια οτι ολα ειναι ... κολλημενα!!

ΥΓ : Προβλημα σε καποιον δισκο μυριζομαι.

• Haha 2
Δημοσ.

Το κακό είναι πως δεν ξέρω από ποτέ το κάνει...εγώ πάντως το πρόσεξα πριν λίγες μέρες...γενικά δεν προσθαφερω τίποτα....το fallout 4 έχω από τον καιρό του Νώε και παίζω...

Δημοσ.

Για αρχή θα ξεκινήσεις με την κλασσική διαδικασία ελέγχων dism/sfc

https://www.windowscentral.com/how-use-dism-command-line-utility-repair-windows-10-image

Από τον οδηγό κάνε τους ελέγχους scanhealth και restorehealth, reboot και μετά πήγαινε απευθείας στην sfc και πάλι reboot. Έτσι θα σιγουρευτείς ότι δεν είναι κάτι από την εγκατάσταση των windows. Μετά δώσε πάλι σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής έναν έλεγχο δίσκου.

checkdisk c: /f

Κάντα αν συνεχίσει τα ίδια ξεκούμπωσε όλους τους δίσκους εκτός του συστήματος και δες αν το ξανακάνει. Εδώ θα ξέρεις αν φταίει κάποιος δίσκος, πέραν του συστήματος.

Αν δε δουλέψει τίποτα, τότε κάτι είναι σε επίπεδο software.

Δημοσ.

Καλημερα , καποια στιγμη ειχα παρομοι προβλημα και μετα απο πολυ παιδεμα ανακαλυψα οτι εφταιγε το προγραμμα Hard Disk Sentinel Pro μετα απο απεγκατασταση ολα δουλευαν αψογα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Για αρχή θα ξεκινήσεις με την κλασσική διαδικασία ελέγχων dism/sfc

https://www.windowscentral.com/how-use-dism-command-line-utility-repair-windows-10-image

Από τον οδηγό κάνε τους ελέγχους scanhealth και restorehealth, reboot και μετά πήγαινε απευθείας στην sfc και πάλι reboot. Έτσι θα σιγουρευτείς ότι δεν είναι κάτι από την εγκατάσταση των windows. Μετά δώσε πάλι σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής έναν έλεγχο δίσκου.

checkdisk c: /f

Κάντα αν συνεχίσει τα ίδια ξεκούμπωσε όλους τους δίσκους εκτός του συστήματος και δες αν το ξανακάνει. Εδώ θα ξέρεις αν φταίει κάποιος δίσκος, πέραν του συστήματος.

Αν δε δουλέψει τίποτα, τότε κάτι είναι σε επίπεδο software.

Αύριο έχω ρεπό!Οπότε δοκιμάζω!! πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα software!

19 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλημερα , καποια στιγμη ειχα παρομοι προβλημα και μετα απο πολυ παιδεμα ανακαλυψα οτι εφταιγε το προγραμμα Hard Disk Sentinel Pro μετα απο απεγκατασταση ολα δουλευαν αψογα 

Δεν το είχα ποτέ..... πάντως έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είναι θέμα software..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, villasg είπε

Γι αυτό κι εγώ απενεργοποιώ ότι shell integrations και auto start έχουν αυτά τα προγράμματα. Όταν το χρειαστώ θα το τρέξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα καλού προγράμματος που κατάντησε αηδία είναι το ccleaner  μετά που το πήρε η avast και από crap cleaner έγινε σκέτο crap.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, micos000 είπε

Γι αυτό κι εγώ απενεργοποιώ ότι shell integrations και auto start έχουν αυτά τα προγράμματα. Όταν το χρειαστώ θα το τρέξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα καλού προγράμματος που κατάντησε αηδία είναι το ccleaner  μετά που το πήρε η avast και από crap cleaner έγινε σκέτο crap.

Ναι!!!Είπα και εγώ πως ρήμαξε έτσι!!!

Δημοσ.

Δες τους drivers της nvindia. Έχει ακουστεί ότι κάποιοι έχουν θέματα και από ότι βλέπω το nvindia app παίζει πολύ στο task manager.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δες τους drivers της nvindia. Έχει ακουστεί ότι κάποιοι έχουν θέματα και από ότι βλέπω το nvindia app παίζει πολύ στο task manager.

Λες να κλείσω το app και να ξαναδοκιμάσω;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Buxesas79 είπε

Λες να κλείσω το app και να ξαναδοκιμάσω;

Απεγκατάσταση τους drivers και εγκατάσταση προηγούμενη έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...