dennissgr Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εχω το παραπανω 5g router , στο σημειο που το εχω, το κινητο μου δινει 500 mbps το router με το ζορι 150-200 mbps , για ενα απογευμα μονο σε speetest πηγε 700mbps μετα παλι τα ιδια. Γενικά το κινητό στο χωρο μου δινει πολύ ποιο υψηλές ταχύτητες απο το router . Κανω κατι λαθος στις ρυθμίσεις ? Y.γ Εχω δοκιμάσει ολες τις μπάντες αλλα τζίφος . Επεξ/σία 2 Απριλίου από dennissgr
johnmegarythmos Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου το κινητο εχει καλυτερο πομπο 5g απο το 5g modem , δεν βγαζεις ακρη . Το κινητο σου τι cat ; ειναι και τι το router που εχεις; εκει εγω εχω καταληξει οτι οσο πιο μεγαλο ειναι το cat τοσο μεγαλυτερες ταχυτητες. Το ειδα στο κινητο μου huawei p20 lite με 4g+ να βλεπω γυρω στα 70-100 mbs με vodafone cu και το κινητο της μητερας μου samsung να πιανει στο ιδιο σημειο απο 150 μεχρι και 220 παλι με 4g+ σημα. Eγω κατεληξα οτι θα πρεπει να κοιταω το cat τις καθε συσκευης ειτε κινητου ειτε μοντεμ πριν αγορασω. Απο την αλλη στην θεση σου αφου δεν εχω αποσυνδεσεις και μπορω να κανω την δουλεια μου δεν με πειραζει ποσο πιανει. Εχω το cosmote home booster με adsl 8mbs μαζι , τα 8mbs ειναι πολυ αργα , απο τοτε που εβαλα και το booster φτανω τα 50 mbs . και το up απο 1 εχει 5 . Κανω την δουλεια μου και παντα πλοηγουμε γρηγορα και φορτωνουνε γρηγορα οι σελιδες , αυτο μου φτανει. Οπως και να στειλω ενα αρχειο μεσω email που με τα 5mbs up ανεβαινει παρα πολυ γρηγορα. Εχω κανει speedtest και εχω δει 35mbs και εχω δει και 20 αλλες φορες . Παντως δεν εχω κανενα προβλημα με το ιντερνετ , μηδεν αποσυνδεσεις και ποτε δεν αργει. Σκεφτομαι να το κοψω και να παω στο nova 5g home που εχει και 11 ευρω λιγοτερα και με μεγαλυτερη ταχυτητα εως 100mbs απο τον οτε αλλα ακομα το σκεφτομαι. Εδω στο οτε αμα κοπει το 4g θα μου δωσει απο το adsl και το αντιστροφο, πηγαινοντας μονο στην κινητη , θα πρεπει να εχω καρτα σημ αλλου παροχου backup και ενα 4g router αμα το zte που η νοβα θα μου δωσει δεν δεχεται αλλη καρτα σημ αλλου παροχου. Τελος μου ειπε ο οτε οταν κοψω την καλωδιακο ιντερνετ αφαιρεται η πορτα για καποιον αλλον και μπορει να μην μπορω να ξανα βαλω σταθερη γραμμη adsl. Ξερω απο γειτονες που δεν μπορεσαν να βαλουνε σταθερο λογω οτι δεν υπηρχε διαθεσιμη πορτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα