GP46047 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλησπέρα σας , θα ήθελα την βοήθεια σας, είμαι στην αναζήτηση νέας συσκευής, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε : 500 ευρω 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα ή μονο απο το επίσημο site της oneplus 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ 5) Μέγεθος οθόνης; ΑΔΙΑΦΟΡΟ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; NAI ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) σοσιαλ, φωτογραφίες δουλεια γραφείου, τράπεζες , emails, και κανενα παιχνιδι (μικρο)
Fotia Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Κοιτάς αρχικά τις πιο πρόσφατες αφίξεις Samsung Α56 και Α36 σε κάποια αλυσίδα που θα τα έχει ανοικτά , και τα συγκρίνεις με τα υπόλοιπα εκεί .
osfp1978 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:59 ΠΜ, GP46047 είπε Καλησπέρα σας , θα ήθελα την βοήθεια σας, είμαι στην αναζήτηση νέας συσκευής, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε : 500 ευρω 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα ή μονο απο το επίσημο site της oneplus 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ 5) Μέγεθος οθόνης; ΑΔΙΑΦΟΡΟ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; NAI ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) σοσιαλ, φωτογραφίες δουλεια γραφείου, τράπεζες , emails, και κανενα παιχνιδι (μικρο) Απο σαμσουγκ Α55 ή Α56 και το One plus nord 4. To A36 που προτάθηκε δεν αξίζει.
PSYHAS Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Realme 14 Pro+ (12GB/512GB) Με λίγα παραπάνω, το θηρίο Realme GT 6 12GB/512 (το οποίο ζαχαρώνω και εγώ, αλλά περιμένω μήπως πέσει από το ψυχολογικό όριο των 500 Ε, βέβαια υπάρχει και σε πιο φτηνή έκδοση με 8/256)
JLEE Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Αξίζει να πάρεις κινητό του 2024? Ρωτάω γιατί έχω το Realme GT Masters και είμαι υπερευχαριστημένος!
GATE123 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Δες αυτό εδώ https://www.bestprice.gr/item/2159721770/honor-200-pro-5g-12gb-512gb.html και άσε τα υπόλοιπα που σου έχουν πει. Και ναι φυσικά αξίζει να πας σε περσινό μοντέλο. 1
osfp1978 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Δες αυτό εδώ https://www.bestprice.gr/item/2159721770/honor-200-pro-5g-12gb-512gb.html και άσε τα υπόλοιπα που σου έχουν πει. Και ναι φυσικά αξίζει να πας σε περσινό μοντέλο. Καλό... Αλλα από μπαταρία δε λέει και πολλά. Nord 4 και Gt6 έχουν πολύ καλύτερη.
CaptainChris Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Motorola Edge 50 Pro έχει πέσει στα 400€ και είναι πολύ καλή περίπτωση.
GATE123 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 11 ώρες πριν, osfp1978 είπε Καλό... Αλλα από μπαταρία δε λέει και πολλά. Nord 4 και Gt6 έχουν πολύ καλύτερη. Καλά εντάξει. Το GT6 έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Honor και κάνει την ίδια Αποδοτικότητα της κατανάλωσης μπαταρίας. Όπως επίσης και του Nord 4 που στην ουσία του Honor είναι και καλύτερος https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8s-gen-3-vs-qualcomm-snapdragon-7-gen-3 Οπότε μην βλέπετε ότι επειδή έχουν 300mAh παραπάνω είναι και καλύτερα. Δηλαδή εγώ που έχω το 1+12 είναι χάλια?
osfp1978 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, GATE123 είπε Καλά εντάξει. Το GT6 έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Honor και κάνει την ίδια Αποδοτικότητα της κατανάλωσης μπαταρίας. Όπως επίσης και του Nord 4 που στην ουσία του Honor είναι και καλύτερος https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8s-gen-3-vs-qualcomm-snapdragon-7-gen-3 Οπότε μην βλέπετε ότι επειδή έχουν 300mAh παραπάνω είναι και καλύτερα. Δηλαδή εγώ που έχω το 1+12 είναι χάλια? Η εμπειρία μου με honor magic 6 lite και 5300 μπαταρία όμως, απογοητευτικη. Το magicOs δεν κάνει καλή δουλειά και έχω χαμηλές ρυθμίσεις (πχ την οθόνη στα 60 hz) για να κερδίσω αυτονομία. Τα realme/one plus έχουν πολύ καλύτερο λογισμικο με καλύτερη αυτονομία. Τo nord ce 4 lite που δοκίμασα και το realme 8 που είχα για τρία χρόνια, πετυχαιναν πολύ καλύτερες αυτονομιες με μικρότερες μπαταρίες. Μπες εδω και δες την αυτονομια τους. https://nanoreview.net/en/phone-compare/realme-gt-6-vs-honor-200-pro Επεξ/σία 5 Απριλίου από osfp1978
tsimisdel Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου με το λογισμικό της OnePlus, θα επιβεβαιώσω τον συνάδελφο, άψογη παραμετροποίηση, σε κατάσταση αδράνειας, δεν χάνει μονάδα στο ποσοστό της μπαταρίας και γενικά, άνετα βγάζει μέρα. Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με Realme/Oppo. Θεωρητικά, πολύ καλή αυτονομία έχει και οτιδήποτε σε Motorola καθώς, είναι αρκετά κοντά στη stock android εκδοχή του λογισμικού.
GATE123 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 4 ώρες πριν, osfp1978 είπε Η εμπειρία μου με honor magic 6 lite και 5300 μπαταρία όμως, απογοητευτικη. Το magicOs δεν κάνει καλή δουλειά και έχω χαμηλές ρυθμίσεις (πχ την οθόνη στα 60 hz) για να κερδίσω αυτονομία. Τα realme/one plus έχουν πολύ καλύτερο λογισμικο με καλύτερη αυτονομία. Τo nord ce 4 lite που δοκίμασα και το realme 8 που είχα για τρία χρόνια, πετυχαιναν πολύ καλύτερες αυτονομιες με μικρότερες μπαταρίες. Μπες εδω και δες την αυτονομια τους. https://nanoreview.net/en/phone-compare/realme-gt-6-vs-honor-200-pro Δες τη κινητά έχω στην υπογραφή μου και έπιασα και το Honor(για μια εβδομάδα). Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας. Σε φωτογραφίες το Honor δεν το πιάνουν τα άλλα κινητά που αναφέρθηκαν. Το λογισμικό είναι μια χαρά με σχέση κάποια άλλα (π.χ Xiaomi). Ανεξάρτητη από Huawei που έχει και Play Store και τα πάντα. 1
osfp1978 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Δες τη κινητά έχω στην υπογραφή μου και έπιασα και το Honor(για μια εβδομάδα). Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας. Σε φωτογραφίες το Honor δεν το πιάνουν τα άλλα κινητά που αναφέρθηκαν. Το λογισμικό είναι μια χαρά με σχέση κάποια άλλα (π.χ Xiaomi). Ανεξάρτητη από Huawei που έχει και Play Store και τα πάντα. Δεν είπα ότι δεν είναι καλά. Για την αυτονομία μιλάω. Το magic 6 litev που έχω εδώ και δύο μήνες, χάνει μεγάλο ποσοστό σε κατάσταση αδράνειας. Καλά γιαψτα χιαομι δεν το συζητώ καν, ποσο μάπα λογισμικό έχουν. Απο αυτα σαφώς και είναι καλύτερα τα honor.
Fotia Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Δεν όλα ίδια τα μοντέλα σε κάθε εταιρία ,και στην αυτονομία όπως και στα χαρακτηριστικά .
osfp1978 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotia είπε Δεν όλα ίδια τα μοντέλα σε κάθε εταιρία ,και στην αυτονομία όπως και στα χαρακτηριστικά . Συμφωνω... Αλλα θεωρω απαράδεκτο να χάνει μπαταρία όταν είναι κλειστά. Ακόμη και το ίντερνετ κλείνω αλλά και πάλι. Και βασικά είναι το μόνο μειον του. Επεξ/σία 5 Απριλίου από osfp1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα