Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι πολύς ο καιρός, δεν αποκλείεται βέβαια μια στις τόσες να συμβεί, μπορεί να είναι ελαττωματική η μπαταρία....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsimisdel είπε

Δεν είναι πολύς ο καιρός, δεν αποκλείεται βέβαια μια στις τόσες να συμβεί, μπορεί να είναι ελαττωματική η μπαταρία....

Απλα μου έκανε εντύπωση ότι όταν το άνοιξα η μπαταρία ήταν 25%.

Τα άλλα που έχω πάρει, κανένα δεν είχε τόσο λίγο. 

Δημοσ.

Πιθανόν ήταν για καιρό στο ράφι, θυμάμαι σε iPhone 12 που είχα αγοράσει του κουτιού, δεν είχε καθόλου μπαταρία συνεπώς, έπρεπε πρώτα να το φορτίσω. 

Συμβαίνει και από το πολύ καθισιο να αδειάζει η μπαταρία επομένως, αν ήταν παλιά η μπαταρία, με τον καιρό έπεσε το ποσοστό....

Δημοσ.

Οι μπαταρίες  πάντως των κινητών συνηθως έχουν λιγότερη εγγύηση από το κινητό ,γιατί θεωρείται αναλώσιμη ,αλλα μπορεί να σε καλύψει η εγγύηση αν υπάρχει κίνδυνος να κάνει ή πάθει βλάβη η συσκευή .Μια ερώτηση στο service δεν βλάπτει ,ειδικά αν υπάρχει εγγύηση  ενας λόγος παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βεβαίως υπάρχει εγγύηση.... 

Το ίδιο θέμα το έχω διαβάσει κι από κριτικές στο σκρουτζ για το συγκεκριμένο κινητο.

Ας όψεται το πραγματικό "always on display" που το χρειάζομαι. 

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GP46047 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει με την εγγύηση στο oneplus. 

Από Σκρουτζαδικο 1 χρόνο καταστήματος.

Πρόσεχε όχι από επίσημο site που είναι δύο χρόνια.

Αλλιώς μετά πας σε μεγάλες αλυσίδες (π.χ Κωτσόβολος) που εκεί υπάρχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2025 στις 11:22 ΠΜ, tsimisdel είπε

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου με το λογισμικό της OnePlus, θα επιβεβαιώσω τον συνάδελφο, άψογη παραμετροποίηση, σε κατάσταση αδράνειας, δεν χάνει μονάδα στο ποσοστό της μπαταρίας και γενικά, άνετα βγάζει μέρα. Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με Realme/Oppo.

Θεωρητικά, πολύ καλή αυτονομία έχει και οτιδήποτε σε Motorola καθώς, είναι αρκετά κοντά στη stock android εκδοχή του λογισμικού. 

Εχω oppo find x5 pro (οπως και oneplus 8 pro πριν).... Για να χασει 1% σε αδρανεια(100% σε 99% πχ) .. Οταν κοιμαμαι πχ... Θελει περιπου 14-16 ωρες.. Με κλειστα εννοειται ολα... Οταν το χρησιμοποιω βεβαια κατεβαίνει πιο γρηγορα... Αναλογα τη χρηση.. Αλλα νταξει snapdragon 8 gen 1 ειναι αυτος. Εχω και δευτερη συσκευή... Motorola edge 50 fusion... Εκεινο χανει ενα 1%-2% στο 7ωρο υπνου... Εχει φυσικα καλυτερη αυτονομια απ το oppo οταν το χρησιμοποιω ομως... Παλι ομως εχει να κανει με τη χρηση... Εξω στον ηλιο πχ με φουλ φωτεινοτητα το motorola ριχνει τη μπαταρια αρκετα γρηγοροτερα σε σχέση με το oppo σε φουλ φωτεινότητα... Αλλα γενικα ειναι καλυτερο σε μπαταρια (και μονο) .. Και βασικα εχει κανει εξαιρετικη δουλειά στο λογισμικο η motorola.. Ειναι το στοκ αντροιντ οπως θα επρεπε να ειναι.. Οταν αλλάξω το oppo θα παρω ναυαρχιδα μοτορολα σιγουρα πιστευω. 

Επεξ/σία από Giorgos17589
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Για να μην ανοίγω νέο θέμα..

Μεταξύ του Honor 200 Pro και του Nothing 3a Pro ποιο θα επιλέγατε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Nothing 3a Pro χώρις 2η σκέψη 

...

Επεξ/σία από tasos-e
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Τι κινητο προτεινετε μεχρι 500-550(βαρια)?

Android, αξιοπιστο δοκιμασμενο, με Google services, με σχετικα καλη μπαταρια και καμερες αν ειναι δυνατον.

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...