Sheogorath Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλημέρα, Έχω παρατηρήσει ότι αν αφήνω το κινητό να φορτίσει το βράδυ, πολλές φορές το βρίσκω με μαυρη οθόνη εκτός απο μια μπάρα λευκή κατω οριζόντια, και την ώρα πάνω αριστερά ή σαν bugαρισμένο UI κάμερας. Αποκλείω να το ακουμπάω εγώ ή κάποιος άλλος, γιατί το κάνει όταν είναι και μακριά απο όλους. Δεν εμφανίζονται notifications στην οθόνη. Επειδή είναι και OLED μου έχει σπάσει τα νεύρα που θέλει να αυτοκαταστραφεί με το burn in. Τρέχει έκδοση 17.6.1 και δεν θέλω να βάλε 18 γιατί άλλαξαν πολύ το UI και το βρίσκω άθλιο.
aces Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 11:33 ΠΜ, Sheogorath είπε Καλημέρα, Έχω παρατηρήσει ότι αν αφήνω το κινητό να φορτίσει το βράδυ, πολλές φορές το βρίσκω με μαυρη οθόνη εκτός απο μια μπάρα λευκή κατω οριζόντια, και την ώρα πάνω αριστερά ή σαν bugαρισμένο UI κάμερας. Αποκλείω να το ακουμπάω εγώ ή κάποιος άλλος, γιατί το κάνει όταν είναι και μακριά απο όλους. Δεν εμφανίζονται notifications στην οθόνη. Επειδή είναι και OLED μου έχει σπάσει τα νεύρα που θέλει να αυτοκαταστραφεί με το burn in. Τρέχει έκδοση 17.6.1 και δεν θέλω να βάλε 18 γιατί άλλαξαν πολύ το UI και το βρίσκω άθλιο. Καλημέρα, Ειναι αρκετα πιθανο να εχει φθαρει η οθονη (να μην κανει επαφη το touch) με την παροδο του χρονου. Δοκίμασε μια επαναφορά (αφου πρωτα παρεις backup σε iCloud) https://support.apple.com/el-gr/108931 μηπως και ειναι καποιο θεμα software αλλιως θα πρεπει να σταλει η συσκευή στα επισημα που θα τρεξουν τα διαγνωστικά/ελεγχο. ** Ενημέρωση λογισμικού δεν χρειάζεται ισως ομως στρωσει/φτιάξει με iOS 18 Επεξ/σία 12 Απριλίου από aces
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, aces είπε Καλημέρα, Ειναι αρκετα πιθανο να εχει φθαρει η οθονη (να μην κανει επαφη το touch) με την παροδο του χρονου. Δοκίμασε μια επαναφορά (αφου πρωτα παρεις backup σε iCloud) https://support.apple.com/el-gr/108931 μηπως και ειναι καποιο θεμα software αλλιως θα πρεπει να σταλει η συσκευή στα επισημα που θα τρεξουν τα διαγνωστικά/ελεγχο. ** Ενημέρωση λογισμικού δεν χρειάζεται ισως ομως στρωσει/φτιάξει με iOS 18 Τι φθορά να έχει; Μια χαρά λειτουργεί. Θεμα software είναι ξεκάθαρα. Αν έχω κλειστό Wi-Fi δεν το κάνει ποτέ. 1
aces Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 12/4/2025 στις 2:27 ΜΜ, Sheogorath είπε Τι φθορά να έχει; Μια χαρά λειτουργεί. Θεμα software είναι ξεκάθαρα. Αν έχω κλειστό Wi-Fi δεν το κάνει ποτέ. Τότε είναι θέμα software αφού με κλειστό WiFi δεν στο βγάζει. Μένει η δοκιμή με επαναφορά χωρίς ενημέρωση λογισμικού με καθαρή εγκατάσταση χωρίς να περαστεί το backup να δεις αν στο βγάζει κατά τη διαδικασία φόρτισης. Επεξ/σία 13 Απριλίου από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα