Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 4:36 ΜΜ, aces είπε

Δυστυχως κανεις δεν γνωριζει που θα κατσουν οι τιμες κ αν θα εχουμε τελικα αυξησεις. Η ταση αυτο δειχνει παντως για το Σεπτεμβριο κ γενικα το κλιμα ειναι εντελως "φλου". Ειναι ολοι σε αχαρτογραφητα νερά αφου κατι που ανακοινωνετε δεν ξερεις κανεις αν θα ισχυει ή αν θα γινει άρση ή αν τελικα θα παρει εξαιρεση η ιδια η apple με καποια άτυπη συμφωνια (κατω απο το τραπεζι) με την τρεχουσα κυβερνηση. Ακομη και το ΕΕ - US δεν εχει επιλυθει απλα πηρε παραταση χρονου.......

Οσο και να παει θα το πάρουμε . 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/4/2025 στις 2:13 ΜΜ, Jmanol000 είπε

Ποια είναι η γνώμη σας ;

Πάρε όποιο μοντέλο καλύπτει τις ανάγκες σου. Όποιο iPhone και να επιλέξεις έχει το σήμα της Apple. Αρκετός κόσμος επιλέγει Apple κυρίως λόγω του κύρους που δίνει το σήμα της.

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chloe2 είπε

Πάρε όποιο μοντέλο καλύπτει τις ανάγκες σου. Όποιο iPhone και να επιλέξεις έχει το σήμα της Apple. Αρκετός κόσμος επιλέγει Apple κυρίως λόγω του κύρους που δίνει το σήμα της.

Εμένα με καλύπτει κάθε χρόνο το τελευταίο ή έστω το προτελευταίο γιατί είμαι enthusiast και ασχολούμαι πάρα πολύ με αυτό . Παρακολουθώ τα event συζητάω για αυτά βλέπω βίντεο για αυτά αγοράζω και πουλάω αλλάζω συχνά μοντέλα . Απλα βλέπω ότι το κόστος είναι μεγάλο και απορώ πως κάποιοι αλλάζουν τόσο συχνά με τόσο μεγάλη ευκολία όταν η αξία των iPhone πέφτει τόσο ραγδαία . Δίνεις 1200 και το πουλάς 650 . Το 14 pro είχε 1400€ και τώρα αξίζει με το ζόρι 500

Στις 12/4/2025 στις 7:53 ΠΜ, avacan23 είπε

Αγοράζεις από αξιολογημένους πωλητές, ελέγχεις προσωπικά το τηλέφωνο, και μειώνεις το ρίσκο με κέρδος  τα χρήματα που γλιτώνεις .  Κάθε χρόνο πουλάω το iPhone που αγοράζω και χάνω 30-50% της αξίας που έχω πληρώσει..

Ποια είναι η εμπειρία σου πόσα χρόνια το κάνεις ; Είμαι στον χώρο από το 12 και μετά και έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το πόσο αξίζει παρότι μάλλον είμαι από τους λίγους που θεωρούν ότι οι διαφορές είναι τεράστιες κάθε χρόνο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

απορώ πως κάποιοι αλλάζουν τόσο συχνά με τόσο μεγάλη ευκολία

Άλλοι συμπολίτες μας έχουν αρκετά χρήματα, άλλοι αγοράζουν κινητό με πολλές δόσεις, άλλοι ενώ έχουν καλυμμένες όλες τις βασικές ανάγκες τους από την οικογένειά τους δουλεύουν το καλοκαίρι μόνο για να αγοράσουν καινούργιο κινητό, smartwatch, παιχνιδοκονσόλα, κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω δουλειάς το κινητό τηλέφωνο είναι η μόνη συσκευή που έχω διάδραση πάρα πολλές ώρες οπότε συνειδητά επιλέγω να χάνω λεφτά κάθε χρόνο για να έχω την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος αυτός είναι ο σωστός. Ειδικά φέτος η αλλαγή στο 16 από τα 16 από το 15 που έχω βάλει αγγελία ήταν η χειρότερη γιατί η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς ιδια ( ένα κουμπί για την κάμερα που είναι άβολο προστέθηκε και η 48αρα ultrawide ). Ενώ για παράδειγμα στο άλλο στρατόπεδο το s24 με το s25 ultra έχει  αλλαγές στο σχεδιασμό ( γωνίες) στον επεξεργαστή και στην οθόνη αλλά και στο smoothnesses της εμπειρίας χρήσης. Ισχύει όμως ότι έχει πέσει η μεταπωλητική αξία των μήλων επειδή ο ανταγωνισμός έχει ανέβει και η ζήτηση έχει ελαττωθεί. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, avacan23 είπε

Λόγω δουλειάς το κινητό τηλέφωνο είναι η μόνη συσκευή που έχω διάδραση πάρα πολλές ώρες οπότε συνειδητά επιλέγω να χάνω λεφτά κάθε χρόνο για να έχω την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος αυτός είναι ο σωστός. Ειδικά φέτος η αλλαγή στο 16 από τα 16 από το 15 που έχω βάλει αγγελία ήταν η χειρότερη γιατί η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς ιδια ( ένα κουμπί για την κάμερα που είναι άβολο προστέθηκε και η 48αρα ultrawide ). Ενώ για παράδειγμα στο άλλο στρατόπεδο το s24 με το s25 ultra έχει  αλλαγές στο σχεδιασμό ( γωνίες) στον επεξεργαστή και στην οθόνη αλλά και στο smoothnesses της εμπειρίας χρήσης. Ισχύει όμως ότι έχει πέσει η μεταπωλητική αξία των μήλων επειδή ο ανταγωνισμός έχει ανέβει και η ζήτηση έχει ελαττωθεί. 

η ζήτηση από που φαίνεται οτι έχει πέσει?

18 ώρες πριν, Chloe2 είπε

Άλλοι συμπολίτες μας έχουν αρκετά χρήματα, άλλοι αγοράζουν κινητό με πολλές δόσεις, άλλοι ενώ έχουν καλυμμένες όλες τις βασικές ανάγκες τους από την οικογένειά τους δουλεύουν το καλοκαίρι μόνο για να αγοράσουν καινούργιο κινητό, smartwatch, παιχνιδοκονσόλα, κλπ

ο καθένας έχει το μεράκι του 

άλλοι έχουνε τα καλά φαγητά,εστιατόρια,ταξίδια,αυτοκίνητα 

Δημοσ.
Στις 26/4/2025 στις 10:56 ΜΜ, Chloe2 είπε

έχει μια βάση απλώς μου κάνει εντύπωση ότι κάποιος μπορεί να δίνει 500 περίπου κάθε χρόνο έξτρα χάνοντας τα 500 τησ προιγουμενησ χρονιάς , με κάποιους από αυτούς να μην είναι καν enthusiast αλλά βγάζει νόημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...