razimar Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 18 ώρες πριν, BoullyBoy είπε Εδώ τα 18-28χρονα να απαιτούν παραπάνω ταχύτητα και να τους είναι λίγο τα 300mbps. Που να έζησαν επί pstn με της forthnet χρονοκαρτες να περιμένεις μια μισή ώρα για 2 λεπτά βιντεακι. Μακρινό πλέον 1999. Napster, να θέλει μισή με μία ώρα να κατέβει ένα mp3 κομμάτι ~4ΜΒ και στο 99.6% να χτυπάει το τηλέφωνο και να κόβεται το internet. Λίγοι θα με νιώσουν. 17 ώρες πριν, kakis είπε Που έδινε η ΔΕΗ; Περιστέρι 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 11 hours ago, transparent said: Κάτι που το έχω απορία καιρό: μου φαίνεται λίγο απάτη το 3Gbps υπό την έννοια ότι οι κάρτες δικτύου είναι 10/100/1.000/2.500/10.000Mbps Με αυτό σα λογική, δε θα έβγαζε περισσότερο νόημα να είναι 2Gbps το πακέτο που θα μπορεί να γίνει fully utilized από μια nic 2,5Gbps; Ξέχασες και τις κάρτες των 5Gbps. Δεν είναι απάτη, απλά "e-penis". Είχε ανακοινώσει η ΔΕΗ ότι θα έβγαζε 2.5Gbps, οπότε για να φανεί παραπάνω ο ΟΤΕ έδωσε 3Gbps, άρα κι οι υπόλοιποι ακολουθούν στα ίδια. Όπως είπε κι ο προλαλλήσαντας comfuzio, δίνουν router (κι ΟΝΤ) με 10GbE port, το πρότυπο πλέον (XGS-PON) υποστηρίζει 10/10Gbps, σε κάποια φάση θα δώσουν όλοι παραπάνω. 1
2cpu Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 16 ώρες πριν, Thresh είπε 5G or Starlink τότε. Δεν δινει φωνη το 5g.Οπως φυσικα και το starlink την οποια φωνη την θελω καθαρα για την μητερα μου μεγαλης ηλικιας που ξερουν ολοι οι συγγενεις το τηλεφωνο της. Σκεφτομαι να δοκιμασω το cosmote home booster.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 1 minute ago, 2cpu said: Δεν δινει φωνη το 5g.Οπως φυσικα και το starlink την οποια φωνη την θελω καθαρα για την μητερα μου μεγαλης ηλικιας που ξερουν ολοι οι συγγενεις το τηλεφωνο της. Σκεφτομαι να δοκιμασω το cosmote home booster. Δεν χρειάζεται, κάνεις φορητότητα τον ελληνικό αριθμό σου σε πάροχο τύπου Modulus/Yuboto/κτλπ, περνάς τις ρυθμίσεις σε ένα VoiP-τηλέφωνο και παίζεις με αυτό μέσω internet από Starlink ή 5G. 1
menthol1979 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, crispy_mummy είπε Κάνεις στον εαυτό σου deservice με το να χρησιμοποιήσεις OpenVPN. Το Wireguard είναι πλέων το standard, πολύ πιο ελαφρύ σαν πρωτόκολλο και με πολύ λιγότερα κενά ασφαλείας. Το NordVPN είναι σεταρισμένο στο router και δίνει μόνο OpenVPN configuration file... μάλλον θα πρέπει να παω με client, ξενέρα... Επεξ/σία 2 Απριλίου από menthol1979
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου On 02/04/2025 at 09:51, logo15 said: Για όποιον δεν γνωρίζει, η NOVA, μέσω της United Fiber (που είναι δική της εταιρεία), είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη οπτικών ινών σε πολλές περιοχές. Στη δική μου περίπτωση, έχουν συνδέσει όλους τους γύρω δρόμους και έχουν αφήσει μόνο το δικό μου σημείο εκτός εδώ και μήνες, χωρίς καμία εξήγηση ή δέσμευση. Δεν μιλάμε για κάποιο απομακρυσμένο χωριό, αλλά για μεγάλο δήμο και κεντρικό σημείο, όπου τα έργα έχουν προχωρήσει κανονικά. Έχω ήδη κάνει δύο καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και προχωράω στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Αν αυτό φαίνεται αστείο σε κάποιους, μάλλον δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε αντίστοιχη κατάσταση. Γι’ αυτό, μακριά από NOVA! τις οπτικες ινες σε καθε περιοχη τις περναει ενας παροχος .εξαιρεση inalan ΔΕΗ κτλ. οποτε ολο το παραπανω ποστ δεν λεει κατι. και οχι δεν ειναι αστειο. ειναι σαν μερικους που λενε φταιει ο παροχος για το vdsl που πιανω 20 mbit οταν τα καλωδια του χαλκου ειναι ολα του OTE. και παμε στην περιπτωση σου. η θα πας INALAN ή θα πας ΔΕΗ ή θα περιμενεις την NOVA εφοσον αυτη εχει τις οπτικες στην περιοχη σου. Οποτε οτι παροχο και να βαλει στο τελος απο τις δικες τις οπτικες θα περασεις. Και εγω εχω NOVA VDSLαλλα παιρνω απο KV του οτε. Οτι και να κανω και ο χαλκος και το KV ειναι του ΟΤΕ οσο και ας μην μου αρεσει ως παροχος. εσενα αν δεν βαλει η uf οπτικες ινες δεν θα μπορεσεις να βαλεις κανεναν παροχο. εμενα εδω τις εχει η cosmote οποτε οτι παροχο και να βαλω θα παρω την οπτικη ινα της Cosmote,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα