Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, Thresh said:

Η ξενέρα είναι πλέον ότι άλλαξε η μέτρηση του διεθνούς bandwidth ενός παρόχου στους δείκτες ποιότητας της ΕΕΤΤ κι αντί να αναφέρουν το απολύτο νούμερο (Tbps) πλέον αναφέρουν ποσοστό "usage". :(

Από τέρμα αξιόπιστες πληροφορίες πάντως η Cosmote έχει πλέον άνετα 3Tbps με εξωτερικό.

το να λες αν εχεις 5tbps ή 10 Tbps δεν εχει απολυτως κανενα νοημα αν δεν ξερεις τους συνδρομητες και τις υπηρεσιες που περναει.αν ο ενας παροχος εχει 1000 πελατες και ο αλλος εχει 1.000.000 τοτε δεν εχει νοημα να βγαινουν και οι 2 με 1 tbps για παραδειγμα. για αυτο και ανεφερα οτι γενικως στα γραφηματα που δειχνουν ποσο εχει πιταρει ενα link ειναι με ποσοστο.δεν μετραει συνδρομητες ή υπηρεσιες.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, poulinos said:

το να λες αν εχεις 5tbps ή 10 Tbps δεν εχει απολυτως κανενα νοημα αν δεν ξερεις τους συνδρομητες και τις υπηρεσιες που περναει.αν ο ενας παροχος εχει 1000 πελατες και ο αλλος εχει 1.000.000 τοτε δεν εχει νοημα να βγαινουν και οι 2 με 1 tbps για παραδειγμα. για αυτο και ανεφερα οτι γενικως στα γραφηματα που δειχνουν ποσο εχει πιταρει ενα link ειναι με ποσοστο.δεν μετραει συνδρομητες ή υπηρεσιες.

Το πόσο πιτάρει ή όχι φαίνεται στους δείκτες ποιότητας της ΕΕΤΤ με το % που δηλώνουν.

Από πρώτο χέρι όμως έχω δει κι εγώ διάγραμμα που έφτανε 2.6Tbps σε μια συγκεκριμένη μέρα.

Πριν 2 χρόνια πάντως είχε σχεδόν 2Tbps.

Στην πράξη πρόβλημα δεν έχουμε προφανώς.

Δημοσ.
Just now, Thresh said:

Το πόσο πιτάρει ή όχι φαίνεται στους δείκτες ποιότητας της ΕΕΤΤ με το % που δηλώνουν.

Πριν 2 χρόνια πάντως είχε σχεδόν 2Tbps.

Στην πράξη πρόβλημα δεν έχουμε πάντως.

δεν κοιταω ποτε τα νουμερα γιατι για απλη χρηση δεν θα φανει το προβλημα.οι πρωτοι που παραπονιουνται οταν πιταρουν οι γραμμες ειναι οσοι παιζουν online games.οποτε εγω θα ειμαι ο τελευταιος.απλα γενικα το νουμερο ειναι καλο για ενημερωση αλλα δεν βοηθαει σκετο. παλια υπηρχαν και κατι δεικτες που επαιρναν μετρησεις απο router που ηταν μεσα σε αστικα κεντρα για την ΕΕΤΤ αλλα δεν ξερω κατι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...