ultraex2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Πως κατάφερες να το βαλεις στο silent hill f? Εμενα μου κρασαρει στο startup. πιστευω με τον οδηγο αυτον θα βγαλεις ακρη Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από ultraex2003 1
mp44christos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 52 minutes ago, ultraex2003 said: πιστευω με τον οδηγο αυτον θα βγαλεις ακρη Ευχαριστω αλλά δεν δουλευει.
ultraex2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Ευχαριστω αλλά δεν δουλευει. Δεν ξερω τι έχεις κάνει ακριβώς με τον opriscaler ειμαι στην έκδοση 090 pre 4 και με τον οδηγό αυτόν μου δουλεύει μια χαρα
ilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, ultraex2003 είπε πιστευω με τον οδηγο αυτον θα βγαλεις ακρη RDNA δεν έχει υποστήριξη int8. Από RDNA2 και μετά είναι. Άρα το thumbnail όσο αναφορά το FSR 4.02 (int8) είναι παραπλανητικό. Και για RDNA 2 χρειάζεται να μοντάρεις dll στον driver που πολύς κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει, ειδικά αν πάιζει online games με anticheat.
ultraex2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε RDNA δεν έχει υποστήριξη int8. Από RDNA2 και μετά είναι. Άρα το thumbnail όσο αναφορά το FSR 4.02 (int8) είναι παραπλανητικό. Και για RDNA 2 χρειάζεται να μοντάρεις dll στον driver που πολύς κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει, ειδικά αν πάιζει online games με anticheat. Ναι δε τό πρόσεξα αν αναφερεται σε rdna σαφώς και δεν υποστηρίζει fsr4 τώρα όσο αφορά το rdna 2 ναι θέλει και μονταρισμα τα dll και υπάρχει και θέμα με το anticheat και πιθανο ban σε online game τα αναφέρω στα ποιο πάνω ποστ μου Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από ultraex2003 1
korakios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ilos είπε RDNA δεν έχει υποστήριξη int8. Από RDNA2 και μετά είναι. Άρα το thumbnail όσο αναφορά το FSR 4.02 (int8) είναι παραπλανητικό. δεν τρέχουν XeSS οι rdna1 κάρτες ?
ilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, korakios είπε δεν τρέχουν XeSS οι rdna1 κάρτες ? Το XeSS έχει 2 paths ένα για intel hardware που χρησιμοποιεί τους δικούς της τένσορες και ένα άλλο για τις υπόλοιπες κάρτες. Δε ξέρω αν χρειάζεται int8 το δεύτερο path και αν μπορούν να το τρέξουν οι rdna - δεν είχα ποτέ τέτοια κάρτα.
korakios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ilos είπε Δε ξέρω αν χρειάζεται int8 το δεύτερο path και αν μπορούν να το τρέξουν οι rdna χρειάζεται int8 και τρέχει μέσω dp4a 1
mp44christos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Πειραματίστηκα φουλ αυτο το σκ με το optiscalar. Τα κατάφερα με το silent hill f. Μάλλον, άπλα το παιχνίδι δεν είναι και το ποιο σταθερό. Του έβαλα fsr4 και xess fg. Δοκίμασα το spiderman 2 οπού άπλα αλλάζεις το dll και εχεις fsr4. Και εκεί σχεδόν σαν native. Στο expansion του robocop επίσης πολύ κάλο. Του εβαλα μαξ ολα τα settings και xess fg και είναι απόλαυση. Τερμάτισα το cronos με fsr4 και xess fg και ηταν απόλαυση. Όλα αυτά γτ μπορώ μια χαρά φπς είχα και σε native lol. 2
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Intel XeSS 3 Brings Multi-Frame Generation to All XeSS 2 Games https://www.guru3d.com/story/intel-xess-3-brings-multiframe-generation-to-all-xess-2-games/
ultraex2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου senua's saga hellblade ii enhanced optiscaler 0.90. pre 4 +fsr 4.02
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα