zampon7 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλημέρα, είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια ένα TK11-B0 από Κινέζικο σάιτ( https://www.lagonika.gr/prosfores/tk11-b0-mini-pc-me-intel-i5-1135g7-16gb-ram-kai-1tb-ssd-windows-11-1/ )και ξαφνικά αντιμετωπίζω ένα θέμα με το bluetooth. Παρόλο που μου δείχνει συνδεδεμένο το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, δεν μπορώ να προσθέσω άλλη συσκευή. Μου βγάζει να ενεργοποιήσω το bluetooth ή να εγκαταστήσω τους drivers. Πήγα στο device manager και το bluetooth μου το εμφανίζει με αχνά γράμματα και μου γράφει σε κάθε ένα ότι δεν λειτουργεί. Είμαι ψιλοάσχετος, κατέβασα νέους intel bluetooth drivers που βρήκα με ένα googlάρισμα αλλά πάλι τίποτα. Μετά έκανα επαναφορά υπολογιστή μέσω των ρυθμίσεων των windows αλλά ούτε αυτό άλλαξε κάτι(παρότι πίστευα ότι ίσως φταίει το bitdefender που εγκατέστησα πρόσφατα και περίπου από τότε σταμάτησε να λειτουργεί το bluetooth, μετά την επαναφορά είχε απεγκατασταθεί και αυτό bluetooth γιοκ και χωρίς bitdefender). Eίναι θέμα hardware, δηλαδή αντίο ζωή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα