Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sorath είπε

Το περασμένο Σάββατο στις 15:00, πήραν τηλέφωνο την μάνα μου, αναφέροντας το όνομά της, και λέγοντάς της οτι είναι απο την ΑΑΔΕ και γιατί δεν έχει πάρει ακόμα την επιστροφή φόρου....  

Αί ρε... 🤣🤣🤣

Σταθερό;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άγνωστοι είχαν τηλεφωνήσει στο σπίτι στενού μου φίλου και του έλεγαν κάτι για τα windows. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι του ανέφεραν πως ήταν φίλοι με τον αδερφό του, ανέφεραν και το όνομα του κανονικά. Προσπαθούσα να σκεφτώ πως μπορεσαν και είχαν πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες, του είπα μήπως παίχτηκε τίποτα μέσω viber η από κοινές συζητήσεις στο fb και τους υπέκλεψαν προσωπικές πληροφορίες. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Άγνωστοι είχαν τηλεφωνήσει στο σπίτι στενού μου φίλου και του έλεγαν κάτι για τα windows. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι του ανέφεραν πως ήταν φίλοι με τον αδερφό του, ανέφεραν και το όνομα του κανονικά. Προσπαθούσα να σκεφτώ πως μπορεσαν και είχαν πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες, του είπα μήπως παίχτηκε τίποτα μέσω viber η από κοινές συζητήσεις στο fb και τους υπέκλεψαν προσωπικές πληροφορίες. 

Θα εκπλαγείς πόσα νομίζουμε ότι έχουν συμβεί ενώ ποτέ δεν έχουν πραγματικά συμβεί.Πχ να νομίζουμε ότι ξέρουν το όνομα μας ενώ μας  το έχουν εκμαιεύσει πάνω στην συζήτηση.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία με παραλλαγές! Βρείτε την γιάφκα τους και πιάστε τους επιτέλους, δεν είναι πυρηνική φυσική! Αλλιώς θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας 😶‍🌫️

Δημοσ.

Εμένα με έπαιρνε ελληνικό κινητό κ ήταν απάτη. Ποια είναι η λύση να μιλάω μόνο με φίλους;

Ο πάροχος πως επιτρέπει αλλανταλων δρομολογήσεις κλήσεων; Καλά ναχεις απόκρυψη αλλά να φαίνεται άλλος αριθμός στην αναγνώριση; Δηλαδή άστα να πάνε στο διάολο σουρωτηρι (με φωνή Τσουκαλάς)

Δημοσ.
5 hours ago, Pokemon640 said:

και τα συστήματα ασφαλείας των τηλεπικοινωνιακών παρόχων για αποτροπή spoofing σφυρίζουν ανενόχλητα.

το θεμα ειναι τους καλυπτει η νομοθεσια και δεν μπορεις να παρεις αποζημιωση αν παθεις ζημια μετα θα βλεπαμε αν εκαναν την δουλεια τους οπως πρεπει

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Σταθερό;

Κινητό

45 minutes ago, magicnumbers said:

Ο πάροχος πως επιτρέπει αλλανταλων δρομολογήσεις κλήσεων; Καλά ναχεις απόκρυψη αλλά να φαίνεται άλλος αριθμός στην αναγνώριση;

Επειδή εργάζομαι στον χώρο, αυτό ακριβώς που γράφεις, απαγορεύεται αυστηρά! Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς αριθμό απο φάσμα ή νούμερο το οποίο δεν σου ανήκει.

Αλλά οι πάροχοι εδώ στην Ελλάδα βλέπεις.......

• Like 3
Δημοσ.
36 minutes ago, Aris_ said:

το θεμα ειναι τους καλυπτει η νομοθεσια και δεν μπορεις να παρεις αποζημιωση αν παθεις ζημια μετα θα βλεπαμε αν εκαναν την δουλεια τους οπως πρεπει

δεν σε καλυπτει, οχι απλα δεν αλλα δεν την νοιαζει κι ολλας.

Παραδειγμα, οσοι εχετε Alpha εχετε παρει το mail που λεει οτι εχει βγει ο λογαριασμος της καρτας σας, παρακαλουμε δειτε τον και ενημερωστε για τυχον λαθος χρεωσεις, εαν δεν πειτε κατι και το δειτε μετα απο 5 μερες τοτε δεν μας νοιαζει γιατι ειχατε την ευκαιρια και την χασατε αρα το αποδεχτεικατε. Δεν στεκει νομικα αυτο καθολου αλλα το κανουν. Το ιδιο παιζει νομιζω και με τα parking που λενε οτι δεν εχουν ευθηνη για καψιμο σπασιμο και τετοια.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Sorath είπε

Κινητό

Επειδή εργάζομαι στον χώρο, αυτό ακριβώς που γράφεις, απαγορεύεται αυστηρά! Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς αριθμό απο φάσμα ή νούμερο το οποίο δεν σου ανήκει.

Αλλά οι πάροχοι εδώ στην Ελλάδα βλέπεις.......

Εμένα ήταν κινητό κανονικοτατο του μεγαλύτερου παρόχου κ σε επικοινωνία μου έδωσε τα στοιχεία του κατόχου ψιλοανεπισημα υποθέτω στο πλαίσιο της ευρύτερης τηλεφωνικής επικοινωνίας (γραπτά δεν απαντάει ποτέ κανείς για ευνόητους λόγους) λέγοντας μου ότι είναι κάποια ιδιωτική επιχείρηση μεταφορών στη βόρεια Ελλάδα.

Πιθανόν δεν σχετίζεται κ απλά αντέγραψαν τον αριθμό αυτο καθώς έχω ακούσει κ περιπτώσεις να σε καλεί γνωστός σου αριθμος κ να υποδύεται σενάρια διαφορα εξαπάτησης.

Το σήκωσα κ έπαιζε ηχογραφημένο επιβεβαιωτικο μήνυμα στα αγγλικά. Σα να επαληθευει αγορά,ταυτοποίηση αριθμού κλπ.

Απάντηση πως επιτρέπεται νασαι ο Γιώργος κ να φαίνεσαι ως Τάκης η Τζον δε πήρα ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν ξέρουν το όνομα σου τότε είναι "γνωστοί" σου.Συνήθως όμως απλά σε έχουν ψαρέψει ώστε να πεις το όνομα σου.Ή googleαρουν το νούμερο σου και βλέπουν το αποτέλεσμα.

Έχω δεύτερη κάρτα στο κινητό μόνο για δεδομένα. Κλήσεις δεν έχει κάνει το νούμερο αυτό. Οι μόνοι που γνωρίζουν ότι έχω τον αριθμό αυτό είναι ο πάροχος, το κατάστημα όπου έβγαλα την κάρτα, και μια τράπεζα όπου το έχω βάλει ως τηλέφωνο επικοινωνίας.

Παρ'ολα αυτά με πήραν σε αυτό το νούμερο από 'λογιστήριο' γνωρίζοντας ονοματεπώνυμο όπως γράφεται στη ταυτότητα, για να με βοηθήσουν να μπω στο ebanking για να πάρω το market pass που δικαιούμαι...

1000% υπάρχουν leaks (όχι πώς δεν το ξέραμε και πριν)

Επεξ/σία από Engimek
  • Confused 1
Δημοσ.
29 minutes ago, great said:

δεν σε καλυπτει, οχι απλα δεν αλλα δεν την νοιαζει κι ολλας.

Παραδειγμα, οσοι εχετε Alpha εχετε παρει το mail που λεει οτι εχει βγει ο λογαριασμος της καρτας σας, παρακαλουμε δειτε τον και ενημερωστε για τυχον λαθος χρεωσεις, εαν δεν πειτε κατι και το δειτε μετα απο 5 μερες τοτε δεν μας νοιαζει γιατι ειχατε την ευκαιρια και την χασατε αρα το αποδεχτεικατε. Δεν στεκει νομικα αυτο καθολου αλλα το κανουν. Το ιδιο παιζει νομιζω και με τα parking που λενε οτι δεν εχουν ευθηνη για καψιμο σπασιμο και τετοια.

δεν εχεις καταναλωτικους οργανισμους θα τους ειχαν τσακισει στις καταγγελιες και το νομικο κομματι το ανεχεται για να τους εξυπηρετει πολιτικα , οι ενημερωσεις για προσοχη ειναι απλα μεταβιβαση στην ατομικη ευθυνη = εμεις σε ενημερωσαμε αν την πατησες δεν φταιμε γιατι δεν εκανες οτι μπορουσες , δλδ εσυ που εχεις και τα κεφαλαια και τις δυνατοτητες τι ακριβως κανεις για να το αποτρεψεις η να το μειωσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς έχει λάβει διαστάσεις το θέμα οπότε τίθεται το ερώτημα ποιοι πραγματικά κρύβονται από πίσω που αλιεύουν προσωπικά δεδομένα κσι πως τα χρησιμοποιούν. Μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών σε πολιτικά πρόσωπα φανταστείτε ότι είναι ευκολότερο να υποκλαπούν πολίτες.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα εκπλαγείς πόσα νομίζουμε ότι έχουν συμβεί ενώ ποτέ δεν έχουν πραγματικά συμβεί.Πχ να νομίζουμε ότι ξέρουν το όνομα μας ενώ μας  το έχουν εκμαιεύσει πάνω στην συζήτηση.

Δεν αποκλείεται, αλλά πολύ αμφιβάλλω να έχει παιχτεί κάτι από προσωπική συζήτηση. 

Δημοσ.

την ip και τα πλήρη στοιχεία μας οι πάροχοι για πρόστιμα πειρατείας ξέρουν να τα δίνουν .

αλλά τους απατεώνες ακόμα τους ψάχνουν .

Δημοσ.

Παω στοιχημα, σε λιγο καιρο θα περνουν τηλ. και θα λενε οτι επειδη κατεβαζεις torrent ή βλεπεις ταινιες εχεις φαει προστιμο και με τα μισα θα το διαγραψουν.

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...