Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, DragonlordP είπε

Αύριο θα είναι κλειστά λόγω απεργίας, αλλά ίσως πάρει παράταση.

ναι πηρα τηλ και δεν απαντησαν

15 ώρες πριν, kopan είπε

Πήρε παράταση μέχρι  23 Απριλίου.

πού το είδες αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

frog με 144/χρονο ή whatsapp με 13/μηνα και γιατι;;;;;
τα 144 ευρω φαινονται πουθενα;; ή η καρτα εχει μηδεν;

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
7 ώρες πριν, akaloith είπε

frog με 144/χρονο ή whatsapp με 13/μηνα και γιατι;;;;;
τα 144 ευρω φαινονται πουθενα;; ή η καρτα εχει μηδεν;

Είναι δικιά σου επιλογή… στην μια περίπτωση έχεις απεριόριστα για 1 χρόνο με 12€ τον μήνα αλλά τα δίνεις έφαπαξ και στην άλλη περίπτωση δίνεις 13€ μήνα μήνα και τα έχεις για 9 μήνες. Σαν δίκτυο είναι ακριβώς το ίδιο δηλαδή της Cosmote. Όσον αφορά την frog, οταν πας στο κατάστημα και κάνεις την πληρωμή, σου έρχεται το εξής μήνυμα: ότι έβαλες 131€ περίπου ( γιατί είναι και οι φόροι..) και ότι για ένα χρόνο έχεις δωρεάν αυτές τις υπηρεσίες. Σου παραθέτω και εικόνες. 

IMG_9496.png

IMG_9497.png

Μόλις τώρα, taspo είπε

Είναι δικιά σου επιλογή… στην μια περίπτωση έχεις απεριόριστα για 1 χρόνο με 12€ τον μήνα αλλά τα δίνεις έφαπαξ και στην άλλη περίπτωση δίνεις 13€ μήνα μήνα και τα έχεις για 9 μήνες. Σαν δίκτυο είναι ακριβώς το ίδιο δηλαδή της Cosmote. Όσον αφορά την frog, οταν πας στο κατάστημα και κάνεις την πληρωμή, σου έρχεται το εξής μήνυμα: ότι έβαλες 131€ περίπου ( γιατί είναι και οι φόροι..) και ότι για ένα χρόνο έχεις δωρεάν αυτές τις υπηρεσίες. Σου παραθέτω και εικόνες. 

IMG_9496.png

IMG_9497.png

Και μετά βλέπεις αυτό στην εφαρμογή σου…

IMG_9495.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το whatsapp νομιζω ειναι πιο συμφερον
οχι για τη μηνιαια πληρωμη αλλα οτι τη κοπανας οποτε θες (πχ σε επομενη προσφορα)
αλλα ναι σε εξασφαλιζει για 9 μηνες και οχι 12

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2025 στις 1:03 ΜΜ, emperor4her είπε

μπορει καποιος να γραψει οδο, η να δωσει ενα στιγμα στο google maps που βρισκεται στην ομονοια?  γιατι στο maps δεν μου το βγαζει, και εχω να ανεβω για κατι δουλειες μες τη βδομαδα απο πατρα.

Το OLO to σεβασμό από το 2006 είσαι γραμμένος στο www.insomnia.gr ..... Που σημαίνει ότι δεν είσαι 10 χρονών.....σε έχουν μπλοκάρει στο google... ;           https://www.google.com/search?q=frog+mobile+καταστηματα&oq=frog+mobile+κατα&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgBEAAYFhgeMgYIABBFGDkyCAgBEAAYFhgeMgcIAhAAGO8FMgcIAxAAGO8FMgcIBBAAGO8FMgoIBRAAGIAEGKIE0gEJNzM5MWowajE1qAIIsAIB8QX1xQiKrEFWWfEF9cUIiqxBVlk&sourceid=chrome&ie=UTF-8  

Επεξ/σία από zurabik
Δημοσ.
Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 12:32 ΜΜ, thermaikos4 είπε

Μόνο στα καταστήματα:       Αθήνα (Ομόνοια), Σταδίου 51

Στις 2/4/2025 στις 1:03 ΜΜ, emperor4her είπε

μπορει καποιος να γραψει οδο, η να δωσει ενα στιγμα στο google maps που βρισκεται στην ομονοια?  γιατι στο maps δεν μου το βγαζει, και εχω να ανεβω για κατι δουλειες μες τη βδομαδα απο πατρα.

6 ώρες πριν, emperor4her είπε

Με ολο το σεβασμο, googlaρα cosmote ομονοια και δεν εβγαλε κατι! που να ξερω οτι υπαρχει καταστημα αποκλειστικα frog? :D απο πατρα ειμαι δεν εχουμε τετοια εδω! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε
Στις 2/4/2025 στις 12:32 ΜΜ, thermaikos4 είπε

Μόνο στα καταστήματα:       Αθήνα (Ομόνοια), Σταδίου 51

Το 1ο μηνυμα αν δεις εχει γινει edit. Πιθανον να μην ελεγε οδο οταν ρωτησα.. εξυπνακια! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...