DragonlordP Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Αύριο θα είναι κλειστά λόγω απεργίας, αλλά ίσως πάρει παράταση.
Leekos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 16 ώρες πριν, DragonlordP είπε Αύριο θα είναι κλειστά λόγω απεργίας, αλλά ίσως πάρει παράταση. ναι πηρα τηλ και δεν απαντησαν 15 ώρες πριν, kopan είπε Πήρε παράταση μέχρι 23 Απριλίου. πού το είδες αυτό;
akaloith Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) frog με 144/χρονο ή whatsapp με 13/μηνα και γιατι;;;;; τα 144 ευρω φαινονται πουθενα;; ή η καρτα εχει μηδεν; Επεξ/σία 10 Απριλίου από akaloith
taspo Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 7 ώρες πριν, akaloith είπε frog με 144/χρονο ή whatsapp με 13/μηνα και γιατι;;;;; τα 144 ευρω φαινονται πουθενα;; ή η καρτα εχει μηδεν; Είναι δικιά σου επιλογή… στην μια περίπτωση έχεις απεριόριστα για 1 χρόνο με 12€ τον μήνα αλλά τα δίνεις έφαπαξ και στην άλλη περίπτωση δίνεις 13€ μήνα μήνα και τα έχεις για 9 μήνες. Σαν δίκτυο είναι ακριβώς το ίδιο δηλαδή της Cosmote. Όσον αφορά την frog, οταν πας στο κατάστημα και κάνεις την πληρωμή, σου έρχεται το εξής μήνυμα: ότι έβαλες 131€ περίπου ( γιατί είναι και οι φόροι..) και ότι για ένα χρόνο έχεις δωρεάν αυτές τις υπηρεσίες. Σου παραθέτω και εικόνες. Μόλις τώρα, taspo είπε Είναι δικιά σου επιλογή… στην μια περίπτωση έχεις απεριόριστα για 1 χρόνο με 12€ τον μήνα αλλά τα δίνεις έφαπαξ και στην άλλη περίπτωση δίνεις 13€ μήνα μήνα και τα έχεις για 9 μήνες. Σαν δίκτυο είναι ακριβώς το ίδιο δηλαδή της Cosmote. Όσον αφορά την frog, οταν πας στο κατάστημα και κάνεις την πληρωμή, σου έρχεται το εξής μήνυμα: ότι έβαλες 131€ περίπου ( γιατί είναι και οι φόροι..) και ότι για ένα χρόνο έχεις δωρεάν αυτές τις υπηρεσίες. Σου παραθέτω και εικόνες. Και μετά βλέπεις αυτό στην εφαρμογή σου… 2
akaloith Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) το whatsapp νομιζω ειναι πιο συμφερον οχι για τη μηνιαια πληρωμη αλλα οτι τη κοπανας οποτε θες (πχ σε επομενη προσφορα) αλλα ναι σε εξασφαλιζει για 9 μηνες και οχι 12 Επεξ/σία 11 Απριλίου από akaloith
zurabik Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2025 στις 1:03 ΜΜ, emperor4her είπε μπορει καποιος να γραψει οδο, η να δωσει ενα στιγμα στο google maps που βρισκεται στην ομονοια? γιατι στο maps δεν μου το βγαζει, και εχω να ανεβω για κατι δουλειες μες τη βδομαδα απο πατρα. Το OLO to σεβασμό από το 2006 είσαι γραμμένος στο www.insomnia.gr ..... Που σημαίνει ότι δεν είσαι 10 χρονών.....σε έχουν μπλοκάρει στο google... ; https://www.google.com/search?q=frog+mobile+καταστηματα&oq=frog+mobile+κατα&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgBEAAYFhgeMgYIABBFGDkyCAgBEAAYFhgeMgcIAhAAGO8FMgcIAxAAGO8FMgcIBBAAGO8FMgoIBRAAGIAEGKIE0gEJNzM5MWowajE1qAIIsAIB8QX1xQiKrEFWWfEF9cUIiqxBVlk&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Επεξ/σία 12 Απριλίου από zurabik
emperor4her Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 6 λεπτά πριν, zurabik είπε Το OLO to σεβασμό από το 2006 είσαι γραμμένος στο www.insomnia.gr ..... Που σημαίνει ότι δεν είσαι 10 χρονών.....σε έχουν μπλοκάρει στο google... ; https://www.google.com/search?q=frog+mobile+καταστηματα&oq=frog+mobile+κατα&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgBEAAYFhgeMgYIABBFGDkyCAgBEAAYFhgeMgcIAhAAGO8FMgcIAxAAGO8FMgcIBBAAGO8FMgoIBRAAGIAEGKIE0gEJNzM5MWowajE1qAIIsAIB8QX1xQiKrEFWWfEF9cUIiqxBVlk&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Με ολο το σεβασμο, googlaρα cosmote ομονοια και δεν εβγαλε κατι! που να ξερω οτι υπαρχει καταστημα αποκλειστικα frog? απο πατρα ειμαι δεν εχουμε τετοια εδω!
andreas1gr Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 12:32 ΜΜ, thermaikos4 είπε Μόνο στα καταστήματα: Αθήνα (Ομόνοια), Σταδίου 51 Στις 2/4/2025 στις 1:03 ΜΜ, emperor4her είπε μπορει καποιος να γραψει οδο, η να δωσει ενα στιγμα στο google maps που βρισκεται στην ομονοια? γιατι στο maps δεν μου το βγαζει, και εχω να ανεβω για κατι δουλειες μες τη βδομαδα απο πατρα. 6 ώρες πριν, emperor4her είπε Με ολο το σεβασμο, googlaρα cosmote ομονοια και δεν εβγαλε κατι! που να ξερω οτι υπαρχει καταστημα αποκλειστικα frog? απο πατρα ειμαι δεν εχουμε τετοια εδω!
emperor4her Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Στις 2/4/2025 στις 12:32 ΜΜ, thermaikos4 είπε Μόνο στα καταστήματα: Αθήνα (Ομόνοια), Σταδίου 51 Το 1ο μηνυμα αν δεις εχει γινει edit. Πιθανον να μην ελεγε οδο οταν ρωτησα.. εξυπνακια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα