Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εχω πηγες, αν σε ενδιαφερει καποιος κωδικος μου λες και τον ψαχνω, στα ιταλικα και γερμανικα βρισκω τα παντα. Σε ασιατικα δυσκολευομαι. Αν και ειχα βρει γνησια πεταλουδα για το ματιζ του μπαρμπα (το γνωστο ζητημα με το ρελαντι) αλλα εκανε 250 ευρω και επελεξε να φρεζαρει τις τρυπες των βιδων του TPS να παρει περισσοτερα ρεγουλα (καταλαβαινεις ποσο το προσεχει και γιατι το χαρισαμε σε 1 προταση)...

ευχαριστω ρε , αν σε χρειαστω, ναι θα σου στειλω μυνημα. μονο ιταλικα και γερμανικα αγοραζω.ηθελα και σουηδικο καποτε αλλα ..

Δεν εχω, οταν χρειαζεται ομως βρισκω, δηλαδη αναγκαζομαι να βρω. Μεσα σε ενα ΣΚ γενικα αν εχεις εργαλεια και ανταλλακτικα μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα. Αλλοι κλαμπαρουν και γκ@μ@νιζουν, εγω καθομαι να φτιαχνω τα αυτοκινητα. 

😂 εγω ειμαι απο αυτους,αντεχω ακομα..

Επειδη οι πλεξουδες δεν ζητούνται υπαρχουν σχεδον ολες (βασικο ολες). Γενικα ειμα ψαχτηρι, εχω βρει κλιπ εταζερας, καπακια maxi fuse μπαταριας κλπ. Παντα γνησια καινουργια.

ωραια ρε φιλε θα μου το δωσεις καινουριο με τα ολα του...😀

Spoiler

τωρα που θα βγουν οι νεες αλφα

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Klausx είπε

Με τέτοια προτίμηση στους κλέφτες δεν αξίζει.

Όπως έγραψα παραπάνω εκτός από αξιοπιστία δες και στατιστικά κλοπών.... γίνεται χαμός με μερικές μάρκες.

Όχι τρικύλινδρο, με ιμάντα μέσα στο λάδι για αρχή.

Ο κλεφτης φυσικα θα παει εκει που εχει πιο πολυ ψωμι. Δεν υπαρχει αμαξι που αμα το βαλουν στο ματι, δεν ανοιγει στον πλανητη. Οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει.

θυμαμαι παλια κατι βιντεο που εβλεπα απο κλεφτες Αγγλια, που τα Range Rover, Mercedes και γενικα τα πανακριβα πολυτελειας καινουργια τα ειχαν για πλακα σε δευτερολεπτα.

Επεξ/σία από minim3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, andreas-d είπε

Τι μου θύμισες!! Έκλεβα και εγω πιτσιρικάς μαζί με τον ξάδερφο μου το Moskwitsch-412 1500cc του πατέρα μου πριν 35+ χρόνια,

Ε μα φυσικα τι αλλο μπορει να θελει ενας ανθρωπος.

10 ώρες πριν, andreas-d είπε

Και πηγαίναμε σε κάτι χωράφια για μπαντιλικια πισω κίνηση το εργαλείο κάποια μέρα από τις πολλές τρύπησε το κολάρο έφυγαν τα νερά έπεσαν στο ντρεστιμπιτερ και έσβησε χάχα καλοκαίρι με σαγιονάρες μας έφυγε ο τάκος να το πάμε σπίτι σπρώχνοντας το, η σχισμή κοντά στο ψυγείο το αφαίρεσα είχε περιθώριο, συμπλήρωμα νερό και τέλος..

Με Lada Niva ενος φιλου ειχαμε οργωσει τα βουνα, δεν επιανε το χειροφρενο, δεν ειχε καθολου υποβοηθηση απο το σεβρο, με υγραεριο δεν κραταγε ρελαντι. Ηταν τοσο σαπιο που στα ποδια του συνοδηγου ειχε τρυπα, σου εφερνε ωραια ζεστη τον χειμωνα το τιμονι ειχε ξερω γω καμια 50-60αρια μοιρες τζογο. Σε μια πλαγια το τουμπαραμε, ευτυχως πεταχτηκα απο το παραθυρο και απλως λερωθηκα στην λασπουρια. Το αμαξι ενα καθρεπτη εσπασε, το γυρισαμε στα ισια του και συνεχισαμε. Ηταν το αμαξι που εχω νοιωσει την μεγαλυτερη ασφαλη ανασφαλεια, εντομεταξυ ο bro το εκανε rallycross με την παναρντ να εχει 2-3 ποντους τζογο ενοιωθες την καμπινα να επιπλεει ανεξαρτητα απο τον πισω αξονα. Αλλα ζησαμε και ειμαστε εδω. Γενικα αν αρχισω να μετραω ποσες φορες ως συνοδηγος εχω εμπλακει σε προσκρουση ανατροπη εκτροπη δε θα τελειωσω ποτε. Ως "οδηγος" πριν την καταλληλη ηλικια ειχα 2-3 close calls και μια "μικρη" εξοδο (χωρις ουτε υλικες ζημιες). Νομιζω οτι ολα αυτα σε εκεινες τις ηλικίες με "ηρεμησαν". Παντως γενικα ποτε δεν αρεσκομουν σε πατηματα-κοντρες και τα σχετικα (ξερεις στα 16 με παπια τι μανια ειχανε ολοι). Παντα ειχα τους δρομους που μου αρεσαν ωραιοι ερημικοι, μελετημενοι καθε σπιθαμη και πηγαινα εκει οποτε μπορουσα να βρω αυτοκινητο και εκανα ανεβοκατεβασματα για ωρες...

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...