Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, chris_g92 said:

Έχω S20 FE και με 4500 μπαταρία δεν βγάζω μερα(ούτε day one έβγαζα). Η χρήση μετράει και τα 4000 για κινητό με οθόνη 6.6 είναι υπερβολικά λίγα.

Έχω s20 FE με καινούργια μπαταρία που άλλαξα τον δεκέμβριο σε επίσημο samsung, έχω τις περισσότερες εφαρμογές σε deep sleep, δεν βγάζει μέρα ούτε για πλάκα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, Macosj said:

Συγκρίνεις τον SD 865 με το Gen 2 όσο αφορά τη διαχείριση ενέργειας? Πόσο μάλλον δε τον επεξεργαστή που θα βάλουν στο συγκεκριμένο μοντέλο? 

Σιγά τις διαφορές. Ναι έχει καλύτερο performance per watt, όμως η κατανάλωση δεν προέρχεται μόνο από το chip, πόσο μάλλον σε εμένα που δεν κάνω τίποτα που έχει μεγάλο CPU load.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, botoyos είπε

Είχες ποτέ Samsung με 4000mah μπαταρία? Γιατί εγώ με S23 βγάζω μια μέρα ολοκληρη με αυτά τα mah.

Το power efficiency του λογισμικού μετράει. Όχι τα mah. 

Είδαμε και τους Κινέζους με 6000mah και φορτιστή 100w πόσο αντέχουν.....

Είχαμε και δεν εβγαζε ούτε μέχρι το μεσημέρι αργά.

Ρίξε μια ματιά στο Vivo X200 Pro  με 6000mah μπαταρία να δεις τι αυτονομία έχει και μετά έλα εδώ να πεις τις μπαρουφες σου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tommy^ είπε

Ρίξε μια ματιά στο Vivo X200 Pro  με 6000mah μπαταρία να δεις τι αυτονομία έχει και μετά έλα εδώ να πεις τις μπαρουφες σου.

Κοίτα σε ένα synthetic benchmark πόσο κερδίζεις με τα 6000mah

Αναφορά σε κείμενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, chris_g92 said:

Έχω S20 FE και με 4500 μπαταρία δεν βγάζω μερα(ούτε day one έβγαζα). Η χρήση μετράει και τα 4000 για κινητό με οθόνη 6.6 είναι υπερβολικά λίγα.

19 hours ago, botoyos said:

Το power efficiency του λογισμικού μετράει. Όχι τα mah.

Μόνο η ηλικία του χρήστη μετράει... :) 

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, Eloy said:

Σωστά, η μητέρα μου που ειναι 60, με samsung βγάζει 2 μέρες μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, chris_g92 said:

Σωστά, η μητέρα μου που ειναι 60, με samsung βγάζει 2 μέρες μπαταρία.

Κι εμένα ο γιός μου σπάει το κεφάλι του πως γίνεται με ίδια τηλέφωνα εγώ να βγάζω 3 μέρες κι αυτός να μην προλαβαίνει να βραδιάσει... Λέει οτι του έτυχε προβληματικό κομμάτι... :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Κοίτα σε ένα synthetic benchmark πόσο κερδίζεις με τα 6000mah

Aσχετο το βιντεο σου. Μιλησα για 4000Mah vs 6000mah μπαταρια σε ANDROID.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Aσχετο το βιντεο σου. Μιλησα για 4000Mah vs 6000mah μπαταρια σε ANDROID.

Πιάσε το νόημα ότι τα mah από μόνα τους δεν λένε κάτι….

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/4/2025 στις 3:58 ΠΜ, tommy^ είπε

Ναι πες μου πόσα χρόνια θα αντέξει το Vivo σου και που θα το πας για σέρβις όταν χαλάσει κάτι και τα ξαναλέμε. 

Πέραν αυτου, το ότι εσύ καίγεσαι όλη μέρα στα παιχνίδια δε σημαίνει τίποτα απολύτως. 

Γι αυτούς που καίγονται υπάρχουν συγκεκριμένα κινητά. 

Αυτό εδώ είναι κάτι κομψό για κόσμο που προτιμάει αλλά σημαντικότερα πράγματα από το τηλεκαψιμο.

Τι να κάνουμε τώρα...?! 

23 ώρες πριν, Eloy είπε

Σωστός!!!!

Αν είσαι 13 ή 20 (χωρίς γυναικα) και καίγεσαι όλη μέρα στο κινητό, λογικό να μη κρατήσει όσο ενός ενήλικα που έχει και άλλα πράγματα να κανει μέσα στη μέρα...

Στις 2/4/2025 στις 4:25 ΜΜ, chris_g92 είπε

Και επειδή εσύ δεν έβγαλες ούτε μέρα με το FE επειδή το καις όλη μέρα, πρέπει η Samsung να λογαριάσει εσένα και το τρόπο χρήσης σου και όχι εμένα και το τρόπο χρήσης μου?

Από που κι ως πού? 

Δημοσ.
21 hours ago, botoyos said:

Και επειδή εσύ δεν έβγαλες ούτε μέρα με το FE επειδή το καις όλη μέρα, πρέπει η Samsung να λογαριάσει εσένα και το τρόπο χρήσης σου και όχι εμένα και το τρόπο χρήσης μου?

Από που κι ως πού? 

Πολύ επιθετικό σε βρίσκω. Αν είσαι μέτοχος στην Samsung και χάνεις χρήματα να με συγχωρείς για τα αρνητικά σχόλια. Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στα κινητά; Παρουσιάζει κάποιος στο φόρουμ ότι στα Samsung κρατάει μπαταρία με 4Κ mAh, λόγου καλού optimization. Εγώ παρουσιάζω μια διαφορετική εικόνα από την καθημερινότητα μου με Samsung. Τώρα αυτά περί ηλικίας και χρήσης είναι ανοησίες. Ο κάθε άνθρωπος είτε λόγο επαγγέλματος, είτε λόγο διασκέδασης κάνει άλλη χρήση. 3 ώρες screen on time βγάζει μια φόρτιση btw. Αν το θεωρείς πολύ μια χαρά.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Πολύ επιθετικό σε βρίσκω. Αν είσαι μέτοχος στην Samsung και χάνεις χρήματα να με συγχωρείς για τα αρνητικά σχόλια. Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στα κινητά; Παρουσιάζει κάποιος στο φόρουμ ότι στα Samsung κρατάει μπαταρία με 4Κ mAh, λόγου καλού optimization. Εγώ παρουσιάζω μια διαφορετική εικόνα από την καθημερινότητα μου με Samsung. Τώρα αυτά περί ηλικίας και χρήσης είναι ανοησίες. Ο κάθε άνθρωπος είτε λόγο επαγγέλματος, είτε λόγο διασκέδασης κάνει άλλη χρήση. 3 ώρες screen on time βγάζει μια φόρτιση btw. Αν το θεωρείς πολύ μια χαρά.

Είπες ότι λέω μπαρούφες. 

Μάλλον την επιθετικοτητα τη διακρίνεις μόνο σε όσα σου λένε και όχι σε όσα λες. 

Δεν είμαι μέτοχος της Samsung και δεν έχω χάσει ευρώ. Ούτε εγώ ούτε ούτε η Samsung. 

Το market share που κατέχει σε σχέση με vivo, xiaomi, Huawei, oneplus και λοιπούς κινεζους "καινοτομους" είναι ξεκάθαρο.

Ακόμα και ξεκάθαρα στατιστικά να το πάρουμε το θέμα, είναι υπερβολικά περισσότερος ο κόσμος που θεωρεί υπεραρκετή τη μπαταρία των Samsung σε σχέση με όσους τη θεωρούν ανεπαρκή.

Οπότε η εικόνα που παρουσίασες εσυ - ξαναλέω - είναι εικόνα που μειονεκτει σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασα εγώ. 

Παρεμπιπτόντως και ο άλλος μεγάλος κατασκευαστής (Apple) ακολουθεί ιδια πολιτική όσον αφορά τη χωρητικότητα μπαταρίας καθώς και την ισχύ των φορτιστων του.

Λογικά είναι στραβός ο γιαλός. Σωστά? 

Καλή συνέχεια 

Δημοσ.
1 hour ago, botoyos said:

Είπες ότι λέω μπαρούφες. 

Μάλλον την επιθετικοτητα τη διακρίνεις μόνο σε όσα σου λένε και όχι σε όσα λες. 

Δεν είμαι μέτοχος της Samsung και δεν έχω χάσει ευρώ. Ούτε εγώ ούτε ούτε η Samsung. 

Το market share που κατέχει σε σχέση με vivo, xiaomi, Huawei, oneplus και λοιπούς κινεζους "καινοτομους" είναι ξεκάθαρο.

Ακόμα και ξεκάθαρα στατιστικά να το πάρουμε το θέμα, είναι υπερβολικά περισσότερος ο κόσμος που θεωρεί υπεραρκετή τη μπαταρία των Samsung σε σχέση με όσους τη θεωρούν ανεπαρκή.

Οπότε η εικόνα που παρουσίασες εσυ - ξαναλέω - είναι εικόνα που μειονεκτει σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασα εγώ. 

Παρεμπιπτόντως και ο άλλος μεγάλος κατασκευαστής (Apple) ακολουθεί ιδια πολιτική όσον αφορά τη χωρητικότητα μπαταρίας καθώς και την ισχύ των φορτιστων του.

Λογικά είναι στραβός ο γιαλός. Σωστά? 

Καλή συνέχεια 

Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σας.  Προφανώς και η εικόνα και η εμπειρία που έχω εγώ είναι διαφορετική από την δική σας. Επειδή το φόρουμ δεν είναι το κατάλληλο σημείο για συζητήσεις σε έντονο τόνο, θα σας ευχηθώ καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...