Vassilis_24 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 7:52 ΜΜ, dsi44 είπε δεν εισαι ετοιμος να στησεις pc.Βρες ενα φιλο σου που να ξερει ή πληρωσε να στο στησουν. Κανονικα πριν προβουμε σε τετοια πραγματα εχουμε δει χιλιαδες βιντεο στο ιντερνετ και δεν περιμενουμε τελευταια στιγμη με την ενταση της καινουργιλας να στησουμε με οδηγο το αγνωστο. Μην μου λες τέτοια κι έχουν αρχίσει κι έρχονται τα κομμάτια του δικού μου και θ'αρχισω κι εγώ το στήσιμο σε λίγο καιρό, το προηγούμενό μου ήταν προ δεκαετίας.
konik Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου Από κοντά είναι εκπληκτικό καμία σχέση με τις φωτό. 6
Πέτρος Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Ωραίος! Όντως, φαίνεται πως έκανε καλή δουλειά. Καλοπαίχνιδο το μηχάνημα. 1
konik Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου Ισχύει φίλε θα του προτείνω και το pc build ενός φίλου,όσο και να το πάλευα τέτοια ομορφιά δεν έβγαζα σε αποτέλεσμα. Μπορεί να με πεις παράξενο αλλά νιώθω "αηδία" που μου έχει περάσει αλλος το λειτουργικό.σιχαινομαι😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα