Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CptBill είπε

Μια χάρη για όσους παρέλαβαν το bundle με το Mario kart  world.

Μπορείτε να μετρήσετε διαστάσεις του κουτιού? (Γιατί θα χρειαστεί να μου το στειλει φίλος μέσω boxnow και πρέπει να επιλέξω αντίστοιχο μέγεθος θυρίδας).

20εκ χ 20εκ χ 10εκ ... Με το ματι αυτο αλλα δεν νομιζω οτι εχω αποκλιση μεγαλη παραπανω απο 1-2 ποντους.

Δημοσ.

Μου αρέσει που αρχικά μου γράφανε παράδοση για εχθές...

Κωτσόβολος, δεν ξέρω γιατί ακυρώθηκε (πληρωμένη) - είμαι τώρα στο chat και παλεύω με τα bots

CleanShot2025-06-05at11_10.57@2x.png.30197b85a1b0f2b0f17518ee2682b949.png

update από το chat - δεν έχει ακυρωθεί (κι ας λέει το site έτσι) και θα παραδοθεί Δευτέρα στο κούριερ. Θα είμαι το τριήμερο με το Switch 1 λες και είμαι κανένας Νεάντερταλ.

• Sad 2
Δημοσ.

Καλημέρα, οποίος το θέλει νωρίτερα, είχα κάνει προπαραγγελία από Πλαίσιο η οποία εν τέλη θα ερχόταν αύριο. Πλαίσιο δεν υπήρχε διαθέσιμο από ότι μου είπαν για παραλαβή σήμερα από κατάστημα, ωστόσο κάλεσα Κωτσόβολο και υπήρχαν κάποια στο κατάστημα της Καλλιθέας. Πριν 30 λεπτά υπήρχαν άλλα 4. Καλύτερα καλέστε και κάντε κράτηση.

Δημοσ.

Το τσίμπησα σήμερα εν τέλη από κωτσόβολο την απλή έκδοση και ήρθε με wolt μέσα σε 30 λεπτά. Καλή απόλαυση και καλό launch day σε όλους!!

• Like 2
Δημοσ.

Και το δικό μου που είχα προπαραγγείλει 30/5 από Πλαίσιο τελικά, έφυγε σήμερα, και θα έρθει λογικά από βδομάδα, γιατί είμαι Κρήτη. Θα κρατήσω αυτό γιατί είναι το σκέτο, και από Αμαζον είχα πάρει το Bundle, παρότι ουσιαστικά το Mario Kart δεν με ενδιέφερε.  Αντε με το καλό όλοι παίδες. Καλοδούλευτο το μηχάνημα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Παρέλαβα και εγώ. Καλοπαίχνιδο σε όλους παιδιά.

IMG_0488.JPEG.df986026c29799662a588641113e3bc2.JPEG

Καλó λιώσιμο.

System transfer εκανες ή απλως log in;

Εγω λογικα log in θα κανω.

Περιμενω ακομα να μου το φερουν.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα πρώτα login και μετά μου έβγαλε επιλογή για system transfer. Δεν ξέρω αν χρειαζόταν αλλά.. Nintendo είναι αυτή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση προς αυτούς που πήραν το bundle με το Mario Kart World:

Υπάρχει τελικά δυνατότητα μεταφοράς («ανάκλησης» κατοχύρωσης) της άδειας χρήσης του παιχνιδιού στα πρότυπα των game-key cards;

Ή ως συνήθως γίνεται αμετάκλητη σύνδεση του παιχνιδιού με τον λογαριασμό στον οποίο εξαργυρώθηκε;

Edit: Διαβάζω για "full game download" οπότε υπάρχει μόνο κωδικός εξαργύρωσης; Λογικά δεν θα γίνεται unbind του game key από το account στο οποίο εξαργυρώθηκε.

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κολλάει το σύμπαν στο menu του Nintendo Switch Online. Τόσο πολύ που η κονσόλα θέλει soft restart. Α ρε Nintendo..

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση; Από ότι διαβάζω η CDMedia καλύπτει ήδη 2 χρόνια (αντί του 1 που γνώριζα), οπότε σκέφτομαι να ακυρώσω την έξτρα 3χρονη εγγύηση με παραπάνω χρέωση..

Επεξ/σία από Thanasis0000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...