generalb31 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Εχω το εξης θεμα..... 2 νουμερα κινητης ( cosmote ) που ληγουν τωρα τον απριλιο. Απο vodafone για απεριοριστα δεδομενα/κλησεις μου δινουν καθε πακετο με 21.2 /μηνα τελικη τιμη ! Απο cosmote (που ειμαι χρονια ) παλι για πακετο απεριοριστα δεδομενα/κλησεις μου το δινουν στα 34 /μηνα τελικη με ολα μεσα. Η cosmote σε συνομιλια μας και ενημερωση τους για την απο πανω προσφορα δε μπορει λεει να κανει καλυτερη αντιπροταση. Οποτε καραληγω οτι με συμφερει η φοριτοτητα και νεο συμβολαιο στη vodafone .Υπαρχει καποιο θεμα/ψηλα γραμματα στη vodafone ??? Απλα τους παιρνει τιμολογιακα τετοια προσφορα ?? Ακομα στη vodafone μου ανεφεραν για προσφορες μετα το 3 μηνο για αγορα συσκευης/επιδοτησεις/κουπονια κλπ....ισχυει κατι τετοιο ?? Δινουν μετα το πρωτο 3 μηνο τετοιες παροχες ?? Δεν εχω αλλαξει παροχο ποτε ( λογω εργασιας του πατερα μου στον οτε και τωρα συνταξης αρκετα χρονια )
gkat2829 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 44 λεπτά πριν, generalb31 είπε Εχω το εξης θεμα..... 2 νουμερα κινητης ( cosmote ) που ληγουν τωρα τον απριλιο. Απο vodafone για απεριοριστα δεδομενα/κλησεις μου δινουν καθε πακετο με 21.2 /μηνα τελικη τιμη ! Απο cosmote (που ειμαι χρονια ) παλι για πακετο απεριοριστα δεδομενα/κλησεις μου το δινουν στα 34 /μηνα τελικη με ολα μεσα. Η cosmote σε συνομιλια μας και ενημερωση τους για την απο πανω προσφορα δε μπορει λεει να κανει καλυτερη αντιπροταση. Οποτε καραληγω οτι με συμφερει η φοριτοτητα και νεο συμβολαιο στη vodafone .Υπαρχει καποιο θεμα/ψηλα γραμματα στη vodafone ??? Απλα τους παιρνει τιμολογιακα τετοια προσφορα ?? Ακομα στη vodafone μου ανεφεραν για προσφορες μετα το 3 μηνο για αγορα συσκευης/επιδοτησεις/κουπονια κλπ....ισχυει κατι τετοιο ?? Δινουν μετα το πρωτο 3 μηνο τετοιες παροχες ?? Δεν εχω αλλαξει παροχο ποτε ( λογω εργασιας του πατερα μου στον οτε και τωρα συνταξης αρκετα χρονια ) Από όσο γνωρίζω η VODAFONE στα απεριόριστα DATA έχει κόφτη στα 300GB. Αυτό σημαίνει ότι όταν θα φτάσεις στα 300GB η ταχύτητα σου θα πέσει στα 5. Θα σου πρότεινα πριν φύγεις να διαβάσεις τους όρους ορθής χρήσης στο συμβόλαιο της VODAFONE. Επίσης για να ξέρεις η φορητότητα γίνεται πια σε λιγότερο από 2 ημέρες και συνήθως ο προηγούμενος πάροχος δεν προλαβαίνει να σου κάνει αντιπροσφορά. 2
gorge18 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 6 ώρες πριν, gkat2829 είπε Επίσης για να ξέρεις η φορητότητα γίνεται πια σε λιγότερο από 2 ημέρες και συνήθως ο προηγούμενος πάροχος δεν προλαβαίνει να σου κάνει αντιπροσφορά. Ναι ναι ειμαι παθόν..
ParafronGR Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 12 ώρες πριν, gkat2829 είπε Από όσο γνωρίζω η VODAFONE στα απεριόριστα DATA έχει κόφτη στα 300GB. Αυτό σημαίνει ότι όταν θα φτάσεις στα 300GB η ταχύτητα σου θα πέσει στα 5. Θα σου πρότεινα πριν φύγεις να διαβάσεις τους όρους ορθής χρήσης στο συμβόλαιο της VODAFONE. Επίσης για να ξέρεις η φορητότητα γίνεται πια σε λιγότερο από 2 ημέρες και συνήθως ο προηγούμενος πάροχος δεν προλαβαίνει να σου κάνει αντιπροσφορά. ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο. Η Vodafone έχει κόφτη ΜΟΝΟ στα απεριόριστα των καρτοκινητών και στα πακέτα με ίντερνετ για σπίτι (Vodafone Home ή κάπως έτσι). Το Red Unlimited International είναι φουλ απεριόριστο και ο μόνος κόφτης είναι στο εξωτερικό (ΕΕ) που σου δίνει 76gb για χρήση. Είμαι στο δεύτερο χρόνο του συμβολαίου και κάθε μήνα καταναλώνω τουλάχιστον 600gb χωρίς κανένα θέμα. Αυτό το μήνα, είμαι ήδη στα 360 και πιάνω σταθερά 200mbps (τόσο πιάνει στην περιοχή μου). Όσο για την τιμή, υπάρχουν και περιπτώσεις που το έχουν δώσει ακόμα χαμηλότερα, οπότε τα 21€ είναι νορμάλ τιμή για Vodafone - δεν την δίνουν σε όλους, αλλά έχουν υπαρξει και αναφορές ακόμα και για 16€ στο συγκεκριμένο πακέτο. 1
gkat2829 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Τότε σύμφωνα με τα παραπάνω μπορεί να προχωρήσεις κανονικά σε φορητότητα διότι η τιμή έχει μεγάλη διαφορά από της COSMOTE. 1
generalb31 Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου Ακομα 1 ερωτηση....εγω χρειαζεται να κανω αιτηση φοριτοτητας ο ιδιος στην cosmote οτι φευγω....η τα αναλαμβανουν ολα οι της vodafone ?
gkat2829 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Εσύ μόνο στην VODAFONE υπογράφεις τα συμβόλαια για την φορητότητα. Δεν κάνεις κάτι άλλο με την COSMOTE. Περιμένεις να σου στείλουν από την VODAFONE τις Νέες σου SIM. 1
alexander098 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Βλέπω μια συγκεκριμένη εταιρία (συνεργάτης Vodafone) για 2 συνδέσεις κινητής δίνει περίπου στα 18€/μήνα κάθε σύνδεση για απεριόριστα λεπτά data και νομίζω και λίγα λεπτά για εξωτερικό
alexander098 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω όνομα μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση
generalb31 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, alexander098 είπε Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω όνομα μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση Στειλε σε πμ αν θες !
George6633 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 2:17 ΜΜ, generalb31 είπε Εχω το εξης θεμα..... 2 νουμερα κινητης ( cosmote ) που ληγουν τωρα τον απριλιο. Απο vodafone για απεριοριστα δεδομενα/κλησεις μου δινουν καθε πακετο με 21.2 /μηνα τελικη τιμη ! Απο cosmote (που ειμαι χρονια ) παλι για πακετο απεριοριστα δεδομενα/κλησεις μου το δινουν στα 34 /μηνα τελικη με ολα μεσα. Η cosmote σε συνομιλια μας και ενημερωση τους για την απο πανω προσφορα δε μπορει λεει να κανει καλυτερη αντιπροταση. Οποτε καραληγω οτι με συμφερει η φοριτοτητα και νεο συμβολαιο στη vodafone .Υπαρχει καποιο θεμα/ψηλα γραμματα στη vodafone ??? Απλα τους παιρνει τιμολογιακα τετοια προσφορα ?? Ακομα στη vodafone μου ανεφεραν για προσφορες μετα το 3 μηνο για αγορα συσκευης/επιδοτησεις/κουπονια κλπ....ισχυει κατι τετοιο ?? Δινουν μετα το πρωτο 3 μηνο τετοιες παροχες ?? Δεν εχω αλλαξει παροχο ποτε ( λογω εργασιας του πατερα μου στον οτε και τωρα συνταξης αρκετα χρονια ) Από την στιγμή που δεν έχεις αλλάξει ποτέ την Cosmote καλό θα ήταν να δεις ότι στις περιοχές που κινείσαι σε καλύπτει το σήμα της Vodafone είναι πολύ σημαντικό.Επειδη και γω είχα όλα τα χρόνια Cosmote και μετά από κοντά 10 μήνες στη Nova πήρα την προσφορά της Vodafone για το unlimited στα 18€,εδώ και ένα χρόνο δεν έχω παρατηρήσει κάποια δωροεπιταγη κλπ.. Το μόνο που έγινε είναι να ανοίξει μια ευκολία με ένα ποσό (ανάλογα την περίπτωση) το οποίο μπορείς να αγοράσεις μια συσκευή η οτιδήποτε άλλο από το eshop της Vodafone και να το βάλεις σε δόσεις στον λογαριασμό... 1
generalb31 Δημοσ. 7 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τελικα εκανα φορητοτητα στη vodafone με 21.6 ολα απεριοριστα το μεσημερι....αλλα εκανε comeback η cosmote με 20.6 τωρα το βραδυ ,συν 3 παγια δωρο ,συν εκπτωση σε ενα απο τα σταθερα στο χωριο ! Οποτε εμεινα στα ιδια ! Απλα αυριο παλι αιτηση φορητοτητας για πισω ! Μην κανετε ποτε αιτησεις φορητοτητας σε υποκαταστηματα δια ζωσης.....παντα τηλεφωνικα για να μη μπλεξετε οπως εγω !!!! Δε μπορω να κανω αιτηση ακυρωσης φορητοτητας......οποτε πρεπει να περιμενω γινει η φοριτοτητα (ακομα δεν εχει γινει ) και μετα αιτημα επιστροφης στην cosmote ! Επεξ/σία 8 Απριλίου από generalb31
gorge18 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 22 ώρες πριν, generalb31 είπε και μετα αιτημα επιστροφης στην cosmote Και μετα θα σου πουν αυτο που ειπαν σε εμενα. Η προσφορα ηταν πριν φυγεις. Τωρα θα σου κανουμε νεα.
generalb31 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Και μετα θα σου πουν αυτο που ειπαν σε εμενα. Η προσφορα ηταν πριν φυγεις. Τωρα θα σου κανουμε νεα. Κοιτα τυπικα η προσφορα εγινε αφου εφυγα με αιτηση φορητοτητας κατατεθημενη .....και το καινουριο ηχογραφημενο συμβολαιο που μου προτειναν ειναι για να παω ξανα σε αυτους ! Απλα θα ηταν πιο ευκολο και γρηγορο εαν με αφηνε να ακυρωσω η vodafone τωρα στην αρχη που ηθελα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα