gorge18 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 8 ώρες πριν, generalb31 είπε Κοιτα τυπικα η προσφορα εγινε αφου εφυγα με αιτηση φορητοτητας κατατεθημενη .....και το καινουριο ηχογραφημενο συμβολαιο που μου προτειναν ειναι για να παω ξανα σε αυτους ! Απλα θα ηταν πιο ευκολο και γρηγορο εαν με αφηνε να ακυρωσω η vodafone τωρα στην αρχη που ηθελα ! μακαρι να τα καταφαιρεις. Απλα σου λεω να το εχει στην ακρη του μυαλου σου οτι θα σου πουν αυτο. Οτι η προσφορα ηταν αντιπροταση και τωρα πρεπει να γινει απο την αρχη.. 1
panosk111178 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) κάπως έτσι είμαι και εγώ αλλά μου έκανε πρόταση η vodafone για 4 συμβόλαια που είχα 15,60 το κάθε ένα απεριόριστα όλα. η cosmote με παίρνει για αντιπρόταση στα 20.80 oπότε έφυγα για vodafone. Στις 7/4/2025 στις 10:05 ΜΜ, generalb31 είπε Τελικα εκανα φορητοτητα στη vodafone με 21.6 ολα απεριοριστα το μεσημερι....αλλα εκανε comeback η cosmote με 20.6 τωρα το βραδυ ,συν 3 παγια δωρο ,συν εκπτωση σε ενα απο τα σταθερα στο χωριο ! Οποτε εμεινα στα ιδια ! Απλα αυριο παλι αιτηση φορητοτητας για πισω ! Μην κανετε ποτε αιτησεις φορητοτητας σε υποκαταστηματα δια ζωσης.....παντα τηλεφωνικα για να μη μπλεξετε οπως εγω !!!! Δε μπορω να κανω αιτηση ακυρωσης φορητοτητας......οποτε πρεπει να περιμενω γινει η φοριτοτητα (ακομα δεν εχει γινει ) και μετα αιτημα επιστροφης στην cosmote ! σίγουρα θα πληρώσεις πέναλτι αφού έφυγες χωρίς να κάνεις αίτηση υπαναχώρησης. Επεξ/σία 22 Μαϊου από panosk111178
generalb31 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ 17 ώρες πριν, panosk111178 είπε κάπως έτσι είμαι και εγώ αλλά μου έκανε πρόταση η vodafone για 4 συμβόλαια που είχα 15,60 το κάθε ένα απεριόριστα όλα. η cosmote με παίρνει για αντιπρόταση στα 20.80 oπότε έφυγα για vodafone. σίγουρα θα πληρώσεις πέναλτι αφού έφυγες χωρίς να κάνεις αίτηση υπαναχώρησης. Τελικα μετα απο 27 μερες το μεσημερι με περασαν στη voda και στα καπακια εκανα φορητοτητα πισω στην cosmote ,η οποια ολοκληρωθηκε μεσα σε 4 μερες(μαζι και το σκ).Απο τη vodafone σε ζητησαν καποια ρητρα.Ολα αυτα τελος απριλιου /αρχες μαιου.Παντως το δικτυο της κοκκινης ειναι ενα χαλι μαυρο στις ιδιες περιοχες που τσεκαρα.
panosk111178 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:43 μμ 29 λεπτά πριν, generalb31 είπε Τελικα μετα απο 27 μερες το μεσημερι με περασαν στη voda και στα καπακια εκανα φορητοτητα πισω στην cosmote ,η οποια ολοκληρωθηκε μεσα σε 4 μερες(μαζι και το σκ).Απο τη vodafone σε ζητησαν καποια ρητρα.Ολα αυτα τελος απριλιου /αρχες μαιου.Παντως το δικτυο της κοκκινης ειναι ενα χαλι μαυρο στις ιδιες περιοχες που τσεκαρα. Να σου πω δεν έχω πρόβλημα ούτε στο ένα ούτε στο άλλο και ίντερνετ έχω 5G και σήμα τώρα ναι σίγουρα της COSMOTE είναι ποιο γρήγορο αλλά δεν καταλαβαίνω την διαφορά σαν μέσος χρήστης. Αλλά η Vodafone μου έδωσε 4 red unlimited στα 60€ και το σταθερό triple play με 200αρα γραμμή με πήγε από τα 37€ στα 26€ οπότε σύνολο 86€ όλα. Με τέτοιες τιμές ήταν μονόδρομος μιας και έχω Vodafone 4 χρόνια και δεν είχα θέμα μέχρι τώρα σε τίποτα. Η αντιπρόταση της COSMOTE ήταν 19.40€ στα unlimited στα δύο,τα άλλα δύο και το σταθερό δεν μπορούσαν να μου εγγυηθούν αυτές της τιμές οπότε δεν μπορούσα να ρισκάρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα