Infamousinfamous Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Καλησπέρα σας. Θα προβώ σε μία αγορά αυτοκινήτου με δόσεις. Προκαταβολή 5.000€ και τα υπόλοιπα με δόσεις περίπου στα 400€ τον μήνα. Συγκεκριμένα ψάχνω αυτοκίνητο από Αττική μόνο, αυτόματο, από 1.300 εώς 1.600 κυβικά, από 110 εως 150 άλογα, μετά το 2020 και 5πορτο βενζίνη μόνο όχι υβριδικό. Σίγουρα με λιγότερα από 100.000χλμ και αναγκαστικά από μάντρα. Έχω βρεί ένα Toyota Yaris 2021 1.5cc 125HP αυτόματο στα 17.000€ με 60.000χλμ και μερικά ακόμα ίδια πάνω κάτω στα ίδια χρήματα και χλμ. Το πρόβλημα εδώ είναι η οικογένεια μου η οποία υποστηρίζει πως είναι ακριβό το Yaris αυτό και πως με 20.000 € μπορώ να πάρω ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με 0 χιλιόμετρα. Προσωπικά θεωρώ πως πλέον στις μέρες μας με 20.000 € θα πάρεις ένα αυτοκίνητο το οποίο θα είναι στην πιο φτωχή του έκδοση. Δε ζητάω να πάρω ένα αμάξι στην πιο πλούσια έκδοση του αλλά θεωρώ πως αυτά τα Γιάρις που έχω βρει δεν είναι ούτε στην πιο φτωχή τους έκδοση αλλά ούτε και στην πιο πλούσια τους έκδοση για την τιμή τους (17.000-18.000€) Θα ήθελα τη γνώμη σας και την βοήθειά σας όσον αφορά το Γιάρις που έχω διαλέξει και αν έχετε κάποιες σκέψεις αν θα μπορούσα να βρω κάποιο άλλο αυτόματο αυτοκίνητο με τα κριτήρια που ζητάω; Θα προτιμούσα να μην πάρω υβριδικό διότι δεν θέλω σε 10 χρόνια να πληρώσω δύο ή 3000 € για να αλλάξω μπαταρία. Θα ήθελα τη γνώμη σας και για άλλα αυτοκίνητα αν υπάρχει περίπτωση κάποιος με 20.000 € να πάρει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με τα κριτήρια που ζητάω και να μην είναι στην πιο φτωχή του έκδοση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας
korakios Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 19 λεπτά πριν, Infamousinfamous είπε Θα προτιμούσα να μην πάρω υβριδικό διότι δεν θέλω σε 10 χρόνια να πληρώσω δύο ή 3000 € για να αλλάξω μπαταρία. αν μέσα καίει 2 (τουλάχιστον) λίτρα λιγότερο , με 1,7€/λ (τουλάχιστον) βενζίνη στα ίδια θα σου έρθει στη 10ετία Αν πέσει η μπαταρία το κάνεις υγραέριο (εκτός αν κάνεις 20000+χλμ/έτος) Προσωπικά , ειδικά απο τη στιγμή που το θες αυτόματο. αν υπάρχει δυνατότητα φόρτισης φυσικά , θα κοιτούσα μόνο ηλεκτρικό με δόσεις (ειδικά όσο έπαιζαν οι επιδοτήσεις) , αλλιώς lpg
Vasilisxd Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 22.800€ βγαίνει ένα αυτόματο Skoda Fabia και είναι με άτοκο δάνειο αυτή την περίοδο. Από Ηλεκτρικά, ένα Full extra BYD Dolphin βγαίνει στα 26.000€, με την ελπίδα να σου πάει 20.000€ εάν πάρεις επιδότηση, αλλά εκεί παίζει μόνο το σενάριο να μπορείς να φορτίσεις σπίτι. Εάν φορτίζεις έξω, δεν έχει νόημα. Επίσης, μετά το 2020 δε νομίζω να υπάρχει Yaris που δεν είναι υβριδικό και να είναι αυτόματο, δηλαδή μόνο Υβριδικό και Αυτόματο. Ίσως κάτι τέτοιο ή τέτοιο ή τέτοιο Επεξ/σία 3 Απριλίου από Vasilisxd
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dsi44 είπε παρε ενα καινουργιο με max 20k οτι μαρκα να'ναι. Συμφωνώ.. Επεξ/σία 3 Απριλίου από andreas-d
sakisRho Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλημερα Μεταχειρισμενο μεχρι 10χιλ ευρω Αλλιως παρε καινουργιο οποιο να ναι. Δεσ και τα dacia.
vamvakoolas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 13 hours ago, dsi44 said: παρε ενα καινουργιο με max 20k οτι μαρκα να'ναι. https://www.citroen.gr/models/new-C3.html ή οπως σου ειπαν skoda και οι 2 εταιριες αυτη τη περιοδο εχουν πολλες καλες τιμες για καινουργια ιχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα