Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

N26 πρώτη επιλογή, ειδικά τώρα που έκαναν SEPA INSTANT χωρίς προμήθεια! Revolut και Wise για συνάλλαγμα και αναλήψεις από εξωτερικό. Έχουν όριο 200€ αναλήψεων χωρίς προμήθειες.

• Thanks 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, OmeletaMAN είπε

Καλή η μηδενική προμήθεια, αλλά ας βγάλουν και μια πιστωτική όμως, ε! Το 1% της payzy παραμένει αχτύπητο + το αφορολόγητο.

Έχει η eurobank (πιστωτική) κάρτα που σου γυρίζει 1% σε οτιδήποτε και αν ξοδέψεις, αλλά για κάποιο λόγο οι περισσότεροι έχουν την  που παίζει σε σύγκριμενα να μαγαζιά

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
4 hours ago, UnderZer0 said:

Οι τραπεζες οπως τις ξερουμε εδω στα επομενα χρονια θα συρρικνωθουν και θα καταλληξουν να κανουν κυριως asset management. Το μελλον ειναι οι fintech (οπως η Revolut) οι οποιες εξαρχης εχουν πλεονεκτημα εναντι των φυσικων τραπεζων γιατι δεν εχουν εξοδα φυσικης παρουσιας (ενοικια, προσωπικο κλπ).

Η απλά να ζητήσουν από την revolut να δίνει στοιχεία καταθέσεων και τέλος (ο κύριος λόγος χρήσης του revolut είναι μαύρο χρήμα)

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Διαβάζω και εγω τους διθυράμβους για τη revolut, την εχω πόσα χρόνια και πραγματικά κάθεται. Δε βλέπω την τοσο τεράστια χρησιμότητα.. Οκ έχει κάποιες επιλογές για αγορά etf πχ κλπ που δεν έχουν οι Ελληνικές, αν κατι τετοιο βολεύει κάποιο κόσμο, καλα κάνει και την προτιμά. Αλλα γενικά μικρές ηλικίες πιστεύω την χρησιμοποιούν και για μικρά ποσά . Πχ θα βάλει κανείς 100.000 στη revolut για τα αποταμίευτηκα που έχει να κερδίσει ενα ελάχιστο κέρδος παραπάνω? Και αν μπλοκάρει καμια καρτα, δεν δέχεται τα στοιχεία σου, την ταυτότητα (μου έχει συμβεί) θα βγάλεις άκρη με το ρομπότ που σου απαντάει στο email?  1000 φορες καλύτερα αγορά εντόκων, ιδια επιτόκια θα πάρεις και ξέρεις τι σου γίνεται. 

Καλα εδώ έχει γίνει καρτέλ οπότε κόβεις ολες τις τράπεζες πλην μιας. Μια αναγκαστικά θα κρατήσεις οπότε έχεις απο εκει καρτα, ebanking κλπ οπότε τι το τοσο σπουδαίο εχει η revolut? 

• Thanks 2
Δημοσ.
17 minutes ago, Black Demis said:

Η απλά να ζητήσουν από την revolut να δίνει στοιχεία καταθέσεων και τέλος (ο κύριος λόγος χρήσης του revolut είναι μαύρο χρήμα)

Και απλα οι "μαυροι" να πανε στην επομενη fintech που θα εχει ξεκινησει.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Τα ζητάνε ήδη.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, qqqqqaa said:

Και πως χτίζεις αφορολόγητο με τη Revolut , αν πραγματοποιείς όλες τις συναλλαγές σου μέσω αυτής; 

Μισθωτός είμαι με έδρα Ελλάδα. Απλά με πληρώνουν στην Revolut. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά. Έχω και N26 και Wise.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι συναλλαγές με τις τράπεζες πλέον είναι σα να μιλάς με AI, τα καταστήματα σου λένε μίλα με τα κεντρικά, τα κεντρικά είτε στέλνουν μνμ αυτοματοποιημένο είτε στο τηλεφωνικό κέντρο σου απαντάει μια άσχετη κοπέλα με ακόμα πιο άσχετα πράγματα. Πλέον οι συναλλαγές με το δημόσιο είναι μακράν καλύτερες σε σχέση με τις τράπεζες. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη γραφειοκρατία, ούτε στις εποχές του χειρόγραφου στα ασφαλιστικά ταμεία. Καμία απάντηση, κανείς υπεύθυνος, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Και φυσικά υπηρεσίες τριτοκοσμικές και προμήθειες διαστημικές. Δεν θα μας λείψουν. Διάβασα ότι ετοιμάζει ελληνικό IBAN και ένταξη στην ΔΙΑΣ η ρεβολουτ.

Την άλλη μέρα έχω κλείσει όλους τους λογαριασμούς μου στις συστημικές.

συγγνώμη για όσους το ρωτάνε αλλά έχει κουράσει. Το αφορολόγητο το περνάς μόνος σου με το χεράκι στο 049 αν δεν το χει στείλει η τράπεζα, είτε ρεβολουτ είτε ελληνική. Ή μπορείς να σβήσεις ποσά αν διαφωνείς. Μην το κάνουμε πυρηνική φυσική. Και εννοείται η ρεβολουτ στέλνει ότι της ζητηθεί. Έχει επίσημη τραπεζική άδεια εντός ΕΕ. Δεν είναι application. Είναι τράπεζα.

Επεξ/σία από for4
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, oldnew είπε

Διαβάζω και εγω τους διθυράμβους για τη revolut,

πέφτει promotion δεν βλέπεις τι γίνεται , διαφήμιση , κάθε τρεις και δυο ντε και καλά να βγάλουμε revolut , 

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, oldnew said:

Διαβάζω και εγω τους διθυράμβους για τη revolut, την εχω πόσα χρόνια και πραγματικά κάθεται. Δε βλέπω την τοσο τεράστια χρησιμότητα.. Οκ έχει κάποιες επιλογές για αγορά etf πχ κλπ που δεν έχουν οι Ελληνικές, αν κατι τετοιο βολεύει κάποιο κόσμο, καλα κάνει και την προτιμά. Αλλα γενικά μικρές ηλικίες πιστεύω την χρησιμοποιούν και για μικρά ποσά . Πχ θα βάλει κανείς 100.000 στη revolut για τα αποταμίευτηκα που έχει να κερδίσει ενα ελάχιστο κέρδος παραπάνω? Και αν μπλοκάρει καμια καρτα, δεν δέχεται τα στοιχεία σου, την ταυτότητα (μου έχει συμβεί) θα βγάλεις άκρη με το ρομπότ που σου απαντάει στο email?  1000 φορες καλύτερα αγορά εντόκων, ιδια επιτόκια θα πάρεις και ξέρεις τι σου γίνεται. 

Καλα εδώ έχει γίνει καρτέλ οπότε κόβεις ολες τις τράπεζες πλην μιας. Μια αναγκαστικά θα κρατήσεις οπότε έχεις απο εκει καρτα, ebanking κλπ οπότε τι το τοσο σπουδαίο εχει η revolut? 

+1. Έχω 3-4 fintech να κάθονται, δεν βλέπω το λόγο γιατί το "λογαριασμός μισθοδοσίας => πιστωτική => POS καταστήματος" να γίνει "λογαριασμός μισθοδοσίας => μεταφορά revolut => revolut debit => POS καταστήματος"

Γενικά τα λεφτά μου να τα έχει κάποιος τυχαίος στη Λιθουανία δεν βλέπω επίσης το λόγο σε αντίθεση με τον τάδε στην Ελλάδα σε μία μεγάλη τράπεζα εκ των 4

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, armagedwnn είπε

Πριν 6-7 χρόνια από τον κύκλο μου μαξ να είχε το 20% revolut ή κατι αντίστοιχο.(Ν26, μονεσε κτλ). Και αυτοί που την είχαν την χρησιμοποιούσαν κυρίως για ταξίδια.

Σήμερα ειδικά νεότεροι έχουν σχεδόν όλοι και κάποιοι την χρησιμοποιούν και καθημερινά. Προσωπικά λόγω επιστροφής και αφορολόγητου χρησιμοποιώ payzee.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι και οι αποταμιεύσεις αρχίζουν δειλά δειλά και πάνε σε Trade Ρepublik, Freedom, IBKR κτλ. 

Επιτέλους ο κόσμος αρχίζει και βλέπει την κοροϊδία των Ελληνικών τραπεζών.

θα ηταν ωραιο αν καποιος απο εσας που εχετε βαθια γνωση των fintech τραπεζων αν κανατε ενα συγκριτικο πινακα με τα συν και τα πλην της καθε τραπεζας,

18 λεπτά πριν, nikolas1313 είπε

Μέχρι τώρα κανένας δεν έχασε λεφτά από Revolut αλλά μόνο από επίγειες τράπεζες πχ Κυπρος

αληθεια ,σε περιπτωσεις οπως αυτες των capital controls,οι τραπεζες αυτες πως επηρεαζονται? ας πουμε στην Ν26 αναγραφει οτι μεχρι 100.000 ευρω ειναι εγγυημενος ο λογαριασμος.

Δημοσ.

Ρε σεις πάτε καλά; Χ3στηκ@νε οι ελληνικές τράπεζες για μας το πόπολο. Και όλοι να πάμε revolut στα @@ τους.

Τους νοιάζει μόνο το 5% που έχει το 90% των καταθέσεων. Εμείς είμαι το 95% που έχει το 10%

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, mike15 said:

αληθεια ,σε περιπτωσεις οπως αυτες των capital controls,οι τραπεζες αυτες πως επηρεαζονται? ας πουμε στην Ν26 αναγραφει οτι μεχρι 100.000 ευρω ειναι εγγυημενος ο λογαριασμος.

Σε περιόδους κρίσης ότι γράφουν τα χαρτιά δεν έχουν σημασία, αν υπογραφεί ανακωχή στην Ουκρανία, με τις ΗΠΑ αδιάφορες υπό οικονομική κατάρρευση λόγω Τραμπικής βλακείας και παραταχθούν ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα με τις χώρες της βαλτικής λες να μετράει τι έχεις υπογράψει με τη Revolut; Είχε υπογράψει κανείς στην Κύπρο κούρεμα καταθέσεων;

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.

μαθατε για τη νεα προμηθεια της πειραιως 2€/συναλλαγη,παμε γερα το καρτελ τραπεζες-βουλευτικη μαφια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...