gorge18 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, menthol1979 είπε Χωρίς ειλικρινά καμμία διάθεση τρολαρίσματος, διαβάζω κάθε νήμα για Revolut, έχω Revolut, δεν τη χρησιμοποιώ πουθενά, και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητά της και γιατί πέφτει τέτοιο σιχτίρι. Τα έξοδα μεταφοράς είναι 30-50 λεπτά σε άλλη τράπεζα εδώ στην Ελλάδα, εαν βέβαια δεν υπάρχει IRIS που είναι τσάμπα. Μπορεί κάποιος, τα 1-2 βασικά σημεία να μου τα εξηγήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εγω εχω την ιδια απορια, αλλα δεν κανω επενδυσεις οποτε αυτο ισως και να ειναι ενας λογος. ή η ανωνυμια που ισως να πιστευουν μερικοι οτι σου δινει (ιδια φαση με την τρελα του vpn στις μερες μας) λογο του οτι δεν ειναι ελλαδα αν και εχουν δωσει αφμ κλπ κλπ. Ισως κοσμος με χρεη να θελει να πληρώνετε μεσο rev Εγω την εχω απο τα capital που αγοραζαμε απο εξω και απο τοτε την δουλευω οταν ειμαι εξωτερικο για να μη πληρωνω εξτρα % ανα συναλαγη. Στο τελος βγαινεις τρελα κερδισμενος. Και μια 2 φορες εχω δουλεψει την καρτα μιας χρησης και αγορα πιο πολυ για να δω πως δουλευει. Επεξ/σία 4 Απριλίου από gorge18 2 1
evark Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Εγω εχω revolut γιατί μπορείς να βγάλεις εύκολα κάρτα στα παιδιά. Εχει ειδικό πρόγραμμα που τους βάζεις τα χρήματα τους για μια εκδρομή ή για να έχουν μια κάρτα να χρησιμοποιούν. Προσφέρει καλό έλεγχο, όρια κλπ. Οι εδώ κοιμούνται και δεν βλέπουν καθόλου την ανάγκη αυτή. Να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο με το revolut, για τις καθημερινές αγορές βολεύτηκα με το payzy. 3
barman_ Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Και μικρό είναι το ποσοστό. Οι ελληνικές τράπεζες το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε κρατάνε όμηρο. Προμήθειες, συνδρομές, βαριά αριστοκρατία στα ταμεία και στα γραφεία. Φτάνει.
NikolaJokic777 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 7 ώρες πριν, armagedwnn είπε Προσωπικά δεν μου αρέσει η revolut αλλά ίσως είναι και λόξα δική μου. Για ταξίδια N26 για Ελλάδα payzy από φέτος σχεδόν για όλες τις συναλλαγές. Αποταμίευση δεν μπορώ να εμπιστευτώ fintech αλλά δεν έχω κακή εμπειρία, προσςπικά θεωρώ τα χρήματα μου πιο ασφαλή σε degiro και IBKR. το support τους στη revolut απαράδεκτο, όταν θέλεις να σου επιστραφούν χρήματα για ακύρωση παραγγελίας....συνεννόηση 0 ή σου επιστρέφουν πολύ σπάνια.και πολλοί διαμαρτύρονται για πάγωμα λογαριασμού.δεν εμπιστεύομαι ακόμα να βάλω μεγάλο ποσό.σε revolut.Στις ελληνικές τράπεζες ,μπορεί να αργήσουν κάποιες μέρες αλλά, αν έχεις δικιο, σου κάνουν επιστροφή.Τώρα γενικώς για ελληνικές τράπεζες έχω τη χειρότερη γνώμη για τα περισσότερα. 1 1
qqqqqaa Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 ώρες πριν, PadPoet είπε Μισθωτός είμαι με έδρα Ελλάδα. Απλά με πληρώνουν στην Revolut. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά. Έχω και N26 και Wise. Θέλω να πω ότι αν χρησιμοποιείς τη revolut για ελληνικές αγορές δεν περνάνε αυτόματα στο χτίσιμο του αφορολόγητου. Αν το 30% του δηλωθεν ελληνικού εισοδήματος σου, δεν φαίνεται ότι το ξοδεύεις ηλεκτρονικά τότε θα πληρώσεις έξτρα φόρο στο τέλος του χρόνου. 7 ώρες πριν, OmeletaMAN είπε Καλή η μηδενική προμήθεια, αλλά ας βγάλουν και μια πιστωτική όμως, ε! Το 1% της payzy παραμένει αχτύπητο + το αφορολόγητο. Γιατί να έχεις πιστωτική; Ποιο είναι το πρακτικό καθημερινό όφελος έναντι μιας χρεωστικης κάρτας; Πραγματικά δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Επίσης θέλετε να μου πείτε αν αξίζει να ανοίξω payzy και τι κερδίζω άμεσα-έμμεσα; Σας ευχαριστώ.
Black Demis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 hours ago, UnderZer0 said: Και απλα οι "μαυροι" να πανε στην επομενη fintech που θα εχει ξεκινησει. αυτο αν θελει καποιος τα περιορίζει από την στηγμη που κανουν χρήση κλασσικής visa/master κλπ(μονο τα bitcoin δεν μπορουν) 3 hours ago, Ukforthemoment said: Τα ζητάνε ήδη. το ξερω απλα δεν εχει δωθει πλυρες πρόσβαση οπως απο της ελληνηκες τραπεζες αλλα μονο στοχευμενα ticket ανοιγουν για συγκεκριμένα ατομα, αλλα βαση νομοθεσιας μπορουν να ζητησουν live ελεγχο ποιος ποσα εχει και απο που και θα γινει ξεκαθαρα αυτο το ποτε ειναι το θεμα 4 hours ago, oldnew said: Διαβάζω και εγω τους διθυράμβους για τη revolut, την εχω πόσα χρόνια και πραγματικά κάθεται. Δε βλέπω την τοσο τεράστια χρησιμότητα.. Οκ έχει κάποιες επιλογές για αγορά etf πχ κλπ που δεν έχουν οι Ελληνικές, αν κατι τετοιο βολεύει κάποιο κόσμο, καλα κάνει και την προτιμά. Αλλα γενικά μικρές ηλικίες πιστεύω την χρησιμοποιούν και για μικρά ποσά . Πχ θα βάλει κανείς 100.000 στη revolut για τα αποταμίευτηκα που έχει να κερδίσει ενα ελάχιστο κέρδος παραπάνω? Και αν μπλοκάρει καμια καρτα, δεν δέχεται τα στοιχεία σου, την ταυτότητα (μου έχει συμβεί) θα βγάλεις άκρη με το ρομπότ που σου απαντάει στο email? 1000 φορες καλύτερα αγορά εντόκων, ιδια επιτόκια θα πάρεις και ξέρεις τι σου γίνεται. Καλα εδώ έχει γίνει καρτέλ οπότε κόβεις ολες τις τράπεζες πλην μιας. Μια αναγκαστικά θα κρατήσεις οπότε έχεις απο εκει καρτα, ebanking κλπ οπότε τι το τοσο σπουδαίο εχει η revolut? παρα παρα πολλά ατομα κανουν δουλειές και πληρώνονται εκει για να μην φορολογηθούν .... εκει ειναι η κύρια χρηση του (για ποσο δεν ξερω βεβαια) 2
qqqqqaa Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 7 ώρες πριν, hunter2000 είπε Εδώ έχει παραγίνει το κακό με τις τράπεζες στην Ελλάδα, που δεν είναι πλέον Ελληνικές αλλά σε funds που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη. Σε λίγο θα σε χρεώνουν γιατί πέρασες απέξω, άσε που πιο σύντομα βρίσκεις να κλήσεις ραντεβού σε κρατικό νοσοκομείο για χειρουργείο, παρά σε τράπεζα. Αυτό ξαναπές το. Γνωρίζετε πως στην Εθνική (μπορεί και σε άλλες) αν ανοίξεις έναν καινούργιο λογαριασμό ΔΕΝ σου δίνουν χρεωστική κάρτα; Σου λένε πως καταργήθηκε και σου δίνουν μία άλλη, τη dual που είναι χρεωστική-πιστωτική( αν θέλεις ενεργοποιείς τη πιστωτική) με χρέωση 6€το χρονο, αλλιώς απλά ΔΕΝ έχεις τρόπο να χρησιμοποιείς τα χρήματα που μπαίνουν / υπάρχουν στο λογαριασμό σου. Α, και μην κάνετε το λάθος εσείς πουν 1χετε ήδη λογαριασμό στην Εθνική να χάσετε την χρεωστική σας κάρτα...θα παρακαλάτε να πληρώσετε τα 6€ για να σας βγάλουν άλλη που να είναι μόνο χρεωστική και όχι τη dual. Για να μην μιλήσω για τη ΜΕΓΑ κλεψιά που είναι αυτό με την αυτόματη από μεριάς τους "αναβάθμιση" του λογαριασμού σας πάλι (έλα μου ντε) στην Εθνική σε "προνομιακό"...τι σημαίνει προνομιακό; ότι θα σας παίρνουν 0.80€ κάθε μήνα. Και ξέρετε πως μας ενημερώνουν; με 1 κουκίδα όλη κι όλη δίπλα στο λογαριασμό που φαίνεται στο mobile app. Κάτι τέτοιο σε μια σοβαρή χώρα θα διωκόταν για απάτη και παραπλάνηση αλλα εδώ δεν κουνιέται φύλλο... Αν δεν υπήρχε το αφορολόγητο και οι προμήθειες την εμβασμάτων ούτε ευρώ δεν θα άφηνα στις ελληνικές τράπεζες... 1 1
gorge18 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 33 λεπτά πριν, qqqqqaa είπε Γιατί να έχεις πιστωτική; Ποιο είναι το πρακτικό καθημερινό όφελος έναντι μιας χρεωστικης κάρτας; Πραγματικά δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Συλλογη ποντων που αναλογα την τραπεζα και την καρτα εχεις επιστροφες απο χρηματα μεχρι ταξιδια..
ramarg Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σαν τώρα με θυμάμαι το 2017-18 που άνοιξα το πρώτο account...Συγκινητική στιγμή και συγχρόνως αστεία γιατί όπου το πρότεινα με κοίταζαν στραβά σαν να πρόκειται για εφαρμογή ''απάτη'' που θέλει να σου φάει τα λεφτά... Η διαχείριση των εξόδων, των πληρωμών που έγιναν, των επερχόμενων πληρωμών, η ευελιξία μεταφορών και αποταμίευσης, οι πρόσφατες προσθήκες με επενδυτικά μέσα, οι γαμάτες limited edition κάρτες βγάζουν, η διαφάνεια στις συναλλαγές, η απουσία παράλογων προμηθειών, οι νέες ταχύτατες μεταφορές απευθείας σε κάρτες.... και άλλα πολλά....με κάνουν περήφανο χρήστη της Revolut. Και όσο μπορώ θα μεταφέρω όλο και περισσότερες συναλλαγές εκεί (σύντομα και στο Revolut Business μόλις υποστηριχθεί το Tap to Pay στην Ευρώπη). Δε βλέπω την ώρα να έχω το iPhone μου για POS. Ένα πρόγραμμα πιστότητας με πόντους & χωρίς συνδρομή λείπει για να γίνει ιδανικό έως τέλειο. Και φυσικά συμπράξεις με ελληνικές επιχειρήσεις για καλά cashback. H εξάπλωση της Revolut για μένα είναι προτιμότερη από την Viva Wallet και έχει σοβαρό πελατειακό κοινό (όπως βλέπουμε). Επεξ/σία 4 Απριλίου από ramarg
JimGer Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 6 hours ago, Kostasspil said: Ναι αυτό εννοούσα, το επιχείρησε η Εθνική και το πήρε πίσω. Λογικά για να κόψει αντιδράσεις και δεν ξέρω κι αν επιστραφηκαν οι προμήθειες. Πιστεύω θα το ξαναδούμε και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι Απλά δεν ξέρω ποιο είναι το status currently...
Ptoma07 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 8 ώρες πριν, jimarass26 είπε επειδή έχω ηδη ελληνική επενδυτική και επειδή η revolut πια αλλαξε τροπάρι και τα assets σου ανηκουν, και αν επενδύεις σε etf δεν σε χρεώνει τιποτα, προς το παρόν δεν ηθελα να ανοιξω νέα πράγματα. Αλλά σε ακούω. Απόκρυψη περιεχομένων "As a licensed firm, we're required to segregate your assets from our own. Your assets remain in a separate entity and always belong to you. They won't be affected if anything were to happen to Revolut Securities Europe UAB, such as bankruptcy." Φίλε είμαι καινούργιος στην revolut και άσχετος με τής επενδύσεις. Σκέφτομαι να κάνω μικρό επενδύσεις σε μετοχές και το έριξα στα ai bot για να καταλάβω πώς λειτουργεί το σύστημα αυτό ( όχι πως αγοράζεις και πουλάς αλλά πώς αποδεικνύεται η κατοχή τής χ.ψ μετοχής αλλά δεν κατάλαβα). Αν θέλεις οπωσδήποτε διευκρίνιση δεκτή.
agnostos13 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 10 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Άμα γίνει κάτι όμως να δω με ποιον θα μιλήσεις για να το λύσεις. Και η φυσική παρουσία και το κατάστημα έχει την αξία του. Η μόνη αξία που έχει το κατάστημα είναι οτι βλέπεις έναν υπάλληλο να βγάλεις το άχτι σου όταν δεν γίνεται η δουλειά σου. 9 ώρες πριν, armagedwnn είπε Προσμετράτε αυτόματα στο taxis για τα έξοδα που πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο ανάλογα το εισόδημα σου για να μην φορολογηθείς έξτρα. Κάτι που μέσω revolut δεν γίνεται Και τι σημασία έχει; Αν γνωρίζεις να κάνεις τη δήλωση μόνος σου είναι απλό να βάλεις το σχετικό ποσό. Αν δεν γνωρίζεις να κάνεις τη δήλωση μόνος σου θα στο φτιάξει ο λογιστής. 1
zeke Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 7 ώρες πριν, GeorgeViol είπε N26 πρώτη επιλογή, ειδικά τώρα που έκαναν SEPA INSTANT χωρίς προμήθεια! Revolut και Wise για συνάλλαγμα και αναλήψεις από εξωτερικό. Έχουν όριο 200€ αναλήψεων χωρίς προμήθειες. 200 ευρω αναληψη μας κανεις πλακα... και με 2% στην αναληψη + προμηθεια atm... και ουτε κατα διανοια για καταθεση!
dream21 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πάντως το 2€ έξοδα ΑΤΜ για αναλήψεις έχει επιστρέψει.Στην Πειραιώς τουλάχιστον. eurobank σημερα που πηγε να σηκωσει η κορη μου 50€ τις κράτησε προμηθεια 1.8€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα