Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Απριλίου Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 25 λεπτά πριν, hp8 είπε https://aviek.com/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAC5P7GasZJtYX3u0y-xdi7tMChkUk&gclid=EAIaIQobChMIxY2-9PbDjAMV6FNBAh0r8AAGEAAYASACEgKGFvD_BwE Πάρτε προσφορά σε ανοικτού τύπου και μάλλον θα συνφερει να σηκώσετε νέα οικοδομή 1
mariosnik_ Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Εταιρείες για ασανσέρ καλες και επώνυμες, ψάχνεις και βρίσκεις στο google, αυτές έχουν και δικούς τους εγκαταστάτες. Αυτο που έχω να σου επισημάνω εγώ πέραν του αρχικού κόστους εγκατάστασης, άδειες πολεοδομιες, είναι να υπολογίσεις το ετήσιο κόστος συντήρησης και τυχόν βλάβες, έκτακτα έξοδα, πιστοποιητικά κτλ. Μην καταλήξετε μετά από χρόνια με ένα ασανσέρ εκτός λειτουργίας. 1
nvel Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, xp-user είπε Ανελκυστηρας----ΑΣΑΝΣΕΡ αλλιως... πάμε ξανά, αυτά που νομίζετε ότι είναι ανελκυστήρες δεν είναι ανελκυστήρες.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Ξέρω πολλούς που βάλανε χωρις άδεια κτλ 2-3 οροφους. Βεβαια είναι απλές κατασκευές. Εχει καμπινα κανονική κτλ αλλά δεν εχει ηλεκτρονικά κτλ. Ολα με ρελέδες και χρονικά 100%.
panosno1com Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Πήγα πρόσφατα για φαι σε μία ταβερνα και παρκαρα λιγο πιο κατω απο σπιτι που εχει τέτοιο ασανσερ και μου κανε εντύπωση, πρωτη φορα ειδα τετοιο ασανσέρ
mariosnik_ Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 7 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Ξέρω πολλούς που βάλανε χωρις άδεια κτλ 2-3 οροφους. Βεβαια είναι απλές κατασκευές. Εχει καμπινα κανονική κτλ αλλά δεν εχει ηλεκτρονικά κτλ. Ολα με ρελέδες και χρονικά 100%. Όλα παράνομα είναι, και η απλή κατασκευή θέλει άδεια και μελέτη μηχανικού για να ερευνηθουν οι αντοχές και η ασφάλεια. Άμα φάνε καταγγελία θα πέσει και πρόστιμο.
hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 10 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πάρτε προσφορά σε ανοικτού τύπου και μάλλον θα συνφερει να σηκώσετε νέα οικοδομή Άσχετο Το θέμα δεν είναι το κόστος αλλά πως θα ανέβει με εξωτερικό μηχανισμό στον 2ο όροφο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, hp8 είπε Άσχετο Το θέμα δεν είναι το κόστος αλλά πως θα ανέβει με εξωτερικό μηχανισμό στον 2ο όροφο Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχουν χρήματα Κατασκευή εξωτερικού φρεάτιου, και δημιουργία μηχανοστασιου στο "ισόγειο" ένας υδραυλικός ανεκυστηρας και έτοιμο, γίνεται ακόμα και με μηχανικό ανελκυστήρα αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο και αρκετά πιο ακριβό μιας και θέλει ένα σωρό έξτρα τροχαλίες για να μπει ο κινητήρας στο ισόγειο
hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 12 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πάρτε προσφορά σε ανοικτού τύπου και μάλλον θα συνφερει να σηκώσετε νέα οικοδομή 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχουν χρήματα Αποφάσισε
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 12 λεπτά πριν, hp8 είπε Αποφάσισε Αν έχεις χρήματα γίνεται τι θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις Πχ εξωτερικό φρεάτιο της kleeman για ισόγειο και 3ις ορόφους κόστισε περίπου 48 χιλιάδες (μόνο το φρεάτιο) +καμία 20 άρα ο ανελκυστήρας Σε μεταλλική κατασκευή θα ήταν κοντά στο 1/3 της τιμής τι φρεάτιο 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Εγω εχω μια απορία που θα σταματαει η κλουβα στο μπαλκονι σου γιατι στο υπάρχον κλιμακοστάσιο ειναι αδύνατον. Πιστευω οτι ειναι ανεφάρμοστη μια τετοια λυση που ζητας.
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Inuyasha said: Πάρτε προσφορά σε ανοικτού τύπου και μάλλον θα συνφερει να σηκώσετε νέα οικοδομή Λεφφφτα υπαρχουν . Να μας πει και ποσα ζητανε τωρα να μας φυγει το καφασι Επεξ/σία 7 Απριλίου από Mhlogiatros
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εγω εχω μια απορία που θα σταματαει η κλουβα στο μπαλκονι σου γιατι στο υπάρχον κλιμακοστάσιο ειναι αδύνατον. Πιστευω οτι ειναι ανεφάρμοστη μια τετοια λυση που ζητας. Στο μπαλκόνι σταματάει κανονικά κόβεις κάγκελο και τοιχίο αν υπάρχει η αν γίνει σε τοίχο πχ ανοίγεις νέα πόρτα 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Λεφφφτα υπαρχουν . Να μας πει και ποσα ζητανε τωρα να μας φυγει το καφασι Χονδρικά έχεις ένα 75 αρι στο νερό +την υπερβολικά αυξημένη συντήρηση γιατί είναι αρκετά εκτεθειμένο και έχει αρκετές φθορές, το πιο απλό ανάλογα το κλίμα της περιοχής μιλάμε για 2 επισκέψεις το μήνα για "απλά" λαδωματα γιατί αλλιώς θα νομίζεις ότι περνάει συρμός από το θόρυβο και το τρίξιμο που θα έχει
basilis_k6 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 12 ώρες πριν, Inuyasha είπε Αν έχεις χρήματα γίνεται τι θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις Πχ εξωτερικό φρεάτιο της kleeman για ισόγειο και 3ις ορόφους κόστισε περίπου 48 χιλιάδες (μόνο το φρεάτιο) +καμία 20 άρα ο ανελκυστήρας Σε μεταλλική κατασκευή θα ήταν κοντά στο 1/3 της τιμής τι φρεάτιο πως δικαιολογειται αυτη η τιμη? δεν βλεπω γιατι να θελουν πανω απο 20κ πραγματικα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε πως δικαιολογειται αυτη η τιμη? δεν βλεπω γιατι να θελουν πανω απο 20κ πραγματικα... Για το φρεάτιο? Οι μεγάλες εταιρίες έχουν πιστοποιημενα "φρεάτια" στην ουσία κτίζεται σαν παζλ έρχονται κομμάτια και τα συναρμολοφεις (έχει αρκετή δουλειά μεν αλλά είναι τα πάντα έτοιμα ως και η καλωδίωση) σκέψου κάτι σαν τα προκάτ σπίτια είναι ο καλύτερος τρόπος να το περιγράψω Για μεταλλικό φρεάτιο από την αρχή μιλάμε για αρκετό σίδερο, ο σκελετός θέλει σίδερο "Η" 15 εκατοστόν ανά μέτρο ύψους, και τα κάθετα κάθε 60 εκατοστά, βάλε και την επένδυση που εσωτερικά πρέπει να είναι σίδερο μαζεύεται το κόστος στα υλικά, από έξω πάλι επένδυση με τσιμέντο σανίδες η τέλος πάντων κάποιου είδους επένδυση Σε αυτό μέσα βάλε εργατοώρες να στηθεί όλο αυτό (ειδικά στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για καμιά 10 μέρες κολλήματα) Το πλαίσιο που θα κάνεις στη χειρότερη περίπτωση θα το περάσεις έστω ένα αστάρι, αν όχι βάψιμο Εξωτερικός ανελκυστήρας που περάσαμε σε ισόγειο 4(5 στάσεις) μας πήρε περίπου 25 μέρες 6 άτομα +2 πιστοποιημενοι συγκολιτες Κόστος πριν 9-10 χρόνια μόνο σε σίδερα (που ήταν πιο χαλαρά στις αποστάσεις ήταν κοντά στις 9000 αγορά για το γραφείο Οι συγκολιτες ήταν 8000+φπα μαζί με την πιστοποίηση που έπρεπε να δώσουν (τιμή επειδή ειμασταν συνεργάτες) οι προσφορές που είχαμε πάρει επειδή ζήτησε ο πελάτης ήταν γύρο στα 10000 Επίσης βάλε στην εξίσωση ότι θέλει να γίνει και θεμέλιο με συγκεκριμένο βάθος (τότε αν θυμάμαι καλά ήταν γύρο στο μετρό, δεν ξέρω αν το άλλαξαν) Επίσης δεν έχουν όλα τα γραφεία δυνατότητα να διαθέσουν τόσο προσωπικό σε ένα έργο Όσο για τη χρέωση από μεγάλες εταιρίες αυτά μόνο σε αυτούς γιατί χρεώνουν όσο χρεώνουν Να σου πω τι πιο απλό μεγάλη εταιρία το κινητήρα (συμβατικού ανελκυστήρα) τον χρεώνει 4800 Ίδια μηχανή (ιταλική στη συγκεκριμένη περίπτωση) από άλλο εισαγωγέα χρεώνεται 3200,ακριβώς ίδια μηχανή επειδή η εταιρία έβαλε το όνομα της επάνω έχει και καπέλο 1600 ευρώ χωρίς να έχουν αλλάξει ούτε μια βίδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα