MiJ16 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Skoop απ' τα Lidl. Παραγγελία πριν 2 μέρες για αγορά προϊόντος από έναν πωλητή, απάντηση σήμερα πως η παραγγελία ακυρώθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας προϊόντος. Τι έγινε; Έχασε ο πωλήτης το προϊόν; Ή ήταν μούφα πώληση; Δεν βρίσκω και τον τρόπο να καταχωρήσω κριτική και στον πωλητή. 1
epasas Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Στις 5/9/2024 στις 8:59 ΠΜ, ed38 είπε παραγγελια βιβλιων απο σκρουτζ 3/9 γραφουν οτι παραδοθηκε ενω δεν παραδοθηκε τιποτα. επικοινωνω me skroutzlastmile στο 2111982107, 4 φορες τηλεφωνο κανενα αποτελεσμα και καμμια απαντηση σαφη προς το παρον. μιλαω στο chat με σκρουτζ προς το παρον καμμια απαντηση απαραδεκτοι παρεμπιπτόντως βρήκα και αυτό το σύνδεσμο για επικοινωνία γραπτή με σκρουτζ πριν λίγο αν φανεί σε κάποιον χρήσιμη https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/requests/new Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
mitsos185 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιω το σκρουτζ χρονια και ημουν παντα ευχαρηστημενος αλλα θα προτεινα σε ολους να μεινουν μακρυα πλεον. Εκανα πριν μερικες μερες μια παραγγελια μεσω του app τους πλήρωσα 55,10 ευρώ με τραπεζική κάρτα, αλλά τα προϊόντα παρέμειναν στο καλάθι και εμφανίστηκε μόνο μια άδεια παραγγελία με μεταφορικά 5 ευρώ. Ακύρωσα την παραγγελία, αλλά το αποδεικτικό επιστροφής δείχνει μόνο 5 ευρώ, ενώ η τράπεζα έχει δεσμεύσει και προχτες αφαιρεθηκε το πλήρες ποσό των 55,10 ευρώ απο το λογαριασμο μου δηλαδη με χρεωσαν 50 ευρω για μια αδεια παραγγελια.Το καταστημα με το οποιο μιλησα μου ειπε οτι πραγματι ειδε μια ακυρωμενη παραγγελια αδεια χωρις να μπορει να δει προοιοντα αλλα δεν μπορει να κανει κατι γτ τα λεφτα τα πηρε το skroutz. Προσπαθω μερες να επικοινωνησω με to support και δεν βρισκω κανενα ανθρωπο να μιλησω και στο mail ενω εχω εξηγησει και εχω στειλει αποδεικτικα μου λενε για επιστροφη 5 ευρω, ανα καιρους εχω κανει παραγγελιες εκατονταδων ευρω απο εκει και ευτυχως ημουν τυχερος. Το επομενο βημα ειναι καταγγελια στα αρμοδια οργανα. ΥΓ. τελικα υστερα απο αρκετη προσπαθεια απαντησε ανθρωπος στα mail μου διαπιστωσαν το προβλημα και θα παρω τα λεφτα μου την αλλη εβδομαδα αν ολα πανε καλα. Αν θελουν να συνεχισουν να δουλευουν ας κανουν προσληψεις παραπανω ατομων με ΑΙ μην περιμενουν να δουλεψουν. Επεξ/σία 5 Απριλίου από mitsos185 1
Aggelosz8 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπέρα στην παρέα του insomnia το Σκρουτζ έχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση η όχι γιατί παίρνω στα δύο τηλέφωνα που έχει 2152154200 2152154242 και δεν το σηκώνουν με βάζουν στην αναμονή για 15 με 20 λεπτά και μετά κλείνει η γραμμή μόνο ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ακούς
Aggelosz8 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Έχει τηλέφωνο επικοινωνίας και email δες το link αλλά δεν απαντάνε πρίν δυο χρόνια δεν ήταν έτσι https://directory.acci.gr/companies/details/53741892
SabotazNic Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Aggelosz8 είπε Έχει τηλέφωνο επικοινωνίας και email δες το link αλλά δεν απαντάνε πρίν δυο χρόνια δεν ήταν έτσι https://directory.acci.gr/companies/details/53741892 Διάβασε το παρών τοπικ
barman_ Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Μήπως γνωρίζει κάποιος που είναι το skroutz που βρίσκεται Θεσσαλονίκη? Εννοώ η κουριερ γιατί μου τα έχουν κάνει παπάκια
maltron66 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έκανα μια παραγγελία στις 5/4 η οποία έπρεπε να έρθει με Express παράδοση την Τρίτη. Έρχεται η Δευτέρα και βλέπω ότι έγινε προσπάθεια παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα χωρίς επιτυχία. Η παράδοση μετατίθεται για Τετάρτη. Έρχεται η Τρίτη και παίρνω τηλέφωνο το κατάστημα για να ρωτήσω αν υπάρχει θέμα με τη διαθεσιμότητα και μου λένε ότι όχι, το προϊόν υπάρχει κανονικά, απλώς το Skroutz πέρασε πάρα πολύ νωρίς τη Δευτέρα για τις παραγγελίες και δεν είχαν ετοιμάσει τη δική μου. Τώρα όμως ήταν έτοιμη και θα την έδιναν μέσα στην ημέρα. Η ώρα περνάει και δε βλέπω να φεύγει η παραγγελία από το κατάστημα. Παίρνω τηλέφωνο το Skroutz, περιμένω μία ώρα στην αναμονή, το σηκώνει τελικά μια υπάλληλος και μου λέει ότι δεν υπάρχει σταθερό ωράριο για το πότε το Skroutz παραλαμβάνει παραγγελίες προς παράδοση από τα καταστήματα. Μου λέει όμως ότι θα το παραλάβουν μέσα στην ημέρα. Αμ δε. Επειδή κοιτούσα συνεχώς ήξερα ότι δεν έκαναν καμία προσπάθεια παραλαβής της παραγγελίας. Έρχεται η Τετάρτη και το "express delivery" γίνεται "delivery μέχρι τις 15/4", μια ολόκληρη εβδομάδα αργότερα από την ημέρα που υποτίθεται ότι έπρεπε να λάβω αυτό που πλήρωσα. Και αυτή τη στιγμή είμαι στο τηλέφωνο και περιμένω να βγάλω άκρη, γιατί η κατάσταση δε βγάζει το παραμικρό νόημα. Και δε ξέρω καν αν θα το σηκώσουν γιατί σήμερα είναι και η απεργία. Σκέφτομαι ότι ο τραβηγμένος εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μπορεί να οφείλεται στην απεργία. Όμως, αν μπω στο skroutz και ψάξω το προϊόν, βλέπω 3 καταστήματα που δίνουν "express delivery" αύριο. Που σημαίνει ότι το skroutz λειτουργεί κανονικά. Αν όμως λειτουργεί κανονικά, γιατί η παραγγελία μου έχει πάει τόσο πίσω, τη στιγμή που το κατάστημα την έχει έτοιμη για παράδοση; Ας μην ήταν στη μέση η απεργία και ας υπήρχε καλύτερη διαθεσιμότητα του προϊόντος που παράγγειλα στην ίδια τιμή και θα σου 'λεγα. Δυστυχώς αυτή τη φορά τον ήπια. Ποτέ ξανά Skroutz Last Mile. TL;DR: Έκανα παραγγελία πριν 4 μέρες, δεν την έχουν πάρει ακόμα από το κατάστημα, έχω φάει συνολικά περίπου δύο ώρες στην αναμονή και ακόμα να βγάλω άκρη... Επεξ/σία 9 Απριλίου από maltron66
UncleKim Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Γενικά, αυτό το "Εξπρες" πιο πολύ του μεσονυχτίου είναι παρά γρήγορη παράδοση. Και εγώ την έχω πατήσει, από την άποψη οτι λειτουργεί σαν τυράκι σε πολλές παραγγελίες (ποιος δεν θέλει την αγορά του νωρίτερα), αλλά σε αρκετές περιπτώσεις κάνει παραπάνω, με πλήρως ασαφείς λόγους.
Composer Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά, εκτός από τηλ. (που έχει αναμονή μεγάλη) υπάρχει email να επικοινωνήσουμε; Από μέρα σε μέρα με πάνε με κάτι που περιμένω. Ενω δρομολογείται η αποστολή, μου βγαζει μετά "Καθυστέρηση αναχώρησης από το κέντρο διαλογής της Skroutz Last Mile" Με έχουν κλεισμένο στο σπίτι 3 μέρες τώρα να τους περιμένω!! edit: Να στείλω σε αυτό που βρίσκω εδώ; https://www.apostoles.gr/skroutz-last-mile.php Τους έστειλα. Για να δούμε Επεξ/σία 10 Απριλίου από Composer
jumaru13 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Πότε μπαίνουν τα λεφτά στο λογαριασμό?? Στις 13/3/2025 στις 6:29 ΜΜ, AeonBeliever είπε Όχι, κάνεις εγγραφή είτε σαν ιδιώτης είτε ως επαγγελματίας. Για να πληρωθείς πρέπει να περάσεις όλη την πιστοποίηση κανονικά, σαν να είσαι σε τράπεζα, που ούτως ή άλλως έχει τραπεζική άδεια.
AeonBeliever Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 5 hours ago, jumaru13 said: Πότε μπαίνουν τα λεφτά στο λογαριασμό?? Και αυτό το αναφέρει η πλατφόρμα. Αφού παραλάβει ο αγοραστής, αμέσως μετά το πέρας των 2 ημερών που έχει δικαίωμα να το επιστρέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα