Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχω ενα logo για την ατομική μου επιχείρηση και προσπαθώ να το κατοχυρώσω σε πρώτη φάση μονος μου μιας και μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο οσο αφορά μονο για την κατοχύρωση για ελλάδα.

Στην ηλεκτρονική φόρμα στον https://tmfo.obi.gr/ συμπληρώνω την φόρμα βάζω υπηρεσίες στοιχεία κτλπ σαν φυσικό πρόσωπο και φτάνω σε ενα βήμα που λεει ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ και εχει να συμπληρώσω και να ανέβασω ενα χαρτί , γνωρίζει καποιος που το έχει κάνει τι ειναι αυτό βάζω κάποιον αλλον τι ακριβώς ειναι ?

Αν πάλι δεν βγάλω άκρη θα απευθυνθώ σε ενα Δικηγόρο

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από SPANK
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Κατωχύρωση logo / εμπορικού σήματος
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να το συμπληρώσεις. αναφέρεται στην περίπτωση που θέλεις να διορίσεις κάποιον άλλο (δικηγόρο) να εκπροσωπεί νόμιμα την αίτηση σου για κατοχύρωση του σήματος.

Αν η φόρμα σε αναγκάζει να ανεβάσεις κάποιο έγγραφο (πχ. έχει υποχρεωτικό πεδίο), μπορείς: Να γράψεις ένα απλό κείμενο με την εξής δήλωση:
    "Δηλώνω ότι δεν έχω διορίσει αντιπρόσωπο και υποβάλλω η ίδια/ος την αίτηση κατοχύρωσης σήματος."

Αν δεν βιάζεσαι μπορείς είτε να στείλεις email ή να τους καλέσεις για διευκρίνηση από Δευτέρα ώστε να είσαι 100% σίγουρος.

Εγώ όταν έκανα την αίτηση μου, το παρέλειψα και πέρασε κανονικά. Δεν το έκανα όμως πρόσφατα οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Drogan είπε

Δεν χρειάζεται να το συμπληρώσεις. αναφέρεται στην περίπτωση που θέλεις να διορίσεις κάποιον άλλο (δικηγόρο) να εκπροσωπεί νόμιμα την αίτηση σου για κατοχύρωση του σήματος.

Αν η φόρμα σε αναγκάζει να ανεβάσεις κάποιο έγγραφο (πχ. έχει υποχρεωτικό πεδίο), μπορείς: Να γράψεις ένα απλό κείμενο με την εξής δήλωση:
    "Δηλώνω ότι δεν έχω διορίσει αντιπρόσωπο και υποβάλλω η ίδια/ος την αίτηση κατοχύρωσης σήματος."

Αν δεν βιάζεσαι μπορείς είτε να στείλεις email ή να τους καλέσεις για διευκρίνηση από Δευτέρα ώστε να είσαι 100% σίγουρος.

Εγώ όταν έκανα την αίτηση μου, το παρέλειψα και πέρασε κανονικά. Δεν το έκανα όμως πρόσφατα οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Θέλει οπωσδήποτε να βάλω κατι , συγκεκριμένα λεει 

Προσωπικά στοιχεία

Απαιτούνται στοιχεία αντικλήτου

4 λεπτά πριν, Drogan είπε

Με υποχρεώνει να βάλω αντίκλητο αλλα δεν εχει με αστεράκι να ανεβάσω αναγκαστικά καποιο αρχείο οποτε και προχωράει , οποτε να βάλω τα δικά μου στοιχεία πάλι ?

Δημοσ.

Καλύτερα να ρωτήσεις τότε, υπάρχει και τηλέφωνο επικοινωνίας και email, έχει περάσει καιρός και δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Στο μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως όταν κατέθεσα εγώ δεν ήταν απαραίτητος ο αντίκλητος. Γνωστός που μου πρότεινε την καταχώρηση τότε μου είχε πει πως δεν απαιτείται, με βάση κάποια διάταξη, αντιπρόσωπος και έτσι είχα προχωρήσει.

Θα ανέβαζα την παραπάνω δήλωση με το ΑΦΜ μου αν δεν βιαζόμουν μιας και το θεωρώ τυπικό αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη έχοντας "φάει" με το κουτάλι αυτού του είδους την γραφειοκρατία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...