Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς πότε θα βγούν τα επίσημα αποτελέσματα και θα γίνουν διαθέσιμα τα κουπόνια; Έχουν βγει 1 μήνα τώρα τα προσωρινά αποτελέσματα αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, karagimi είπε

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς πότε θα βγούν τα επίσημα αποτελέσματα και θα γίνουν διαθέσιμα τα κουπόνια; Έχουν βγει 1 μήνα τώρα τα προσωρινά αποτελέσματα αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Ευχαριστώ

Καλημέρα, τα sites λένε 8 Απρ... για να δούμε!

Επεξ/σία από thanos75x
  • Like 1
Δημοσ.

Ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία έναρξης για την έκδοση και δέσμευση επιταγών εγκεκριμένων δικαιούχων του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ Β’» από προμηθευτές μετατίθεται την Τρίτη 8 Απριλίου 2025.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πείτε όσοι τα έχετε ψάξει, ποια αξίζουν στα~700ευρω?

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα. Είμαι στην κατηγορία #4 εγώ και ψάχνω τόσο καιρό λάπτοπ κοντά στα 1200 ευρώ. Αν πχ το λαπτοπ κάνει 1200, μπορώ να χρησιμοποίησω το voucher των 630ευρώ που δικαιούμαι για να το πάρω; Και ουσιαστικά να πληρώσω τα υπόλοιπα 570;

Γιατί κάτι λέει για μέγιστη επιλέξιμη δαπάνη 700 ευρώ.

Επεξ/σία από karagimi
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, karagimi είπε

Να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα. Είμαι στην κατηγορία #4 εγώ και ψάχνω τόσο καιρό λάπτοπ κοντά στα 1200 ευρώ. Αν πχ το λαπτοπ κάνει 1200, μπορώ να χρησιμοποίησω το voucher των 630ευρώ που δικαιούμαι για να το πάρω; Και ουσιαστικά να πληρώσω τα υπόλοιπα 570;

Έχω την ίδια απορία. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, karagimi είπε

29 λεπτά πριν, pakitis είπε

Έχω την ίδια απορία. 

Λοιπόν επιλέγετε όποιο λαπτοπ θέλετε. Αν κάνει παραπάνω από 700 ευρώ καθαρή αξία πληρώνεις τη διαφορά, προ ΦΠΑ όλα αυτά που λέμε. Το ΦΠΑ εκπίπτει αν κάνεις δήλωση ΦΠΑ.

Παράδειγμα θέλω ένα λαπτοπ 1240 ευρώ τελική με 1000 ευρώ τιμή προ ΦΠΑ. Τότε η συμμετοχή μου είναι το 10%  από τα 700 ευρώ δηλαδή 70 ευρώ και πληρώνω και τη διαφορά δηάδή 1000-700=300. Οπότε  συνολικά 370 συν 240 ΦΠΑ. Αν έχω αποφορολόγιση δεν πληρώνω ΦΠΑ.

Ο Κώτσος με τσάντισε, Ακρίβηνε χθες το βράδυ ένα ήδη τσιμπημένο λαπτοπ, αλλά μοναδικό, οπότε έφαγε άκυρο.

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, kostas2712 said:

Λοιπόν επιλέγετε όποιο λαπτοπ θέλετε. Αν κάνει παραπάνω από 700 ευρώ καθαρή αξία πληρώνεις τη διαφορά, προ ΦΠΑ όλα αυτά που λέμε. Το ΦΠΑ εκπίπτει αν κάνεις δήλωση ΦΠΑ.

Παράδειγμα θέλω ένα λαπτοπ 1240 ευρώ τελική με 1000 ευρώ τιμή προ ΦΠΑ. Τότε η συμμετοχή μου είναι το 10%  από τα 700 ευρώ δηλαδή 70 ευρώ και πληρώνω και τη διαφορά δηάδή 1000-700=300. Οπότε  συνολικά 370 συν 240 ΦΠΑ. Αν έχω αποφορολόγιση δεν πληρώνω ΦΠΑ.

Ο Κώτσος με τσάντισε, Ακρίβηνε χθες το βράδυ ένα ήδη τσιμπημένο λαπτοπ, αλλά μοναδικό, οπότε έφαγε άκυρο.

Προσωπικά δεν κατάλαβα πως υπολογίζεται παραπάνω, εκτός από το ότι αποδίδεις το φπα της αρχικής αξίας.

Έσω ότι θέλω να πάρω λάπτοπ 1240 ευρώ και έχω δυνατότητα για 39α

Αρχική τιμή προ φπα - Αξία επιδότησης (εγώ π.χ. με 90% και max 630)= 1000-630 =370 σωστά;

Αν δεν είχα 39α θα ήμουν 370 +240 =610 σωστά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Romanzo Criminale είπε

Προσωπικά δεν κατάλαβα πως υπολογίζεται παραπάνω, εκτός από το ότι αποδίδεις το φπα της αρχικής αξίας.

Έσω ότι θέλω να πάρω λάπτοπ 1240 ευρώ και έχω δυνατότητα για 39α

Αρχική τιμή προ φπα - Αξία επιδότησης (εγώ π.χ. με 90% και max 630)= 1000-630 =370 σωστά;

Αν δεν είχα 39α θα ήμουν 370 +240 =610 σωστά;

Ακριβώς.

• Like 1
Δημοσ.

Επιλέγουμε ελεύθερα προϊόντα από τα συμβεβλημένα καταστήματα ή έχουν συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα;

Δημοσ.

https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προϊόντων-i-b-a-06/

Στον παραπάνω σύνδεσμο βρίσκεις τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επίσης μόνο από συγκεκριμένα καταστήματα:

https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προμηθευτών-i-b/

1 ώρα πριν, Radiant είπε

Επιλέγουμε ελεύθερα προϊόντα από τα συμβεβλημένα καταστήματα ή έχουν συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα;

https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προϊόντων-i-b-a-06/

Στον παραπάνω σύνδεσμο βρίσκεις τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επίσης μόνο από συγκεκριμένα καταστήματα:

https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προμηθευτών-i-b/

• Like 2
Δημοσ.

Προτάσεις vfm για λαπτοπ από 800 -1200 ? Με καρτα γραφικών , για έναν φίλο μου που θέλει να ασχοληθεί και με gaming 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...