Antonia_gr1996 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται όταν το σπίτι που έχω νοικιάσει βγαίνει σε πλειστηριασμο; Η ιδιοκτήτρια δεν με έχει ενημερώσει. Το συμβόλαιο με προστατεύει αν κάποιος πάρει το σπίτι στον πλειστηριασμο; Σας ευχαριστώ
fmarkos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 25 λεπτά πριν, Antonia_gr1996 είπε Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται όταν το σπίτι που έχω νοικιάσει βγαίνει σε πλειστηριασμο; Η ιδιοκτήτρια δεν με έχει ενημερώσει. Το συμβόλαιο με προστατεύει αν κάποιος πάρει το σπίτι στον πλειστηριασμο; Σας ευχαριστώ Εν μέρη σε προστατεύει, εξαρτάται από τις προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη.
john_shadow Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Όταν κάποιος αγοράζει ένα σπίτι αγοράζει και ότι βάρη και συμβόλαια έχει οπότε δεν μπορεί να σε διώξει μέχρι την λήξη.
Antonia_gr1996 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Το ότι όμως γίνεται κατάσχεση λόγω πλειστηριασμου, δεν σημαίνει ότι επηρεάζομαι κι εγώ;
Dinos1973 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 hour ago, Antonia_gr1996 said: Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται όταν το σπίτι που έχω νοικιάσει βγαίνει σε πλειστηριασμο; Η ιδιοκτήτρια δεν με έχει ενημερώσει. Το συμβόλαιο με προστατεύει αν κάποιος πάρει το σπίτι στον πλειστηριασμο; Σας ευχαριστώ Εξαρτάται. Εάν είστε στην 3ετια, όχι, εάν δεν είστε ναι με μια προειδοποίηση 3 μαχ μηνών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα