Neptu Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Μάλιστα. Άργησες μία μέρα, αυτά τα ανοίγουμε Παρασκευές. Κάλλιο αργά παρά ποτέ 1 7
marilou198530 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, ΙωανναLoveRoses είπε Θεσσαλονίκη Δεν υπάρχουν κάμερες εκεί γύρω; δε μπορεί να μην υπάρχει στοιχειώδη ασφάλεια ιδίως από αυτή την μεγάλη εταιρία ενοικίασης κατοικιών. Σου πήραν πολλά; Τι κρίμα! Σου έδωσαν άλλο κλειδί από την ίδια κλειδαριά και το δέχτηκες ενώ ήξερες ότι κυκλοφορεί ένα ακόμη "αδέσποτο" τι να πω δεν πρόσεξες, ούτε λεπτό δεν πρέπει να αφήνεις την τσάντα σε ξένο χώρο..🫣
duende Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου γιατι, δλδ αν ο αλλος ειναι απο διπλανη χωρα, βουλγαρια πχ κ ειπε να κανει μια αρπαχτη (λαπτοπ/λεφτα, οτιδηποτε) θα ασχοληθει να τον βρει κανεις εκει? τιποτα δε θα γινει. εκ του ασφαλους τα κανουν αυτα
jimakos00 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Πήγες και μάρκετ χωρίς λεφτά και κάρτες. Αυτό που το βάζεις... 2 1 4
duende Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 λεπτό πριν, marilou198530 είπε Δεν υπάρχουν κάμερες εκεί γύρω; δε μπορεί να μην υπάρχει στοιχειώδη ασφάλεια ιδίως από αυτή την μεγάλη εταιρία ενοικίασης κατοικιών. Σου πήραν πολλά; Τι κρίμα! Σου έδωσαν άλλο κλειδί από την ίδια κλειδαριά και το δέχτηκες ενώ ήξερες ότι κυκλοφορεί ένα ακόμη "αδέσποτο" τι να πω δεν πρόσεξες, ούτε λεπτό δεν πρέπει να αφήνεις την τσάντα σε ξένο χώρο..🫣 σχεδον σε κανενα δεν εχω πετυχει εξω καμερες. και το πιο ευκολο ειναι να βγαλεις ακτικλειδι και μετα απο κανα διμηνο πχ να τη στησεις κ να μπεις. βασικα, απορω πως δε γινονται πιο συχνα τετοια 4 1
varade Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μόλις τώρα, jimakos00 είπε Πήγες και μάρκετ χωρίς λεφτά και κάρτες. Αυτό που το βάζεις... οι γυναικες εχουν λεφτα κρυμμενα στα νεσεσερ... ο τυπος πηρε τις βαλιτσες οπως ειναι δεν καθησε να ψαξει
jimakos00 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 λεπτά πριν, varade είπε οι γυναικες εχουν λεφτα κρυμμενα στα νεσεσερ... ο τυπος πηρε τις βαλιτσες οπως ειναι δεν καθησε να ψαξει Σιγά μην έβαλε λεφτά και στο καλτσόν για να πάει μάρκετ 8
varade Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 λεπτό πριν, jimakos00 είπε Σιγά μην έβαλε λεφτά και στο καλτσόν για να πάει μάρκετ κατι δεν καταλαβες μηπως? τα νεσεσερ ηταν μεσα στη βαλιτσα. οποτε τα εχασε ολα
marilou198530 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jimakos00 είπε Πήγες και μάρκετ χωρίς λεφτά και κάρτες. Αυτό που το βάζεις... Ναι όντως εκτός κι αν είχε μερικά χρήματα μαζί της Επεξ/σία 5 Απριλίου από marilou198530
Makis38 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 hour ago, duende said: σχεδον σε κανενα δεν εχω πετυχει εξω καμερες. και το πιο ευκολο ειναι να βγαλεις ακτικλειδι και μετα απο κανα διμηνο πχ να τη στησεις κ να μπεις. βασικα, απορω πως δε γινονται πιο συχνα τετοια Έχουν κάμερες μέσα όμως, το νου σας τι κάνετε και ψάξτε τα πριν ξεβρακωθείτε 😊
mariosnik_ Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 4 ώρες πριν, ΙωανναLoveRoses είπε ο υπάλληλος μου είπε ότι το κλειδί το πήρε καταλαθος ο προηγούμενος ο οποίος είχε ήδη φύγει και ήταν στα σύνορα δεν έδωσα σημασία, Κοίτα να δεις ρε παιδί μου, τρομερή πληροφόρηση έχουν οι υπάλληλοι της airbnb, σαν να είναι πράκτορες των μυστικων υπηρεσιών. 1 1
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Πληρώνω με το κινητό γι αυτό δεν είχα πάρει πορτοφόλι...δυστυχώς δεν είχε κάμερες. Αυτό που διάβασα είναι ότι είναι υποχρεωμένοι να έχουν αστική ευθύνη σε περίπτωση κλοπής η τραυματισμού
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, jimakos00 είπε Πήγες και μάρκετ χωρίς λεφτά και κάρτες. Αυτό που το βάζεις... Γιατί πλέον σχεδόν όλοι της κάρτες της έχουμε περασμένες στο κινητό, εγώ πχ δε θυμάμαι καν που τις έχω σπίτι, άρα δεν είναι και εντελώς εκτός πραγματικότητας Τώρα το όλο σενάριο βέβαια μου ακούγεται βγαλμένο από Φώσκολο 1
lector Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, ΙωανναLoveRoses είπε Πληρώνω με το κινητό γι αυτό δεν είχα πάρει πορτοφόλι Και να φανταστεις οτι καποιοι καρτακηδες χρησιμοποιουν σαν επιχειρημα οτι "δεν κουβαλαω πορτοφολι/μετρητα μη μου τα κλεψουν". 4
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 5 hours ago, ΙωανναLoveRoses said: Πραγματικά δεν ξέρω γιατί πήραν τα ρούχα. Μάλλον δεν είχαν χρόνο να τη ψάξουν και τη πήραν όπως ήταν. Για τα λεφτά και τις κάρτες έκανα βλακεια δε το σκέφτηκα ότι απ τις 20 φορές που έχω κλείσει airbnb αυτή τη μία θα μπουν μέσα στο δωματιο το ψαξιμο θα το κανουν μετα. 5 hours ago, Neptu said: Δεν στέκει όλο αυτό οπως παρουσιάζεται. Δεν έχει λογική. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Ο άλλος παίρνει το κλειδί, γυρίζει πίσω και περιμένει στο απέναντι πεζοδρόμιο τι; Να δει αν και πότε θα μπει κάποιος μέσα και πότε θα βγει για να παει να κλέψει; Και που ξέρει ότι το είχε κλείσει κάποιος μετά. Και να ήξερε, δεν αξίζει όλο αυτό. Να μπει για να κλέψει ρούχα; Γιατί χρήματα το πιθανότερο είναι ο άλλος να τα έχει μαζί του. Χώρια του ότι έχουν τα στοιχεία του. Κάτι άλλο έχει γίνει α.δεν μπαινουν για να παρουν ρουχα.απλα παιρνουν οτι βρουν και μετα κοιταει τι πηρε .οπως γινοταν και στα wc,parking στην εθνικη. και το κλειδι το βγαζεις για πλακα κοπια εκτος αν νομιζεις οτι εχουν κλειδαριες με κλειδια που δεν αντιγραφονται. μελλοντικα παιζει να δουμε πολλα τετοια φαινομενα αφου υπαρχουν πολλα κενα ασφαλειας. απο το να μην αλλαζουν κωδικπ στο κουτακι μετα απο καθε κρατηση μεχρι δεν ξερω τι. το κλειδι εχει πολλα θεματα. υπαρχουν αλλες μεθοδοι αλλα σιγα μην ασχοληθει κανεις 8 minutes ago, lector said: Και να φανταστεις οτι καποιοι καρτακηδες χρησιμοποιουν σαν επιχειρημα οτι "δεν κουβαλαω πορτοφολι/μετρητα μη μου τα κλεψουν". ολα στο κινητο και το κινητο μαζι. προσωπικα και μια καρτα ΜΟΝΟ σε φυσικη μορφη. 3 hours ago, jimakos00 said: Πήγες και μάρκετ χωρίς λεφτά και κάρτες. Αυτό που το βάζεις... google wallet εδω και πολλα χρονια.2025 εχουμε 5 hours ago, Neptu said: Δεν στέκει όλο αυτό οπως παρουσιάζεται. Δεν έχει λογική. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Ο άλλος παίρνει το κλειδί, γυρίζει πίσω και περιμένει στο απέναντι πεζοδρόμιο τι; Να δει αν και πότε θα μπει κάποιος μέσα και πότε θα βγει για να παει να κλέψει; Και που ξέρει ότι το είχε κλείσει κάποιος μετά. Και να ήξερε, δεν αξίζει όλο αυτό. Να μπει για να κλέψει ρούχα; Γιατί χρήματα το πιθανότερο είναι ο άλλος να τα έχει μαζί του. Χώρια του ότι έχουν τα στοιχεία του. Κάτι άλλο έχει γίνει με πιθανοτητες παιζει.και δεν ειναι μονο χρηματα.ειναι λαπτοπ , tablet κτλ πχ παντα σε διακοπες αφηνω λαπτοπ στο δωματιο(hotel). δεν θα το κανω βολτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις