Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξωτερικό όπου έχω μείνει σε Airbnb είχαν ηλεκτρονικό keypad και ο κωδικός άλλαζε απομακρυσμένα με το που έφευγες την συμφωνημένη ώρα. Έτυχε περίπτωση να ξεχάσουμε κάτι στο διαμέρισμα και δοκιμάζοντας να ξαναμπούμε, φάγαμε άκυρο και χτύπησε συναγερμός στο keypad. Με κάλεσαν, τους εξήγησα τι και πως και μου άνοιξαν την πόρτα για να ξαναμπούμε...

• Like 8
  • Thanks 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Χίλιες φορές ξενοδοχείο 

😁

Και σε ξενοδοχεία έχουν παιχτεί κλεψιες και διάφορα με το προσωπικό καθαριότητας. Αλλά κυρίως σε ξενοδοχεία 3 αστέρων και κάτω. 

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, ΙωανναLoveRoses είπε

θα αποζιμιωθω

δεν νομίζω ότι αν πραγματικά ρωτάς σε φόρουμ θα πάρεις μια ειλικρινή απάντηση ,

μιλάς χτες με δικηγόρο και αστυνομία .

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ΙωανναLoveRoses είπε

Πληρώνω με το κινητό γι αυτό δεν είχα πάρει πορτοφόλι...δυστυχώς δεν είχε κάμερες. Αυτό που διάβασα είναι ότι είναι υποχρεωμένοι να έχουν αστική ευθύνη σε περίπτωση κλοπής η τραυματισμού 

αφου πληρωνεις με το κινητο τι ηθελες τις καρτες και τα μετρητα μαζι σου στο ταξιδι ?

• Confused 1
Δημοσ.

Καποιος καχυποπτος θα ελεγε οτι τα "εκλεψαν" για να ζητησει χρηματα απο ασφαλεια. Καθως απο τις λιγες φορες που εγραψε κατι εγραψε και για ασφαλεια και για αποζημιωση και για χρηματα. 

Αλλα εγω καχυποπτος δεν ειμαι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, makis269 είπε

αφου πληρωνεις με το κινητο τι ηθελες τις καρτες και τα μετρητα μαζι σου στο ταξιδι ?

Κι εγώ πληρώνω με κινητό αλλά εννοείται ότι αν πάω κάπου θα πάρω μαζί μου και κάρτα και μετρητά. Δεν είναι δυνατον να μην έχεις εναλλακτικές. Πρέπει να είσαι πανίβλακας για να κυκλοφορείς μόνο με κινητό σε ταξίδι. Το κινητό μπορεί να το χάσεις, να πέσει και να σου σπάσει, να μείνει από μπαταρία....

Και παλαιότερα που δεν είχα NFC έπαιρνα 3-4 διαφορετικές κάρτες και μετρητά. Ειδικά σε ταξίδια εξωτερικού.

• Like 4
Δημοσ.

Μην αφηνετε τιποτα στο δωματιο. Εκλεψαν στην πολυκατοικια στο airbnb διαμερισμα λιγους μηνες  αφοτου ξεκινησε η λειτουργια του. Και τα κουτια των κλειδιων με το συνδυασμο ανοιγουν σχετικα ευκολα... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, makis269 said:

παντα οταν παω ταξιδι περα απο το google wallet θα εχω μαζι και καρτα.οπως στο εξωτερικο μερικες φορες μπορει να εχω τυπικα και λιγα μετρητα, συναλλαγμα.

1 hour ago, gorge18 said:

Καποιος καχυποπτος θα ελεγε οτι τα "εκλεψαν" για να ζητησει χρηματα απο ασφαλεια. Καθως απο τις λιγες φορες που εγραψε κατι εγραψε και για ασφαλεια και για αποζημιωση και για χρηματα. 

Αλλα εγω καχυποπτος δεν ειμαι.

ναι δεν βλεπεις ειναι πολυ παραξενο αυτο που ειπε . οπως εγραψα και πιο πανω η ασφαλεια στα air bnb με ΚΛΕΙΔΙ μπαζει απο παντου. ειναι σαν αν φωναζει αυτος που τα εχει οτι μπειτε μεσα και παρτε και τα πιατα ακομα.εδω κλεβουν απο ξενοδοχεια. ναι θα παρει αποζημιωση το 2049 αφου θα εχει χαλασει επι δεκα το ποσο σε δικηγορους

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Φυσικα και θα παρεις αποζημιωση, και ευκολα θεωρω. "Πηρα" αποζημιωση απο το airbnb, ολοκληρο bbq καθως και 1 κυβικο ξυλα, γιατι οι τουριστες που ηρθαν στο σπίτι που βοηθάω στην διαχείριση ξέσκισαν το bbq. Εκαψαν ξυλα που βρηκαν ντανιασμενα χωρις να ρωτησουν και απο την πυρα, ενα πυροτουβλο εσπασε μια μικρη γωνια.
1300€ το bbq και 160€ το ενα κυβικο ελια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Φυσικα και θα παρεις αποζημιωση, και ευκολα θεωρω. "Πηρα" αποζημιωση απο το airbnb, ολοκληρο bbq καθως και 1 κυβικο ξυλα, γιατι οι τουριστες που ηρθαν στο σπίτι που βοηθάω στην διαχείριση ξέσκισαν το bbq. Εκαψαν ξυλα που βρηκαν ντανιασμενα χωρις να ρωτησουν και απο την πυρα, ενα πυροτουβλο εσπασε μια μικρη γωνια.

Πώς την πήρες? 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, varade είπε

Πώς την πήρες? 

σε επικοινωνια με το airbnb. Απο το airbnb ηρθε η αποζημιωση. τωρα τι εκανε το airbnb με τον νοικαρη, δεν ξερω.

Δημοσ.
3 hours ago, Vstromrider said:

Συγνώμη χρησιμοποίησέ κάποιος το bbq με ξύλα που ήταν στο σπίτι που νοίκιασες και τους κατηγορείς; Εκτός αν το έγραφες ρητά πως δεν επιτρέπεται. Με την ίδια λογική αν νοικιάσω σπίτι με τζάκι δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω;

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Συγνώμη χρησιμοποίησέ κάποιος το bbq με ξύλα που ήταν στο σπίτι που νοίκιασες και τους κατηγορείς; Εκτός αν το έγραφες ρητά πως δεν επιτρέπεται. Με την ίδια λογική αν νοικιάσω σπίτι με τζάκι δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω;

Το οτι μεσα σε ενα χωραφι 7 στρεμματων και 3 κατοικιες, βρηκε μια ντανα ξυλα και εκαψε ενα κυβικο ελια σε 1 εβδομαδα, δεν ρώτησε κάποιον. Κατω απο το bbq ειχε τσουβαλι με καρβουνα να αναψει και να ψησει οτι γουσταρει.

Αν νοικιασεις σπιτι με τζακι, φανταζομαι θα ρωτησεις που και αν υπαρχουν ξυλα να καψεις. Να μην σχολιασω οτι το bbq δεν ειναι τζακι. Στο τζακι βαζεις ξυλα και αραζεις στον καναπε. Στο bbq βαζεις καρβουνα, ψηνεις, τρως και φεύγεις. Για να ψηνεις ειναι. Οχι για να βαζεις φωτια να αραζεις και να πινεις ουισκια με φυστικια απο ξυλα που δεν γνωριζεις αν ειναι δικα σου ή οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Vstromrider said:

διαφορετικo case και δεν εισαι πελατης.σκεψου ποσο ευκολο ειναι να παω σε ενα air bnb και να πω οτι μπηκαν στο σπιτι και μου πηραν 5000 ευρω λαπτοπ και 3000 ευρω μετρητα. θα μου πει το air bnb ελα ανθρωπε μου παρε 8k για αυτα που εχασες....

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...