Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ολοκληρώσει κάποιος την ενεργοποίηση prepaid της ΕΘνικής Τράπεζας που στέλνουν για επιδόμα ανεργίας κλπ;

Η παραλαβή θέσεων PIN μέσω internet banking δεν μου εμφανίζεται και με πάει σε loop γιατί δεν μου επιτρέπει Υπογραφή σύμβασης λόγω κατάστασης κάρτας και δεν μου αφήνει να ενεργοποίησω λόγω μη υπογραφής σύμβασης.

Δεν είνai δική μου η κάρτα, αλλα έχω όλα τα στοιχεία.

Επεξ/σία από famas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε το από το site, όχι από το app στο τηλέφωνο. Από ΑΤΜ δεν ξέρω τι γίνεται Δεν θα έβαζα κάρτα μέσα χωρίς να έχω ήδη pin. Η επιλογή υπογραφής σύμβασης κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθεί από αυτούς και είναι πρώτο βήμα για να μπορείς να κάνεις τα υπόλοιπα. Μετά, ότι λένε οι οδηγίες. Πας διαχείριση pin κλπ κλπ

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iml είπε

Κάνε το από το site, όχι από το app στο τηλέφωνο. Η επιλογή υπογραφής σύμβασης κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθεί από αυτούς και είναι πρώτο βήμα για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα. Μετά, ότι λένε οι οδηγίες. Πας διαχείριση pin κλπ κλπ

Ευχαριστώ, το ξεκίνησα πριν μια εβδομάδα, αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Στη Διαχείριση pin μου βγάζει δεν έχει γίνει Υπογραφή Σύμβασης κι όταν επιλέγω υπογραφή Σύμβασης δεν με αφήνει λόγω Κατάστασης Κάρτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αντίστοιχη περίπτωση περιμέναμε 4-5 μέρες με κάρτα στα χέρια για να μπορέσουμε να επιλέξουμε την υπογραφή σύμβασης. Αν είναι μακριά ακόμα ο χρόνος που είναι να μπει το επίδομα, υπομονή. Αλλιώς τηλέφωνο στην τράπεζα. Το μήνυμα που θυμάμαι έβγαινε ήταν "εκκρεμεί η υπογραφή σύμβασης" που δεν λειτουργούσε τις πρώτες μέρες.

Επεξ/σία από iml
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...