Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα την ευκαιρία να αγοράσω μια σκούπα της Miele ως εκθεσιακό κομμάτι. Από τα 200 ευρώ που έχει συνήθως το πιο φθηνό, την έχουν στα 135. Σκέφτομαι ότι αποτελεί καλή ευκαιρία καθώς όταν μιλάμε για ηλεκτρικές σκούπες για εκθεσιακό σίγουρα δεν θα την έβαζαν σε λειτουργία, απλά θα την έβλεπαν οπτικά, άρα πρακτικά είναι σαν καινούργια. Συμφωνείτε ή πιστεύετε δεν αξίζει και να αγοράσω εντελώς του κουτιού;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Βρήκα την ευκαιρία να αγοράσω μια σκούπα της Miele ως εκθεσιακό κομμάτι. Από τα 200 ευρώ που έχει συνήθως το πιο φθηνό, την έχουν στα 135. Σκέφτομαι ότι αποτελεί καλή ευκαιρία καθώς όταν μιλάμε για ηλεκτρικές σκούπες για εκθεσιακό σίγουρα δεν θα την έβαζαν σε λειτουργία, απλά θα την έβλεπαν οπτικά, άρα πρακτικά είναι σαν καινούργια. Συμφωνείτε ή πιστεύετε δεν αξίζει και να αγοράσω εντελώς του κουτιού;

Θα εχεις κανονικα 2 χρονια εγγυηση;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Θα έχει. 

αν δεν την παρεις, μπορεις μου πεις που την βρηκες να παω εγω ? θελω να παρω σκουπα και δεν με χαλαει καθολου το εκθεσιακο.

Η C3 ειναι ? η κλασσικη η miele ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Δεν αποκλείεται να έχει μπει σε λειτουργία, αλλά δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας. Χώσου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

αν δεν την παρεις, μπορεις μου πεις που την βρηκες να παω εγω ? θελω να παρω σκουπα και δεν με χαλαει καθολου το εκθεσιακο.

Η C3 ειναι ? η κλασσικη η miele ?

Ναι η C3. Αμα δεν την πάρω θα σου πω. Το πιθανότερο είναι να μην την πάρω διότι τώρα πρόσεξα ότι αυτά τα κομμάτια δεν είναι διαθέσιμα για ηλεκτρονική αγορά, πας μόνο στο κατάστημα. Πιθανόν σωστή επιλογή καθώς θέλουν ο αγοραστής να την δει από κοντά μην γκρινιάζει μετά για τυχόν σημάδια. Θα ρωτήσω όμως αν μετά την αγορά και πληρωμή  μπορούν να την στείλουν αυτοί σπίτι γιατί δεν έχω δυνατότητα μεταφοράς εγώ. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Το πιθανότερο είναι να μην την πάρω 

Δεν πειράζει. Εσύ να είσαι καλά.

Πες περιοχή που την βρήκες για να δω αν είμαι κοντα να πεταχτώ αύριο πρωί να την πάρω εγώ.

Δημοσ.

Το γραφω εδώ γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω μήνυμα προσωπικό στους δύο που ενδιαφερθηκαν.

Το κατάστημα είναι το πλαίσιο. Έχει ορισμένα μοντέλα σε εκθεσιακα και κάτι άλλα σε stock σε χαμηλή τιμή. Δεν είναι εύκολο να τα εντοπίσεις directly από την σελίδα τους εμφανίζει μόνο τα καινούρια μοντέλα  από την αναζήτηση. Τα δύο παρακατω τα βρήκα τυχαία, κάνετε κλικ κάτω αριστερά που λέει αν υπάρχει εκθεσιακό. 

https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/ilektrikes-skoupes/miele-skoupa-me-sakoula-complete-c3-125-edition-marine-blue_4395301?stockhouseavailability=1

https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/ilektrikes-skoupes/miele-skoupa-me-sakoula-complete-c3-125-gala-edition-tayberry-red_4395344

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Για 75€ θα την έπαιρνα καινούργια. 

Δημοσ.

Εγώ θα την έπαιρνα, είναι από τα προϊόντα που δεν έχουν διαφορά καινούργια ή εκθεσιακά.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Το γραφω εδώ γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω μήνυμα προσωπικό στους δύο που ενδιαφερθηκαν.

Το κατάστημα είναι το πλαίσιο. Έχει ορισμένα μοντέλα σε εκθεσιακα και κάτι άλλα σε stock σε χαμηλή τιμή. Δεν είναι εύκολο να τα εντοπίσεις directly από την σελίδα τους εμφανίζει μόνο τα καινούρια μοντέλα  από την αναζήτηση. Τα δύο παρακατω τα βρήκα τυχαία, κάνετε κλικ κάτω αριστερά που λέει αν υπάρχει εκθεσιακό. 

https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/ilektrikes-skoupes/miele-skoupa-me-sakoula-complete-c3-125-edition-marine-blue_4395301?stockhouseavailability=1

https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/ilektrikes-skoupes/miele-skoupa-me-sakoula-complete-c3-125-gala-edition-tayberry-red_4395344

Δεν εχει παρελκομενα. Οποτε δεν εχει νοημα. Μονο αν την ειχες , χαλασε και σου εχουν μεινει οι σωληνες. Αλλα miele σκουπα, θελει 20 να χαλασει, οποτε θα ηταν και διαφορετικα τα παρελκομενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το σκέφτομαι για ανταλλακτικά. Εχουν σπάσει τα πλαστικά και ειναι πανάκριβα τα ανταλλακτικά. Με 85 ευρώ μια χαρα ειναι. Μονο το κοντάρι που εσπασε είχε 50-60ευρω.

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εγώ το σκέφτομαι για ανταλλακτικά. Εχουν σπάσει τα πλαστικά και ειναι πανάκριβα τα ανταλλακτικά. Με 85 ευρώ μια χαρα ειναι. Μονο το κοντάρι που εσπασε είχε 50-60ευρω.

δεν εχει κονταρι η συγκεκριμενη. Προφανως ειναι μια σκουπα σκετη στο stock center του Πλαισιου στην μεταμορφωση που εχω και την χειριστη αποψη. Αμφιβαλω οτι ειναι εκθεσιακη. Επιστροφη ειναι, που θα την εχουν ποδοπατησει μηνες ή και χρονια στην αποθηκη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...