Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καιρός των πανελληνίων πλησιάζει και ακόμη δεν έχω βρει το κατάλληλο στυλό για να γράψω. Τα αγαπημένα μου ήταν ανέκαθεν τα Pilot, αλλά επειδή είναι στυλό στυλ μαρκαδόρος ή στυλό gel, δεν επιτρέπονται στις πανελλήνιες γιατί αφήνουν μελάνι στην πίσω σελίδα. Γενικά με βολεύουν τα στυλό με χοντρή μύτη, αλλά τα περισσότερα στυλό είναι σχεδιασμένα με λεπτή μύτη... Θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει κάποιες μάρκες ;;;

Επίσης, έχω κατά νου και άλλες δύο εταιρείες: 1) Την Flexgrip Elite 1.4 papermate  και 2) την Schneider Slider Edge XB. Έχω ακούσει ότι είναι καλές. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτές να πει γνώμη;

Screenshot_20250405-165320_Google.jpg

Screenshot_20250405-165410_Google.jpg

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ποτέ να μας κάναν νύξη για τύπο στυλό στις πανελλήνιες. Αν πας σε pilot gel 0.5 (που είναι το "μικρότερο") βγάζει απο πίσω έντονα σε κόλλες τύπου πανελληνίων;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ubersoldier είπε

Δεν θυμάμαι ποτέ να μας κάναν νύξη για τύπο στυλό στις πανελλήνιες. Αν πας σε pilot gel 0.5 (που είναι το "μικρότερο") βγάζει απο πίσω έντονα σε κόλλες τύπου πανελληνίων;

Τι να σας πω, εντελώς τυπικό το θέμα αλλά παρόλα αυτά έχουν κάτσει να βγάλουν και τέτοιον κανονισμό...!! Μου έχουν πει γενικά κομμένοι οι Pilot και τα συναφή στις πανελληνίες, "κανονικά" στυλό μόνο. Οπότε και εγώ δεν το διακινδυνεύω και απλά ψάχνω για εναλλακτικές. Ξέρετε, μήπως, να μου προτείνετε καμιά άλλη εταιρία; Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Να μάθεις να γράφεις λεπτεπίλεπτα. Τι 1.4, αυτό είναι μαρκαδόρος για πίνακα. Εγώ παίρνω αυτούς εδώ από τα max stores: https://www.maxstores.gr/scholika/eidi-grafis-diorthosis/stylo/stylo-roller/uni-2-uni-jetstream-101-rt-0-7mm-mple_608866/

0.7 μύτη, ξεκούραστοι στο κράτημα και εννοείται με τάκα τούκα για να μη χάνεις το καπάκι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα νταξει, πολλα ειναι γραμμενα ως νομοι και κανονες, δεν σημαινει οτι εφαρμοζονται στην πραξη...

καθε σωστος φοιτητης και μαθητης που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να εχει και τα τρια: pilot g2 0.7, uniball signo και φυσικα bic cristal για παν ενδεχομενο. επισης φοβερο ειναι και το pilot hi-techpoint v7. το 0.7 σε ολα το θεωρω δεδομενο.

Επεξ/σία από kr0m
  • Like 1
Δημοσ.

Να χρησιμοποιήσεις τα κοινά στυλό μπλε ή μαύρου χρώματος. Να έχεις τουλάχιστον 2 και ένα μολύβι, απαγορεύεται το διορθωτικό. Αντί να σβήνεις κάνε καλύτερα "κομψές" μουτζούρες πχ μέσα σε πλαίσια.

Να αποφύγεις ειδικά αυτά που έχουν δικιά τους σβήστρα επάνω τους (στο πίσω μέρος) γιατί το μελάνι τους υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί.

Τα γραπτά είναι εκτεθειμένα στη ζέστη της εποχής και κατά την μεταφορά και κατά την διαδικασία της διόρθωσης.

Καλή επιτυχία!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kr0m είπε

καλα νταξει, πολλα ειναι γραμμενα ως νομοι και κανονες, δεν σημαινει οτι εφαρμοζονται στην πραξη...

καθε σωστος φοιτητης και μαθητης που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να εχει και τα τρια: pilot g2 0.7, uniball signo και φυσικα bic cristal για παν ενδεχομενο. επισης φοβερο ειναι και το pilot hi-techpoint v7. το 0.7 σε ολα το θεωρω δεδομενο.

Ω ναι, πώς δεν το σκέφτηκα! Τους Bic Soft Crystal τους γνωρίζω και πράγματι γράφουν κάπως χοντρά, όπως με βολεύει. Έχετε δίκιο. Να 'στε καλά, σας ευχαριστώ.

6 ώρες πριν, tasoe είπε

Να μάθεις να γράφεις λεπτεπίλεπτα. Τι 1.4, αυτό είναι μαρκαδόρος για πίνακα. Εγώ παίρνω αυτούς εδώ από τα max stores: https://www.maxstores.gr/scholika/eidi-grafis-diorthosis/stylo/stylo-roller/uni-2-uni-jetstream-101-rt-0-7mm-mple_608866/

0.7 μύτη, ξεκούραστοι στο κράτημα και εννοείται με τάκα τούκα για να μη χάνεις το καπάκι.

Ισχύει, ίσως είναι λίγο παρατραβηγμένο το 1.4. Απλά εγω επειδή δεν κάνω και τα καλύτερα γράμματα, όσο πιο χοντρή η μύτη του στυλό τόσο το καλύτερο. Έτσι, εξισορροπεί κάπως το χάλι και φαίνονται τα γράμματα πιο "στρογγυλά"... Σας ευχαριστώ για την πρόταση!

4 ώρες πριν, tinapo είπε

Να χρησιμοποιήσεις τα κοινά στυλό μπλε ή μαύρου χρώματος. Να έχεις τουλάχιστον 2 και ένα μολύβι, απαγορεύεται το διορθωτικό. Αντί να σβήνεις κάνε καλύτερα "κομψές" μουτζούρες πχ μέσα σε πλαίσια.

Να αποφύγεις ειδικά αυτά που έχουν δικιά τους σβήστρα επάνω τους (στο πίσω μέρος) γιατί το μελάνι τους υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί.

Τα γραπτά είναι εκτεθειμένα στη ζέστη της εποχής και κατά την μεταφορά και κατά την διαδικασία της διόρθωσης.

Καλή επιτυχία!

Σας ευχαριστώ!🙏🏻

Δημοσ.
20 ώρες πριν, marouli821316 είπε

Ω ναι, πώς δεν το σκέφτηκα! Τους Bic Soft Crystal τους γνωρίζω και πράγματι γράφουν κάπως χοντρά, όπως με βολεύει. Έχετε δίκιο. Να 'στε καλά, σας ευχαριστώ.

Ισχύει, ίσως είναι λίγο παρατραβηγμένο το 1.4. Απλά εγω επειδή δεν κάνω και τα καλύτερα γράμματα, όσο πιο χοντρή η μύτη του στυλό τόσο το καλύτερο. Έτσι, εξισορροπεί κάπως το χάλι και φαίνονται τα γράμματα πιο "στρογγυλά"... Σας ευχαριστώ για την πρόταση!

Σας ευχαριστώ!🙏🏻

Εγώ προτιμώ ακόμα πιο παχιά γραφή, 1.6mm

Πάρε αυτόν τον στυλό και θα με θυμηθείς. 

https://www.e-xeirotexnies.gr/product/στυλό-faber-castell-polyball-urban-blue-1-6mm-2411/

Καλή επιτυχία προπάντων. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 9/4/2025 στις 9:23 ΜΜ, Rebelos2018 είπε

Εγώ προτιμώ ακόμα πιο παχιά γραφή, 1.6mm

Πάρε αυτόν τον στυλό και θα με θυμηθείς. 

https://www.e-xeirotexnies.gr/product/στυλό-faber-castell-polyball-urban-blue-1-6mm-2411/

Καλή επιτυχία προπάντων. 

Είστε ο άνθρωπός μου! Να 'στε καλά, σας ευχαριστώ. 🙏🏻

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, marouli821316 είπε

Είστε ο άνθρωπός μου! Να 'στε καλά, σας ευχαριστώ. 🙏🏻

Παρακαλώ, χαρά μου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...