Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες βλέπω να με καλεί ένας αριθμός σπαμ αλλά χρησιμοποιεί διάφορους αριθμούς μόνο ο κωδικός χώρας είναι ο ίδιος και αποτι έλεγξα είναι ο κωδικός από την Ολλανδία. Ενώ τον έχω κάνει μπλοκ στο κινητό μου android από 3 αριθμούς που με καλούσε συνεχίζει να με ενοχλεί πολλές φορές τη μέρα στο viber και δεν έχω βρει τρόπο να τον κάνω μπλοκ στο viber δε μου βγάζει πουθενά την επιλογή να μπλοκάρω αυτούς τους αριθμούς. Ακόμα όμως και αν τους μπλοκάρω χρησιμοποιεί διαφορετικούς αριθμούς κάθε φορά. Καμία ιδέα πως να το σταματήσω αυτό; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, smpt είπε

Κάνε Uninstall το viber για μια εβδομάδα. 

Λες να τα παρατήσει; 😛 Πολύ επίμονος μου φαίνεται. Αν ξανακαλεσει σίγουρα θα το απεγκαταστησω. Ίσως όμως και αν δεν απαντάω βαρεθεί κάποια στιγμή.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, spirosR7 είπε

Λες να τα παρατήσει; 😛 Πολύ επίμονος μου φαίνεται. Αν ξανακαλεσει σίγουρα θα το απεγκαταστησω. Ίσως όμως και αν δεν απαντάω βαρεθεί κάποια στιγμή.

Στο settings-calls and messages- υπάρχει το silence unknown callers.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στο settings-calls and messages- υπάρχει το silence unknown callers.

Το είχα ενεργοποίηση από πριν αυτό και πάλι πήρε σήμερα 3 φορές. Φαντάζομαι είναι ψεύτικοι αριθμοί που έχουν βρει τρόπο να παρακάμπτουν τέτοιες ρυθμίσεις. Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις  του viber για να δω αν θα βαρεθεί και θα σταματήσει, αλλιώς απεγκατασταση αν δε πιάσει και αυτό.

Επεξ/σία από spirosR7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...