Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Και υπόψιν τα μελετάνε όλα ακόμη και την βαφή στα νύχια (και φυσικά ο μεγάλος κύριος ζεμ μούσκουλας θα ήταν έτσι για να καταπολεμηθεί η ιδέα του αρσενικού/πατριαρχία, η αλυσίδα και τα γάντια ειναι για να κάνουν appeal στο αίσθημα επανάστασης των παιδιών, θες να επανακτήσεις μικρέ; έλα στην παρέα μας και κάνε ό,τι κάνουμε)  

Κοίτα να δεις που 50-βάλε χρόνια, από εποχές David Bowie ή και Bon Jovi παίζουνε με το ανδρόγυνο λουκ ή και τα πέτσινα αξεσουάρ και, γμτ, ακόμα να γκρεμιστεί η πατριαρχία!

Πρέπει να 'ναι πολύ δύσκολο να νιώθεις κατατρεγμένο αρσενικό από γεννησιμιού σου!

Oh, wait...

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Κοίτα να δεις που 50-βάλε χρόνια, από εποχές David Bowie ή και Bon Jovi παίζουνε με το ανδρόγυνο λουκ ή και τα πέτσινα αξεσουάρ και, γμτ, ακόμα να γκρεμιστεί η πατριαρχία!

Πρέπει να 'ναι πολύ δύσκολο να νιώθεις κατατρεγμένο αρσενικό από γεννησιμιού σου!

Oh, wait...

Ναι γιατί είναι κομβικής σημασίας ένας γίγαντας με μούσι που πρέπει παράλληλα να ειναι γυναικoτός και να ντύνεται έτσι να συμμετέχει στο Minecraft που ως γνωστόν ειναι βασισμένο σε ζειζεμ ιστορίες και δεν έχει καμία σχέση η χρήση του χαρακτήρα αυτού και το ντύσιμό του για την μετάδοση άλλου είδους μηνυμάτων ειναι απλά ατόφιο minecraft canon.  

Υ.Γ το τι παρουσιάζουν αυτοί δεν έχει σχέση με το τι νιώθει κάποιος αλλά με το πως θα νιώσει αφού το δει και πιο συγκεκριμένα τα παιδιά. 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι γιατί είναι κομβικής σημασίας ένας γίγαντας με μούσι που πρέπει παράλληλα να ειναι γυναικoτός και να ντύνεται έτσι να συμμετέχει στο Minecraft που ως γνωστόν ειναι βασισμένο σε ζειζεμ ιστορίες και δεν έχει καμία σχέση η χρήση του χαρακτήρα αυτού και το ντύσιμό του για την μετάδοση άλλου είδους μηνυμάτων ειναι απλά ατόφιο minecraft canon.  

Υ.Γ το τι παρουσιάζουν αυτοί δεν έχει σχέση με το τι νιώθει κάποιος αλλά με το πως θα νιώσει αφού το δει και πιο συγκεκριμένα τα παιδιά. 

Δεν ξέρω το Minecraft canon, δεν με πολυενδιαφέρει ομολογώ.

Τι θα νιώσει ένα παιδί αν δει τον Μομόα με ροζ πέτσινο; 🤔 Μήπως να ξεκινήσεις από το τι νιώθεις εσύ;

Τις ίδιες τρομολαγνικές μπούρδες ακούγαμε και από την δεκαετία του '90 που ήμουν έφηβος και άκουγα ροκ και heavy metal. Γυναικωτοί και σατανισμός και ποιος θα προστατέψει τα παιδιά μας. 

Spoiler

Το ζειζεμ τι είναι; 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Δεν ξέρω το Minecraft canon, δεν με πολυενδιαφέρει ομολογώ.

Τι θα νιώσει ένα παιδί αν δει τον Μομόα με ροζ πέτσινο; 🤔 Μήπως να ξεκινήσεις από το τι νιώθεις εσύ;

Τις ίδιες τρομολαγνικές μπούρδες ακούγαμε και από την δεκαετία του '90 που ήμουν έφηβος και άκουγα ροκ και heavy metal. Γυναικωτοί και σατανισμός και ποιος θα προστατέψει τα παιδιά μας. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το ζειζεμ τι είναι; 😂

Ε δεν ειναι το ίδιο αλλά πας να κάνεις derail πάντως και ας μην ήταν το ίδιο για τον σκοπό που είχαν και αυτά  βλέπω έκαναν λίγο δουλίτσα κρίνοντας απο την συμπεριφορά σου 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ε δεν ειναι το ίδιο αλλά πας να κάνεις derail πάντως και ας μην ήταν το ίδιο για τον σκοπό που είχαν και αυτά  βλέπω έκαναν λίγο δουλίτσα κρίνοντας απο την συμπεριφορά σου 

Η Δήμητρα Μαργέτη με έκανε σατανιστή, η ο Rob Halford γυναικωτό; 💁‍♂️

Όποτε δεν ξέρει κανείς τι του φταίει (hint: η θηλυκή έκφραση ) ξεκινά να πιπιλά την καραμελίτσα με την "προστασία των παιδιών" μας.

Δημοσ.

Αγενή κακεντρεχή και έξαλλο/νευρικό εννοούσα αυτό που προσπαθούσε να τραβήξει και να βγάλει η ροκ δηλαδή άλλα άλλο μέσο άλλες εποχές άλλοι στόχοι και συστήματα άλλα πολλά δεν έχουν σχέση να μιλήσουμε για αυτά θα κάνουμε ντεράιλ. 

Αν έχεις κάτι να πεις για την ταινία ή κάποιο επιχείρημα για αυτό που είπα εγώ για την ταινία πες το, το να σπαμάρεις ποστ με ειρωνεία χαρακτηρισμούς κτλ μόνο εσένα βοηθάει να ξεδώσεις (όπως έκανε και η μουσική που άκουγες) τώρα το γιατί το έχεις ανάγκη αυτό δεν ξέρω αλλά δεν θα σε βοηθήσω παραπάνω απόσο έκανα ως εδώ, καλή συνέχεια. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Αγενή κακεντρεχή και έξαλλο/νευρικό εννοούσα αυτό που προσπαθούσε να τραβήξει και να βγάλει η ροκ δηλαδή άλλα άλλο μέσο άλλες εποχές άλλοι στόχοι και συστήματα άλλα πολλά δεν έχουν σχέση να μιλήσουμε για αυτά θα κάνουμε ντεράιλ. 

Αν έχεις κάτι να πεις για την ταινία ή κάποιο επιχείρημα για αυτό που είπα εγώ για την ταινία πες το, το να σπαμάρεις ποστ με ειρωνεία χαρακτηρισμούς κτλ μόνο εσένα βοηθάει να ξεδώσεις (όπως έκανε και η μουσική που άκουγες) τώρα το γιατί το έχεις ανάγκη αυτό δεν ξέρω αλλά δεν θα σε βοηθήσω παραπάνω απόσο έκανα ως εδώ, καλή συνέχεια. 

Εχμ... στο σχόλιό σου απάντησα, το οποίο πιάστηκε από μια εικόνα μιας ταινίας και μιλά για το πως όλα γίνονται για να "καταπολεμηθεί η ιδέα του αρσενικού". Προτιμάς τους χαρακτηρισμούς --- κατανοητό 🫣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Διαρροή ημιτελούς " παντως δεν ειναι σιγα τα αυγα . Σχεδον ολοκληρη με καποια cgi προς το τελος να λειπουν . Η ιδια ακριβως μλκια θα ειναι και τελειωμενη και ουτε προσεξα το ροζ πέτσινο  ... Το προβλημα της οτι ειναι brainless  χτυπαει οχι τοσο ο βαμενος σα τσαλαπετεινος Μομόα σε αλλο ενα ρολο καθυστερημενου  :P Θα πουλησει κιολας γιατι ολες οι νεες ταινιες που βγαζουν ειναι ποιοτητας :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...