tollisth Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 4 λεπτά πριν, akaloith είπε ποτε μπαινει η επιστροφη το 14% ? εχει μπει το 1% Spoiler Απόδοση ευρώ €πιστροφή: Κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας, σύμφωνα με τους όρους, κερδίζετε 1% €πιστροφή, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος €πιστροφή. Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας ενέργειας, και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14% επί της αξίας των αγορών που πληρούν στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και 16.05.2025.
parlapipas25 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 24 Απριλίου από parlapipas25
SabotazNic Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 27 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Το Samsung galaxy s24 ultra 12/256Gb με αποφορολογηση και επιστροφή βγαίνει περίπου 685. Είναι καλή περίπτωση πιστεύετε; Αρκετά καλή περίπτωση 1
paulchro Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 4 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Τελικά μπήκε σε κανέναν η επιστροφή; Εμένα ακόμα τίποτα… Παρε τους ενα τηλεφωνο γιατι και σε μενα σε παρομοια περπτωση παλαιοτερα μαλλον ειχαν χασει τη μπαλα και επειτα απο αιτημα μου, μου τα εβαλαν σε λιγες μερες.
tollisth Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου Ακόμη δεν έχει τελειώσει η προθεσμία είναι μέχρι τέλος της εβδομάδας
apostolispk Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Μιλησα χθες μαζι τους. Η επιστροφή μου ανέφερε οτι θα γίνει έως τις 16/05. Οποτε μας βλέπω όλους για 16/05.... 4
myweca Δημοσ. Πέμπτη στις 04:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:02 μμ Καλησπέρα, επιβεβαιώνω κι εγώ, μπήκανε!
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Σε όσους μπήκαν, μήπως είχατε κάνει αγορά 8 Απριλίου? Εμένα έχουν μπει από αυτήν την ημερομηνία, αλλά όχι από 9. Θα περιμένω βεβαίως μέχρι την Παρασκευή.. Edit: άκυρο, μπήκε η επιστροφή για την παραγγελία στις 9 Απριλίου, αλλά όχι αυτήν για τις 8 που έκανα με δόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα