Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 12:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:53 μμ Ο τύπος έριξε κανόνι και στoν host This page is temporarily unavailable due to payment failure. https://facebool-71q85.pagemaker.link/login 1
sakisgri Δημοσ. Σάββατο στις 03:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:10 μμ Στις 5/9/2025 στις 12:47 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ολες οι απατες επιτηδες εχουν καποιο λαθος ορθογραφικο κλπ γιατι ο εξυπνος θα δει το λαθος και ο εξυπνος λιγο δυσκολο να την πατησει. Οποτε δεν θελουν εξυπνους να χασουν χρονο μαζι τους αλλα ποιο αγαθους γιατι εκει εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τους κοροιδεψουν. Φίλε, με όλο τον σεβασμό, αλλά διαφωνώ. Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι χαζός ή αφελής επειδή δεν βλέπει ένα ορθογραφικό λάθος ή δεν ξέρει ορθογραφία. Ούτε όποιος γράφει σωστά είναι αυτόματα πιο έξυπνος. Άλλο η εξυπνάδα και άλλο η ορθογραφία. Ίσως να ήθελες να πεις — ότι τέτοιες απάτες ψάχνουν άτομα που δεν θα το καταλάβουν. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την ορθογραφία. Κάποιος μπορεί να μη βλέπει το λάθος, αλλά να έχει κρίση και εμπειρία, και να καταλαβαίνει την απάτη από άλλους παράγοντες. Εγώ, για παράδειγμα, δεν είμαι καλός στην ορθογραφία και μπορεί να μην καταλάβω αμέσως ένα λάθος, αλλά δεν την έχω πατήσει ποτέ. Η κρίση και η εξυπνάδα φαίνονται σε άλλα πράγματα — όχι μόνο στη γραφή. Απλά το αναφέρω γιατί, όπως το έθεσες, ακούγεται σαν να λες ότι όποιος δεν ξέρει ορθογραφία είναι και χαζός – κάτι που προσωπικά θεωρώ λάθος.
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 04:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:58 μμ 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Φίλε, με όλο τον σεβασμό, αλλά διαφωνώ. Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι χαζός ή αφελής επειδή δεν βλέπει ένα ορθογραφικό λάθος ή δεν ξέρει ορθογραφία. Ούτε όποιος γράφει σωστά είναι αυτόματα πιο έξυπνος. Άλλο η εξυπνάδα και άλλο η ορθογραφία. Ίσως να ήθελες να πεις — ότι τέτοιες απάτες ψάχνουν άτομα που δεν θα το καταλάβουν. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την ορθογραφία. Κάποιος μπορεί να μη βλέπει το λάθος, αλλά να έχει κρίση και εμπειρία, και να καταλαβαίνει την απάτη από άλλους παράγοντες. Εγώ, για παράδειγμα, δεν είμαι καλός στην ορθογραφία και μπορεί να μην καταλάβω αμέσως ένα λάθος, αλλά δεν την έχω πατήσει ποτέ. Η κρίση και η εξυπνάδα φαίνονται σε άλλα πράγματα — όχι μόνο στη γραφή. Απλά το αναφέρω γιατί, όπως το έθεσες, ακούγεται σαν να λες ότι όποιος δεν ξέρει ορθογραφία είναι και χαζός – κάτι που προσωπικά θεωρώ λάθος. Δεν είπα ότι είναι χαζός κάποιος και σου μιλάει άνθρωπος που έχει βγάλει μόνο το δημοτικό γιατί έπρεπε να δουλέψω. Απλά αυτές οι απάτες έχουν πάντα κάποιο λάθος η ορθογραφικό η κάτι άλλο και δεν το έχουν κατά λάθος αλλά σκόπιμα. Εγώ έχω βρει ορθογραφικό λάθος σε απάτη από τράπεζα και δεν είναι δυνατόν μια τράπεζα να στείλει κάτι και να μην ελέγξει 10 φορές το τι έχει γράψει.
sakisgri Δημοσ. Σάββατο στις 05:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:20 μμ 18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν είπα ότι είναι χαζός κάποιος και σου μιλάει άνθρωπος που έχει βγάλει μόνο το δημοτικό γιατί έπρεπε να δουλέψω. Απλά αυτές οι απάτες έχουν πάντα κάποιο λάθος η ορθογραφικό η κάτι άλλο και δεν το έχουν κατά λάθος αλλά σκόπιμα. Εγώ έχω βρει ορθογραφικό λάθος σε απάτη από τράπεζα και δεν είναι δυνατόν μια τράπεζα να στείλει κάτι και να μην ελέγξει 10 φορές το τι έχει γράψει. Απλώς, επειδή είπες ότι "οι εξυπνοι δύσκολα την πατάνε", καταλαβαίνεις ότι το μυαλό πάει και στο αντίθετο — ότι δηλαδή την πατάνε οι "όχι και τόσο έξυπνοι", γι’ αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη "χαζός". Συμφωνώ ότι πολλά scams έχουν "περίεργα" λάθη και συχνά είναι σκόπιμα, για να φιλτράρουν αυτούς που είναι πιο υποψιασμένοι. Αυτό είναι γνωστή τεχνική σε πολλές απάτες. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι το να μην προσέξει κάποιος ένα ορθογραφικό δεν τον κάνει αφελή. Κι όπως είπες, και εσύ που δεν πήγες πολύ σχολείο, έχεις μάθει να ξεχωρίζεις την απάτη — γιατί δεν είναι θέμα "πτυχίων", αλλά εμπειρίας και αντίληψης.
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 06:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:01 μμ 40 λεπτά πριν, sakisgri είπε Απλώς, επειδή είπες ότι "οι εξυπνοι δύσκολα την πατάνε", καταλαβαίνεις ότι το μυαλό πάει και στο αντίθετο — ότι δηλαδή την πατάνε οι "όχι και τόσο έξυπνοι", γι’ αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη "χαζός". Συμφωνώ ότι πολλά scams έχουν "περίεργα" λάθη και συχνά είναι σκόπιμα, για να φιλτράρουν αυτούς που είναι πιο υποψιασμένοι. Αυτό είναι γνωστή τεχνική σε πολλές απάτες. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι το να μην προσέξει κάποιος ένα ορθογραφικό δεν τον κάνει αφελή. Κι όπως είπες, και εσύ που δεν πήγες πολύ σχολείο, έχεις μάθει να ξεχωρίζεις την απάτη — γιατί δεν είναι θέμα "πτυχίων", αλλά εμπειρίας και αντίληψης. Το μεγάλο σχολείο της ζωής. 1
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 09:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:09 μμ Στις 5/9/2025 στις 12:47 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ολες οι απατες επιτηδες εχουν καποιο λαθος ορθογραφικο κλπ γιατι ο εξυπνος θα δει το λαθος και ο εξυπνος λιγο δυσκολο να την πατησει. Οποτε δεν θελουν εξυπνους να χασουν χρονο μαζι τους αλλα ποιο αγαθους γιατι εκει εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τους κοροιδεψουν. Δε φτανει που ξεθαβεις το θεμα,γραφεις και τετοια πραματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα