Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα σήμερα μια συνδρομή και εξερευνώ τις επιλογές στις διάφορες συσκευές, κυρίως στη smartTV. Δεν έχω καταφέρει πουθενά να βρω τη watchlist, κάποια στιγμή μπορεί να την πετύχω σε ένα οριζόντιο raw σκρολλάροντας προς τα κάτω (θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι πάντα καρφιτσωμένο στην αρχή της σελίδας) αλλά γενικά δεν υπάρχει κάπου ως μενού για να μου εμφανιστεί σε μια σελίδα ό,τι έχω προσθέσει. Ακόμα κι όταν το πετυχαίνω και κάνω οριζόντιο σκρολλ, δεν εμφανίζονται όλα όσα έχω προσθέσει σαν να παίζει κάποιο bug, ούτως ή άλλως είναι δώρον άδωρον ακόμα κι αυτό το raw γιατί αν προσθέσεις καμιά 50ριά τίτλους είναι αδύνατον να τους βλέπεις σκρολλάροντας οριζόντια. Ευτυχώς υπάρχει και continue watching...

Το πιο παρανοϊκό είναι η στοίχιση των υποτίτλων. Παραβλέποντας το γεγονός ότι σε κινητό και desktop δεν μπορώ καν να αλλάξω το style και να βγάλω τουλάχιστον το τρισάθλιο προεπιλεγμένο background που τους περιβάλλει (ευτυχώς στη smartTV υπήρχαν accessibility settings)... Η μονή σειρά εμφανίζεται πάντα στο πάνω μέρος (εκεί που θα εμφανιζόταν αν ήταν η πρώτη γραμμή της διπλής σειράς) και όχι στο κάτω. Αυτό είναι κάτι εντελώς λανθασμένο στη στοίχιση, σε καμία εφαρμογή δε θα έπρεπε να είναι default. Να φανταστώ ότι δεν αλλάζει; Την παλεύετε να βλέπετε έτσι σειρές και ταινίες ή είναι κάτι που το συνηθίσατε με τον καιρό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...