Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, dhm21911 said:

Ποιος κραταει κινητο για 7 χρόνια;

Galaxy tab s6 pro (2019)

Note 8 (2017) εκτελει χρεη ασύρματου ρουτερ 3 χρόνια τωρα, μιας και εσπασε η οθόνη, όπως και android auto στο αμάξι. 

IPhone 3gs (2009)

Htc diamond,  windows mobile 2008 (17 χρόνια?  Δουλεύει μια χαρα, και η μπαταρία).

Καποιοι δε σκοτώνουν τα αλογα οταν γερασουν.

(Κατι xiaomi, nexus, lg κλπ παραδώσανε πνευμα νωρίς.  Μονο σαμσουνγκ και παλαιότερα η htc είχαν hardware προορισμένο να αντέξει αιώνια.  Η σαμσουνγκ έχει αρχίσει να χαλαει βέβαια).

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, oldnew είπε

Απ τη μια γράφουμε τι μεγάλο συν είναι να έχεις update για 7 χρόνια, οταν όμως στην πραξη δεν το υποστηρίζει τόσο σώστα αυτό, ελα μωρέ τι να τα κάνουμε 7 χρόνια update. Μόνα ζυγά δικά μας δε γίνεται. Επίσης τα 7 χρόνια update ειναι πλεονέκτημα και στην πώληση προκειμένου να μη χάνει την αξία του. Το δίνει στα 3 χρόνια και ο νέος κάτοχος ξέρει οτι εχει Update αλλα 4.

Αυτα τα εγραψες εσυ μολις,  εγω δεν εγραψα τιποτα απο ολα αυτα. Μια χαρα μου αρεσει που πηγαν οι ενημερωσεις για 7 χρονια γιατι δουλευω αποκλειστικα με samsung.  Εγω δεν ξερω ομως κανεναν που να κραταει συσκευη 7 χρονια παντως και να μην ειναι 65 χρονων. Δεν αντεχουν κιολας οι περισσοτερες συσκευες 7 χρονια γιατι συνηθως αυτοι που τις εχουν τις κακομεταχειριζονται. Ολοι εχουμε καποιον συγγενη μεγαλης ηλικιας με 5000 φιλους στο facebook που αφηνει ανοιχτα τα notifications και το 150 ευρω κινητο του παλευει να μην ανατιναχτει οταν ανοιγει το ιντερνετ μετα απο ωρα και ακουγονται τα τιν τιν τιν τιν τιν τιν τουν τουν απο ολες τις εφαρμογες ταυτοχρονα.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, dhm21911 said:

Αυτα τα εγραψες εσυ μολις,  εγω δεν εγραψα τιποτα απο ολα αυτα. Μια χαρα μου αρεσει που πηγαν οι ενημερωσεις για 7 χρονια γιατι δουλευω αποκλειστικα με samsung.  Εγω δεν ξερω ομως κανεναν που να κραταει συσκευη 7 χρονια παντως και να μην ειναι 65 χρονων. Δεν αντεχουν κιολας οι περισσοτερες συσκευες 7 χρονια γιατι συνηθως αυτοι που τις εχουν τις κακομεταχειριζονται. Ολοι εχουμε καποιον συγγενη μεγαλης ηλικιας με 5000 φιλους στο facebook που αφηνει ανοιχτα τα notifications και το 150 ευρω κινητο του παλευει να μην ανατιναχτει οταν ανοιγει το ιντερνετ μετα απο ωρα και ακουγονται τα τιν τιν τιν τιν τιν τιν τουν τουν απο ολες τις εφαρμογες ταυτοχρονα.

Φασκεις και αντιφάσκεις και δεν το έχεις παρει και χαμπάρι. "Μια χαρα μου αρεσει που πηγαν οι ενημερωσεις για 7 χρονια", "Εγω δεν ξερω ομως κανεναν που να κραταει συσκευη 7 χρονια παντως και να μην ειναι 65 χρονων", για να ίσχυαν αυτα τα 2 ταυτόχρονα θα έπρεπε να εισαι 65 χρονων..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Φασκεις και αντιφάσκεις και δεν το έχεις παρει και χαμπάρι. "Μια χαρα μου αρεσει που πηγαν οι ενημερωσεις για 7 χρονια", "Εγω δεν ξερω ομως κανεναν που να κραταει συσκευη 7 χρονια παντως και να μην ειναι 65 χρονων", για να ίσχυαν αυτα τα 2 ταυτόχρονα θα έπρεπε να εισαι 65 χρονων..

Δεν σου φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις τι γράφω φιλαράκο. Το γεγονός ότι είναι θετικό ότι μας δίνουν παραπάνω χρόνια δεν με κάνει αυτομάτως 65 χρόνων. Απλά σου δηλώνω ότι εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν να κρατάει συσκευή τόσα πολλά χρόνια και να μην είναι σε αυτή την ηλικία. Ο περίγυρος μου ασχολείται με iPhone και κάθε χρόνο παίρνει το καινούριο μοντέλο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σας, ποια αλλη εταιρεια δινει στα κινητα της 2 Upgrades την ιδια χρονια οπως θα κανει φετος η Samsung με το One UI 7 και One UI 8...:P

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

Ποιος το περίμενε.

2 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Ο περίγυρος μου ασχολείται με iPhone και κάθε χρόνο παίρνει το καινούριο μοντέλο. 

Καλά με το iPhone δεν έχεις κ άλλη επιλογή. Σαν σωστο φασιον βικτιμ νομοτελειακά θα πάρεις το καινούριο κ ας μην έχεις να φας. Κάποιοι που έχουν αιφον 5τιας κ το παίζουν φιλόσοφοι είναι το πετάμενο της γυναίκας τους που το αλλάζει κάθε εξάμηνο.😆😆😆 Ας φέρουν αντίρρηση..θαχει φασολάκια για μια βδομάδα 

• Haha 1
Δημοσ.
4 hours ago, dhm21911 said:

Δεν σου φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις τι γράφω φιλαράκο. Το γεγονός ότι είναι θετικό ότι μας δίνουν παραπάνω χρόνια δεν με κάνει αυτομάτως 65 χρόνων. Απλά σου δηλώνω ότι εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν να κρατάει συσκευή τόσα πολλά χρόνια και να μην είναι σε αυτή την ηλικία. Ο περίγυρος μου ασχολείται με iPhone και κάθε χρόνο παίρνει το καινούριο μοντέλο. 

Χαίρω πολύ. Νομίζεις οτι δεν ξερω οτι οι περισσότεροι τα αλλάζουν για ψιλού πηδημα? 

Μια χαρά καταλαβαίνω τι γράφεις. Εσυ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις:

"Εγω δεν ξερω ομως κανεναν που να κραταει συσκευη 7 χρονια παντως και να μην ειναι 65 χρονων"   "Μια χαρα μου αρεσει που πηγαν οι ενημερωσεις για 7 χρονια"

Δημοσ.
4 ώρες πριν, oldnew είπε

Χαίρω πολύ. Νομίζεις οτι δεν ξερω οτι οι περισσότεροι τα αλλάζουν για ψιλού πηδημα? 

Μια χαρά καταλαβαίνω τι γράφεις. Εσυ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις:

"Εγω δεν ξερω ομως κανεναν που να κραταει συσκευη 7 χρονια παντως και να μην ειναι 65 χρονων"   "Μια χαρα μου αρεσει που πηγαν οι ενημερωσεις για 7 χρονια"

Ελα εχεις προβλημα , παμε παρακατω.

6 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Ποιος το περίμενε.

Καλά με το iPhone δεν έχεις κ άλλη επιλογή. Σαν σωστο φασιον βικτιμ νομοτελειακά θα πάρεις το καινούριο κ ας μην έχεις να φας. Κάποιοι που έχουν αιφον 5τιας κ το παίζουν φιλόσοφοι είναι το πετάμενο της γυναίκας τους που το αλλάζει κάθε εξάμηνο.😆😆😆 Ας φέρουν αντίρρηση..θαχει φασολάκια για μια βδομάδα 

Με την λογικη οτι αν δεν το αλλαξεις θα χασει τον επομενο χρονο την αξια του ειναι μια σωστη κινηση να παρεις το τελευταιο μοντελο. Ασε που οι περισσοτεροι τους περισσευουν χρηματα και τα κανουν.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Με την λογικη οτι αν δεν το αλλαξεις θα χασει τον επομενο χρονο την αξια του ειναι μια σωστη κινηση να παρεις το τελευταιο μοντελο. Ασε που οι περισσοτεροι τους περισσευουν χρηματα και τα κανουν.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο το ακούω. Ξεφεύγουμε βέβαια απτό τεχνολογικό κομμάτι καινοτομίας κ ποιότητας που το έχουν ως χρυσό στάνταρ οι αφοσιωμενοι χρήστες που η πλειοψηφία κ μια πέτρα με μήλο να ήταν θα την αγόραζαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...