Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,

Ειμαι κατοχος ενος samsung s20 ultra και κατα καιρους διαβαζα για τον exynos που εβαζαν στα ευρωπαικα κινητα και που δεν κανει τοσο καλη διαχειριση μπαταριας οπως ο snapdragon που βάζανε σε άλλες χωρες κλπ κλπ

Περασανε λοιπον τα χρονια και ειπα να αλλαξω κινητο. Πηρα λοιπον προχθες το samsung s25 ultra. Μεχρι να ερθει η θηκη του το εχω πανω στο γραφειο, εχει φορτισει πληρως μια μονο φορα και ειναι χωρις σιμ.

Αυτο που με έχει προβληματισει είναι το εξης. Με aod ανοιχτο και χωρις sim χανει περιπου 1% για καθε ωρα που περναει, χωρις χρηση εννοειται απλα ειναι ανοιχτο

Ειναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση?

Αλλαζει κάτι εν καιρω μετά από καποιους κύκλους φορτίσεων?

Δημοσ.

Θέλει κάποιες μέρες χρήση και φορτίσεις το κινητό για να στρώσει ,και μετά θα βγάλεις συμπέρασμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως προαναφέρθηκε άστο να κάνει τους κύκλους που πρέπει για να στρώσει η μπαταρία.

Δες εδώ και τις διαφορές ανάμεσα στα δύο κινητά https://nanoreview.net/en/phone-compare/samsung-galaxy-s25-ultra-vs-samsung-galaxy-s20-ultra

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα που επισης το εχω ιδια καταναλωση εχω. Θεωρειται πολυ? Ουτως η αλλως αναλογα την χρηση ετσι και αλλιως θα το φορτισεις 1 φορα μεσα στην ημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα τα s21u, s22u, s23u, s24u, s25u. Καθε νεο ειναι και λιγο καλυτερο στη μπαταρια. Το s25u ειναι το καλυτερο απο ολα. Το φορτιζω μεχρι 80% και μονο οταν παω εκδρομη ή εχω μεγαλη μερα, τοτε το παω 100%.

Επεξ/σία από sattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...