orfeas11 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Κάποιος που να έχει ιδέα πως ανοίγει αυτό το πώμα υπάρχει; Μου το έστειλε φίλος αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω πως ανοίγει.
Mr_Terror Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Βιδωτο είναι.Αν δεν μπορείς να το ξεσφυξεις δοκίμασε να το πιάσεις με έναν κάβουρα και θα ανοιξει 1
orfeas11 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου Με τον κάβουρα να προσπαθήσει να το ξεβιδώσει εννοείς;
Mr_Terror Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επειδή μπορεί να είναι πολύ σφικτά και να μην γυρνάει με το χέρι.ο κάβουρας θα βοηθήσει να γυρίσει το καπάκι.Στο λέω επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές να μην μπορούσα με το χέρι να το γυρισω Επεξ/σία 8 Απριλίου από Mr_Terror 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Πως να μπει ο κάβουρας εκεί πάνω ρε παιδιά? Αφού το καπάκι δεν εξέχει καθόλου
bill999r Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Κατσαβιδι και ανασηκωσετε το περιμετρικά. Σαν καπάκι από μεταλλική συσκευασία νεσκαφε ή για να το καταλάβεις καλύτερα όπως ανοίγουμε τα χρώματα. Επεξ/σία 8 Απριλίου από bill999r
SaFiS Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Αυτό που βλέπεις είναι μεταλλικό φύλλο για προστασία. Κάπου έχει μια μικρή τρυπούλα, με ένα μαχαίρι το καρφώνεις και το τραβάς. Απο κάτω είναι η κανονική, βιδωτή τάπα.
Mr_Terror Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στην φωτο που ανεβασε το παιδι καταλαβα οτι ειναι η βιδωτη ταπα.Αν δεν μπορει με το χερι να το γυρισει ενας καβουρας θα το βοηθησει.Συνηθως κατω απο την βιδωτη ταπα εχει και ενα πλαστικο που στεγανοποιεί την τρυπα.Αυτη την ανασηκωνεις με ενα κατσαβιδακι.Τωρα αν ειναι κατι αλλο στην φωτο και οχι η βιδωτη ταπα δεν μπορω να καταλαβω.Θα ειναι αυτο που λενε τα παιδια.
orfeas11 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Ενημέρωσα τον φίλο μου. Όταν το ανοίξει θα ενημερώσω και εδώ, μήπως και βοηθήσει μελλοντικά.
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Είναι βιδωτό, και το πώμα εξέχει, απλά η γωνία της φώτο μπερδεύει. Δείτε εδώ: Spoiler Spoiler Οπότε, όπως σου είπαν, κάβουρας - γκαζοτανάλια (αν είναι πολύ σφιχτό). Επεξ/σία 8 Απριλίου από Haldol 2
Liverpool89 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Λογικα βεντουζαρε και γι αυτό δεν μπορεις να το ανοιξεις με τα χερια. Και προσεχε μην κοπεις, αν εξεχει τιποτα. Ή παιρνεις καποια γκαζοταναλια Ή το ανασηκωνεις με ενα κατσαβίδι, οπως τα γυαλινα βαζα.
orfeas11 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2 hours ago, Haldol said: Είναι βιδωτό, και το πώμα εξέχει, απλά η γωνία της φώτο μπερδεύει. Δείτε εδώ: Hide contents Hide contents Οπότε, όπως σου είπαν, κάβουρας - γκαζοτανάλια (αν είναι πολύ σφιχτό). Είχες δίκιο. Ακριβώς όπως στις φωτογραφίες που ανέβασες είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα